Звездни компромати – 252 част

• 66 619
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Вестерос
Постоянно въртят песни нейни по радиото. За скромната си възраст има повечко издадени песни от другите известни "звезди". Питайте децата дали я знаят.

# 616
  • До морето
Дивна беше в предаване , където хора пееха в дуети със звезди. Тя го спечели с Миро Simple Smile Много ми харесва това детенце. Страхотно и пее. Колкото за Жана, аз бях за нея тогава в предаването. Харесва ми гласът й, но явно наистина Санята толкова и може. Графа сякаш по-добре се справи. Той продуцираше 1-ви сезон.

От 1ви сезон излязоха Рафи, Михаела Филева, Ангел и Мойсей, онова момченце Богомил.

Общо взето това е май най- успешния сезон.

# 617
  • където ми харесва
Абсолютно, въпроса е кой колкото си може. Някои намират нишата си и се развиват, други тъпчат на едно място, а трети ги знаят само, щото са спечелили предаване и до там.
И все пак, в момента актуалните музикални "звезди" са само от формати.
Жана, Михаела, Ангел и Мойсей, Рафи, Прея, Рут, Дивна.
Което и радио да пуснете (особено БГ-радио), чувате тези хора, които само се редуват.
И се чудя друго, предаването на Слави "Гласът на България", колко таланти излъчи? Ами, нито един.
Всяка година го има това предаване, всяка година някой го печели, ама като изключим 10-те човека, които са гледали "Гласът", никой не знае кои са спечелилите и дали, евентуално имат издадена поне една песен. И още по-шокиращо ми е, че все още има такива, които ходят на кастинга на това предаване и участват в него. newsm78

# 618
  • До морето
То и Мюзик Айдъл толкова звезди изкара......една Невена Цонева, която не че има кой знае каква кариера, но беше първата и хората някак си я помнят още.

Иначе според мен Х- фактор е най- популярният формат, защото залагат не задължително на най- големият глас, а на онова нещо дето го носиш вътре в тебе и те отличава от всички останали. Той Саймън си го е казал навремето - Мадона е Х-фактор, например. На кой му пука, че мога да строша десет чаши с гласа си, ако не мога да завладея публиката и да печеля пари.

Затова и Гласът на България н е толкова успешен формат. Там наблягат именно на Гласът, даже кастингите са на сляпо, не ги виждат кой куц, кой гърбав. Проповядват, че Гласът е най- важното, за да успееш. Ама законите на шоубизнеса казват друго!

ПП. Някоя си Таня, дето участва преди 2 години във Х-фактор, вчра пуснала първата си песен.....  За какво говорим въобще.

# 619
Затова и Гласът на България н е толкова успешен формат. Там наблягат именно на Гласът, даже кастингите са на сляпо, не ги виждат кой куц, кой гърбав. Проповядват, че Гласът е най- важното, за да успееш. Ама законите на шоубизнеса казват друго!..

Следя английския X Factor и там също не гледа куц, гърбав и сакат...

# 620
На фона на мащаба на българския музикален пазар известните изпълнители от музикалните формати си имат завиден успех. Най-големият им успех според мен е, че отклониха вниманието от чалгата. От чуждестранните формати също единици стават наистина известни, а има много талантливи.

# 621
  • Русе
Новата песен на Галена
Много слаба изглежда , а на снимки не изглежда така,   Thinking

Масовката на клипа ми напомни,за една песен на Руши, на която клипа отново пресъздава каравана-море-лято-любов  Wink Само с тази разлика,че неговата песен много повече отива на тазли гледка,отколкото  сърфофе на фона на чалга свирня  Laughing

Things are simple

а на мен клипът ми напомня на този: https://www.youtube.com/watch?v=b6vSf0cA9qY

Мацката от клипа на Руши не е ли Алекс Енева - снахата на Халваджиян? Иначе него много го харесвах като млада.  Heart Eyes

# 622
Понеже все бъркам снахата на Халваджиян с онази адреналинка Яна, реших да я потърся и намерих това. Някой да има идея от кой клип ще са тези изключително прилични кадри?

# 623
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Някой може ли да ми помогне в намирането на по-актуална снимка на Руши?

# 624
Понеже все бъркам снахата на Халваджиян с онази адреналинка Яна, реших да я потърся и намерих това. Някой да има идея от кой клип ще са тези изключително прилични кадри?

Предполагам от този клип, има го по-надолу в дневника на Яна. https://www.youtube.com/watch?v=a8P2NTiplXA&feature=youtu.be

Откак Джей Ло и Иги Азалия раздрусаха дупета в едър план, всичко живо пощуря, нашите и те да не са по-назад.  Laughing

# 625
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11407 … 2&oe=56129340
Заповядай  Simple Smile

# 626

Предполагам от този клип, има го по-надолу в дневника на Яна. https://www.youtube.com/watch?v=a8P2NTiplXA&feature=youtu.be

Благодаря Peace

# 627
  • вятър в маслините, вятър над хребета
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11407 … 2&oe=56129340
Заповядай  Simple Smile
Благодаря! Все същият си е Heart Eyes, много и завиждам на Таня.

# 628
Новата песен на Галена
Много слаба изглежда , а на снимки не изглежда така,   Thinking

Масовката на клипа ми напомни,за една песен на Руши, на която клипа отново пресъздава каравана-море-лято-любов  Wink Само с тази разлика,че неговата песен много повече отива на тазли гледка,отколкото  сърфофе на фона на чалга свирня  Laughing

Things are simple

а на мен клипът ми напомня на този: https://www.youtube.com/watch?v=b6vSf0cA9qY
Нищо общо. Галениния клип показва съвсем друг начин на мислене. Там не се показва живота на каравана, а скъпи бански и АТВ-та. Това което видях в началото и края на песента. Другите два клипа показват съвсем други хора, с абсолютно различни приоритети.

Черил Коу като че ли си е нарисувала с молив плочки по корема.

Ето една тренирана Денифър Лопез.

А ето и един мил жест на пират към болни дечица в Австралия. Видео

# 629
Черил Коул наистина много е окльощавяла, не ми харесва така. Това на корема й ми се струват фини бръчици от прегъването на корема при сядане. Сякаш преди малко е станала и още си стоят отбелязани.

Общи условия

Активация на акаунт