Звездни компромати – 252 част

• 66 624
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Новата песен на Галена
Много слаба изглежда , а на снимки не изглежда така,   Thinking

Масовката на клипа ми напомни,за една песен на Руши, на която клипа отново пресъздава каравана-море-лято-любов  Wink Само с тази разлика,че неговата песен много повече отива на тазли гледка,отколкото  сърфофе на фона на чалга свирня  Laughing

Things are simple

а на мен клипът ми напомня на този: https://www.youtube.com/watch?v=b6vSf0cA9qY

# 601
Голям пиар направиха на тази Жана.  Sick Лично аз ще обявя бойкот и няма да гледам Х фактор, ако тази е в журито. Не че на някой му пука де...

Ако на някой му е липсвал Евгени Минчев, ето го в целия му блясък https://www.facebook.com/HILIFE.BG/photos/pcb.10152925791970843/ … ype=1&theater  Mr. Green Тръпна в очакване на още снимки на това бляскаво събитие с гумени играчки. Вкъщи имам същото само че в жълто, може да се щракна ей така за да съм в крак с елита.  Blush

# 602
# 603
  • София
Жана винаги ми е изглеждала малко дистърбинг. Тя и затова не направи някаква страхотна кариера, дори старта й си остана лек и незабележим (на всичкото отгоре с крадена песен). А можеше да има бляскаво бъдеще при дадения й шанс от продуцентите на Х-Фактор. Само че, за да успееш в тези среди се иска не само талант, а желязна дисциплина и много труд. Което всички виждаме,за момента й липсва...
Лелеее, какви капацитети има в Бгмамата, жалко, че не са част от шоубизнеса, че да потръгне най-накрая  ooooh!

# 604
А то с такива кадри страшно ще потръгне Crazy

# 605
  • София
Проблема не е в липсата на талант и възможности на изпълнителите - имаме много ужасно добри, проблема е основно в композиторите и текстописците. После идва мениджмънта и лансирането на един завършен музикален продукт.
В България това направиха само Каризма Peace
И предавания като Х Фактор, които вместо да продължат по инерцията на моментната известност, продуцират песни след 1 година. Нали се вижда какво става и с победителя от тази година - едно, че е някакво ретро момче, което трудно ще намъкнат в комерса, второ - каква песен му дадоха - толкова ужасно скучна не съм чувала от детството си Crossing Arms

Моята любимка ужасно отслабнала не ми харесва Confused

# 606
Коя е тази жена ,не я разпознавам

# 607
  • Вестерос
Ама как хората не разбраха, че проблема не е дали е малко или много, а по-скоро какви са последствията от това?! При Жана видяхме какви са вече: скандал прерастнал в комоцио, синини, прорезна рана в крака на въпросния Лео, нарушаване на обществения ред. На съседите сигурно им е дошло до гуша, едва ли са търсили отмъщение при викането на полицията.

Жана винаги ми е изглеждала малко дистърбинг. Тя и затова не направи някаква страхотна кариера, дори старта й си остана лек и незабележим (на всичкото отгоре с крадена песен). А можеше да има бляскаво бъдеще при дадения й шанс от продуцентите на Х-Фактор. Само че, за да успееш в тези среди се иска не само талант, а желязна дисциплина и много труд. Което всички виждаме,за момента й липсва...
Не я защитавам, ама хич, но той пък Рафи страшна кариера направи. Пак си ходят да пеят по молчета и разни клубчета. Все тази дали са спечелили или не. И другите пеят на същите места. От всички певици и певци от подобни предавания-най-голям успех имат Дивна, Рут Колева, която отпадна първа от Мюзик Айдъл, ако не помните и Михаела Филева, която също отпадна първа от Х Фактор и която аз лично въобще не харесвам. Слушала съм я на живо, едно тихичко, леко флегматично ми пее и песните й все една и съща сякаш. Както и на Графа де  Laughing

# 608

Cheryl Cole?

Извинявам се, но да напрваим тема за Жана?  Crossing Arms Thinking

# 609
  • Gotham City
Ама как хората не разбраха, че проблема не е дали е малко или много, а по-скоро какви са последствията от това?! При Жана видяхме какви са вече: скандал прерастнал в комоцио, синини, прорезна рана в крака на въпросния Лео, нарушаване на обществения ред. На съседите сигурно им е дошло до гуша, едва ли са търсили отмъщение при викането на полицията.

Не я защитавам, ама хич, но той пък Рафи страшна кариера направи. Пак си ходят да пеят по молчета и разни клубчета. Все тази дали са спечелили или не. И другите пеят на същите места. От всички певици и певци от подобни предавания-най-голям успех имат Дивна, Рут Колева, която отпадна първа от Мюзик Айдъл, ако не помните и Михаела Филева, която също отпадна първа от Х Фактор и която аз лично въобще не харесвам. Слушала съм я на живо, едно тихичко, леко флегматично ми пее и песните й все една и съща сякаш. Както и на Графа де  Laughing

Факт. Никой от победителите в БГ Х Фактор до никъде не стига, явно Саня толкова си може.

Дивна в кой формат е била?

# 610
Дали Жана е добра или лоша майка, нямам представа и не мисля, че някой от тук списващите знае. Физиономия на наркоманка, на тежки наркотици изглеждала да е... употребявате ли, че сте толкова в час с подробностите? Rolling Eyes
Приемам и е съвсем естествено да не е симпатична на всички, но чак пък вресла? Момичето има талант и сценично присъствие, поне това някак ми се струва несериозно да се отрича.

Вие какво си мислите, че останалите ни звезди не пушат марихуана, че и доста по-сериозни неща не употребяват?

# 611
  • София
Черил Коул-Верисини беше в UK girl group - Girls Aloud (не особено известни извън Англия), после започна солова кариера, омъжи се за Ашли Коул (известен UK футоблист), който няколко пъти публично я унизи с изневери и оргии с различни момичета. Заряза го и се омъжи набързо за някакъв красавец. Кариерата й е с доста спорен успех, но има много приятно излъчване, харесва ми много като жена Peace

# 612
Според ме е ок, но от широките панталони се създава такова впечатление.

# 613
  • Вестерос
Дивна беше в предаване , където хора пееха в дуети със звезди. Тя го спечели с Миро Simple Smile Много ми харесва това детенце. Страхотно и пее. Колкото за Жана, аз бях за нея тогава в предаването. Харесва ми гласът й, но явно наистина Санята толкова и може. Графа сякаш по-добре се справи. Той продуцираше 1-ви сезон. Не мисля, че е редно да се сравнява пеене и възможности за изява някаква с това какъв човек е. Любимите на много от тук ДжейЛо и Бийонсе никой не ги знае какви да в действителност.  Риана ми изглежда все надрусана например. Много рок звезди са наркомани. Казвам го, защото личния живот и какви хора са не трябва да се смесва с каква възможност на гласа имат и как пеят.  Peace

# 614
Пей с мен беше реалитито с Дивна, но и аз не се сещам да е блеснала с някакви невероятни успехи.

Общи условия

Активация на акаунт