Звездни компромати – 252 част

• 66 626
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Може и джоджен да е било. Mr. Green
Не е проблема в тревата,а цялостното и поведение и начин на живот.За съжаление феовете,ако има такива,са млади хора.Дъртози като мен превключват станцията,ако врякне.

# 586
Днес го слушах Младен Маринов да обяснява, че било намерено цитирам: "тревообразно вещество, чиито вид все още се изяснява, тъй като резултатът от взетите проби не бил готов."
Joy Joy Стига бе! Сигурно е сушен магданоз, а? Mr. Green
Бижу, след 17.30 мин е репортажът и интервюто с него.
http://vbox7.com/play:81aa974018
Не съм го цитирала точно дословно, но общо взето мисля, че съм предала коректно думите му.
Rolling Eyes Ами аз нямам претенции как ти си цитирала думите на адвоката, а опита за измъкване с тъпото му обяснение. Наистина ли не става ясно, че иронизирам казаното от адвоката и затова в този форум постоянно се получават недоразумения, че някой казал на някого нещо, не до там учтиво и в добрия тон?

# 587
Ама защо проблемът да не е в марихуаната ?!
Значи за едни може така , а за други друга процедура се следва, трябвало време ...
Какви са тези двойни стандарти ?!
Не Бижу, разбрах аз какво имаш предвид ти. Просто като изслушах отново думите му (той не е адвокатът на Жана) и видях, че не съм цитирала дословно, та решиш да уточня.  Peace

# 588
  • Вестерос
За 1 час обвинение не може да се повдигне , има си процедури, дори и при бързо производство  Peace

# 589
Ама защо проблемът да не е в марихуаната ?!
Значи за едни може така , а за други друга процедура се следва, трябвало време ...
Какви са тези двойни стандарти ?!
Ами права си!
Още официалности от Господарите
http://shash.bg/video-boi-policai-gospodari-na-efira/

Уважавам стремежа им да са коректив в обществото и да вадят кирливите ризи на самозабравили се хора, но този двоен стандарт просто не може да остане незабелязан, смятам и те самите се сещат за това.

# 590
 Готвили са заедно и са се скарали дали да ползват пресни или сухи подправки. Дребната препирня прераснала в скандал, защото това била главната репетиция за Черешката на Тортата, а там сухи подправки не се ползват. Той я цапнал за невярна информация, защото в черешката вече и никой не готви. Съседката чула, обидили са че няма да я поканят за гост готвач, тип помощник и се обадила на полицията. За зла врага, кварталния бил на рожден ден на шурея и дошла патрулка, която боб не яде и ги отвела за справка на менюто, а белезниците са само за да се доближат до 50 те нюанса, все пак е 21 ви век, медии, снимки, изявления. Истинска звезда.

# 591
  • Вестерос
 Joy Joy Joy

# 592
Готвили са заедно и са се скарали дали да ползват пресни или сухи подправки. Дребната препирня прераснала в скандал, защото това била главната репетиция за Черешката на Тортата, а там сухи подправки не се ползват. Той я цапнал за невярна информация, защото в черешката вече и никой не готви. Съседката чула, обидили са че няма да я поканят за гост готвач, тип помощник и се обадила на полицията. За зла врага, кварталния бил на рожден ден на шурея и дошла патрулка, която боб не яде и ги отвела за справка на менюто, а белезниците са само за да се доближат до 50 те нюанса, все пак е 21 ви век, медии, снимки, изявления. Истинска звезда.
hahaha hahaha hahaha
Току що написа наръчник: Кратко ръководство как се твори звезда!  bouquet

# 593
Скрит текст:
Благодаря за порцията смях.  Joy

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 08:40 от Алиска

# 594
Новата песен на Галена
Много слаба изглежда , а на снимки не изглежда така,   Thinking

Масовката на клипа ми напомни,за една песен на Руши, на която клипа отново пресъздава каравана-море-лято-любов  Wink Само с тази разлика,че неговата песен много повече отива на тазли гледка,отколкото  сърфофе на фона на чалга свирня  Laughing

Things are simple

# 595
Тази голичката в клипа е Халваджяновата снаха.

# 596
За естествени има хубави цици  Peace

# 597
# 598
Ама как хората не разбраха, че проблема не е дали е малко или много, а по-скоро какви са последствията от това?! При Жана видяхме какви са вече: скандал прерастнал в комоцио, синини, прорезна рана в крака на въпросния Лео, нарушаване на обществения ред. На съседите сигурно им е дошло до гуша, едва ли са търсили отмъщение при викането на полицията.

Жана винаги ми е изглеждала малко дистърбинг. Тя и затова не направи някаква страхотна кариера, дори старта й си остана лек и незабележим (на всичкото отгоре с крадена песен). А можеше да има бляскаво бъдеще при дадения й шанс от продуцентите на Х-Фактор. Само че, за да успееш в тези среди се иска не само талант, а желязна дисциплина и много труд. Което всички виждаме,за момента й липсва...

# 599
  • Sofia
Днес headline заглавието на Daily mail е за войната на Серина и Шарапова за Гришо  Laughing (по-точно предвид предстоящия им мач на Уимбълдън, но как са написали заглавието  Laughing )

Дженифър Гарнър и Бен Афлек, снимани по време на общата им почивка на Бахамите, след като обявиха развода си

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 09:04 от NBM

Общи условия

Активация на акаунт