Отговори
# 120
Украинците казват - всичко е под контрол, руснаците вият до небето.

Нормално. Затова не вярвам, докато не видя потвърждение от независим източник и се дразня на разпространението на слухове и на разни хора, които звънят по телефоните с обезпокояващи информации.
Хексе, как разбра накъде ще духне вятърът и съответно изчисли накъде ще отиде по-напред облакът?

# 121
  • София
Аз казах на 50 човека, те на колко са казали.... Laughing
Не се шегувам, вътрешна ми е информацията......и външна Wink

# 122
е те всички така казват

# 123
http://science.nasa.gov/iSat/?group=SMD

Сигурно и този на НАСА не е в реално време. Whistling А уж САЩ били шпиони. Mr. Green

Никакъв пожар, нищо! Спете спокойно, дами! Вземете си валерианчето и - марш в леглата. Mr. Green

# 124
Мистър Горджъс, като казваш такива сериозни неща пред широк кръг от хора, редно е да кажеш точно какво са ти казали. Щото втрешна информация може да значи и точно нищо.

# 125
Да ,навсякъде пише някой,че я полицай,я общинар ги предупредил да не се излиза Thinking

# 126
Вътрешна, външна, въпросът е кога??

# 127
  • София (Възраждане)
Добре де, смятате ли че има повод да не може да се вярва на платформата за обмен на данни относно гама фона?  Вярно, липсват данни от Украйна, но най-близките станции не замерват повишение newsm78

# 128
  • София
Абе вярвате, не вярвате... затваряйте прозорците.

# 129
  • Варна
Хексе, как разбра накъде ще духне вятърът и съответно изчисли накъде ще отиде по-напред облакът?

На мен лично ми казаха. Laughing Няколко различни човека, които знаят от различни източници. Капака беше онзи въпросния познат работещ на плажа, чиито шеф ги пуснал по-рано. Знаеш как е лятото, времето е пари.
Ако не беше сериозно, едва ли би се лишил от още оборот.
Не убеждавам никого, че е истина, аз също не съм убедена. Влязох в нета за информация. Още в 17:30, когато никъде нямаше нищо написано.

# 130
Аз ги затварям, щото вият кучета и ми е шумно. Confused

# 131
Абе вярвате, не вярвате... затваряйте прозорците.
И така колко дни?Ами водата,ами храната...

# 132
Аз съм в потрес. Бабите, съседка и три познати ми звъняха. На всички им е казал "някой вътрешен", имал бил сигурна информация. Не знаех, че толкоз народ има роднина милиционер.
Да, де "вътрешен".
 По-скоро интернет.

# 133
Отказвам да се поддам на паниката, но ми е интересно да чета какво се случва.

Я, Полинка не се жалва! Не може да бъде!

# 134
ако някоя научи нещо тревожно да ми пише на лични. срешу възнаграждение  hahaha
аз отивам да дишам чист въздух докато облака не ме е засенчил Laughing

Общи условия

Активация на акаунт