Отговори
# 165
Аз казах на 50 човека, те на колко са казали.... Laughing
Не се шегувам, вътрешна ми е информацията......и външна Wink

Не се шегуваш, а постовете ти - с хилещи се емотикони  Confused

На мен ми е крайно безотговорно и несериозно това със "знам нещо, ама няма да ви кажа, ама много важен човек ми го каза"  Rolling Eyes Нямам никаква причина да вярвам на анонимни потребителки в интернет, или поне не повече отколкото на съседката баба Ленче, на която ѝ казала съседката баба Марче, която чула от внучката си, която прочела в интернет...

Предпочитам да се доверявам на официални и достоверни източници, поне два.

Разберете, разпространяването на слухове и клюки не е шега работа. Има хора, лабилни психически, със здравословни проблеми, които могат да изпаднат в състояния и да си нанесат (на себе си и на другите) щети, които да са доста по-сериозни от тези от хипотетичната радиация. Мислете малко, преди да говорите и пишете.

Правя си, птичи грип.
Викам да пишем на външно министерство. Нека направят едно разследване и да изгонят служителя, направил се на интересен.

Ао утре се разбере, че уплашени хора са предозирали с йод или са си посегнали,  вие с вашите познати вътрешни източници ще сте виновни!

Това не ви е "Ку - Ку"! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 166
  • София (Възраждане)
Дайте моля линкове, ако намирате, към системата с данни от Варна, има и за София такава, но се ъпдейтва(ше) само два пъти на ден.

# 167
От постовете дотук не разбрах какво са казали от Външно - било при Цветков, било познат на познат? Че има облак/ че в облака има радиоактивни частици над допустимите норми/ че облакът се движи нанякъде/ накъде/ прогнозирано кога? Защото това са различни неща. И какво от всички тези им е потвърдила Украйна?

# 168
Секретарка във Външно не е достоверен източник. Аз имам достоверна информация, че в друго ключово министерство НИЩО не се е казало. Но керванът си върви и слуховете продължават да се носят..

# 169
  • Вестерос
http://science.nasa.gov/iSat/?group=SMD

Сигурно и този на НАСА не е в реално време. Whistling А уж САЩ били шпиони. Mr. Green

Никакъв пожар, нищо! Спете спокойно, дами! Вземете си валерианчето и - марш в леглата. Mr. Green

ooooh! пожарът е бил в понеделник/вторник, ти какво очакваш да си гори постоянно и никой нищо да не прави.. това да не е БГ

# 170
  • София
Полинке, не разбра ли, че много хора от различни министерства са били предупредени? Коментираха при Милен Цветков. На мен са ми казали същото, но няколко часа по-рано.

Пиши на външно, снимки от стрийт вю им пусни и линк към моя профил Laughing

# 171

Може би това, което пише най-горе.

Our network currently has a few Monitoring Stations in Europe. Keep your eye open for Yellow circles in Iceland, the Netherlands, Spain, Italy, and some intermittent stations reporting from Switzerland and Germany.

# 172
  • Варна
Секретарка във Външно не е достоверен източник. Аз имам достоверна информация, че в друго ключово министерство НИЩО не се е казало. Но керванът си върви и слуховете продължават да се носят..

Слуховете не тръгнаха от Мs.Gorgeous. Така че не виждам защо се нахвърляте върху нея.

# 173
  • Другата България
Дай линк към тоз Милен Цветков, кога и къде са го давали? Че ТВ не гледам от известно време.

Може би това, което пише най-горе.

Our network currently has a few Monitoring Stations in Europe. Keep your eye open for Yellow circles in Iceland, the Netherlands, Spain, Italy, and some intermittent stations reporting from Switzerland and Germany.
Grinning Сериозна съм. Гледам се червенеем, реших, че това нещо трябва да значи, признавам, че съм лаик във всякакви подобни...неща.

# 174
Вижте какво, не знам дали някой ще предозира с йод, но аз имам да въртя три перални утре. И ако ги простирам у дома (за да не са на терасата), без да отварям прозорци два дни, гарантирано ще изтровя домочадието, преди да дочака радиацията. Тъй че, който знае, да казва по кое време да очакваме облак над София.  Laughing

Шегувам се, ама не съвсем.

# 175
  • ...на безопасно

Честно казано - не знам. Червеното в легендата го дават за опасност, но дали ?

Къде да търся данните за всеки час за Варна? Дирекция каква беше?  Tired

# 176
Дали утре служителите на Външно ще отидат на работа или ще стоят заключени вкъщи?  newsm78

# 177

Слуховете не тръгнаха от Мs.Gorgeous. Така че не виждам защо се нахвърляте върху нея.
Освен това не става дума за слухове а за информация публикувана в медиите, сред които и 24 часа ... според мен просто всички търсим по-актуална информация за това "накъде го духа вятъра тоя облак"

# 178
  • София
Дай линк към тоз Милен Цветков, кога и къде са го давали? Че ТВ не гледам от известно време.

Тече в момента, предполагам утре ще бъде качено в nova play

Kea, не успях да намеря за Варна. За София тече обновление. Пак ще потърся...

# 179
  • Вестерос
Както винаги сме най-прецакани тука. Хексе къде се криеш с твоите, да дойда и аз.

В къщи сме си. И с паника и без паника все тая.
Само не пуснах сина да иде утре на плаж. ooooh!
Хем ми е смешно, хем не като знам, че заминавам за Румъния тези дни по тяхното черноморие.

Общи условия

Активация на акаунт