Отговори
# 135
Сега при Милен Цветков се коментира.

# 136
  • Варна
Чек, сега схванах, че ме питаш защо мисля, че ще дойде първо при нас , а не при шведите. ooooh!
Видя ли картата с ветровете? Confused
През 1986 облака дойде по тази схема - през Черно море до Варна и по късно до другите части на Европа.
Не е изключено да стане пак така.

# 137
Аз съм в потрес. Бабите, съседка и три познати ми звъняха. На всички им е казал "някой вътрешен", имал бил сигурна информация. Не знаех, че толкоз народ има роднина милиционер.

Нали?  Wink Роднина, милиционер, роднина, милиционер.

Майка ми е начална учителка, бащи ми - шофьор на линейка. Как пък шефът на болницата нищо не е казал? Дискриминирани сме! Ама - ха! Crossing Arms Mr. Green Joy Laughing

# 138
Аз казах на 50 човека, те на колко са казали.... Laughing
Не се шегувам, вътрешна ми е информацията......и външна Wink

Не се шегуваш, а постовете ти - с хилещи се емотикони  Confused

На мен ми е крайно безотговорно и несериозно това със "знам нещо, ама няма да ви кажа, ама много важен човек ми го каза"  Rolling Eyes Нямам никаква причина да вярвам на анонимни потребителки в интернет, или поне не повече отколкото на съседката баба Ленче, на която ѝ казала съседката баба Марче, която чула от внучката си, която прочела в интернет...

Предпочитам да се доверявам на официални и достоверни източници, поне два.

Разберете, разпространяването на слухове и клюки не е шега работа. Има хора, лабилни психически, със здравословни проблеми, които могат да изпаднат в състояния и да си нанесат (на себе си и на другите) щети, които да са доста по-сериозни от тези от хипотетичната радиация. Мислете малко, преди да говорите и пишете.

# 139
  • Другата България
Да затваряме докога? И къде? В София? Или само Варна?
Абсурдно е това, и аз по-скоро не вярвам.

# 140
Мистър Горджъс, като казваш такива сериозни неща пред широк кръг от хора, редно е да кажеш точно какво са ти казали. Щото втрешна информация може да значи и точно нищо.

Браво, Чеки, закопа ги! Hug Wink Sunglasses Twisted Evil

# 141
  • София
Бонго, обещавам!
Чек, от външно министерство ми е информацията.
Във 18 ч. ми я казаха, съвсем не под сурдинка.

Не мога да се поддавам на нищо, утре трябва да стоя цял ден на открито.
Отивам да се къпя, докато мога Laughing

Вижте, не съм потребител от вчера. Не исках да пиша в темата, но Полинка ме поблазни да се повеселя.
Това е нещо сериозно, но и аз не очаквам някакви събития.
Казаха ми информация за която четох и днес и вчера, ще чета и утре. Потвърдиха я просто, като ми казаха, че може и изобщо облакът да не стигне до нас. Туй то. Информацията е потвърдена от Украйна.

# 142
  • София (Възраждане)
Ето линк към украинската институция, както и да се казва

http://srp.ecocentre.mns.gov.ua/MEDO-PS/index.php?lang=ENG

Някой успява ли да отвори линка за наблюдение в реално време?

# 143
Глупости, кумата ми е във Външно. Ама как познах, че някой в някое министерство се е правил на интересен.

# 144
http://www.radmon.org/ тук има няколко онлайн станции но са по-навътре от пътя на ветровете
Според мен ще е по-зле ако завали докато минава над България или Черно море ....

# 145

Я, Полинка не се жалва! Не може да бъде!
Ама мига до откат. Joy

# 146
Бонго, обещавам!

Ще им пиша имейл и ще им пратя линк към поста ти, да знаеш.
Подкрепям Бърдс, мисля абсолютно същото, просто така се дразня от подобни разкази под сурдинка, че нерви нямам да го напиша подробно като нея. За имейла съм сериозна, нищо не ми пречи да го направя.

Гледай сега как даваш на заден.

Казаха ми информация за която четох и днес и вчера, ще чета и утре. Потвърдиха я просто, като ми казаха, че може и изобщо облакът да не стигне до нас. Туй то. Информацията е потвърдена от Украйна.

А тук е съвсем друго.

Получих информация, че облак ще има и ще мине над БГ.
Не искам да казвам от кого, но от високо. Информацията е потвърдена.

Ииииии, моите си интерпретации - ама кога, къде и дали изобщо....
Не съм изпаднала в паника, макар първоначалния ступор. По черноморието са най......засегнати.

# 147
  • София
Бонго, обещавам!

Ще им пиша имейл и ще им пратя линк към поста ти, да знаеш.
Подкрепям Бърдс, мисля абсолютно същото, просто така се дразня от подобни разкази под сурдинка, че нерви нямам да го напиша подробно като нея. За имейла съм сериозна, нищо не ми пречи да го направя.

Напиши, чек. Сама ще си докажеш, що за човек си Hug

Бърдс, аз също чакам поне 2 източника. Затова не се самонавивам. Peace

# 148
  • ...на безопасно
Е, ние във Варна какво да правим?

Да нахлузваме оловните гащи ли?

# 149
И що за човек е?
Искащ да знае последно от Украйна ли е потвърдено, от Външно ли, от кой?

Общи условия

Активация на акаунт