Сладкарничка за книги - тема 47

• 24 631
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
Честит празник, Кали!

Сори за днес и аз мислех, че ще звъннеш ако успееш  Embarassed

Мери, стискам, с теб сме!

Чудна среща си спретнахме днес с Вени. Бъбли беше много заета, че и шефката й нещо много зорко бдеше нас всички Simple Smile Малкият намаза две книжки, дето ги обикалям от преди базара още, та най-сетне се наканих Simple Smile

Не мога да си събера ума нещо  Rolling Eyes Мерси за палчетата, дано се увенчаят с успех Simple Smile

# 211
Ох, сладки мои! Днес видях две прекрасници - Ули и Вени! И лъжат - купиха си! Ама мисля, че за децата Wink  Peace
Само оборот ми правите, шефката само се навърта, ама е душа тя, по-скоро се опитваше да ви омае вас! Опасна е, между другото, имайте предвид ако я срещнете - няма как да си тръгнете с празни ръце!  Crazy
Благодаря Ви, че дойдохте, момичета - правите ми деня  Hug Hug

Рейнче, сесията ми свършва на 10ти, но след 15ти имам още едно нещичко, което трябва да свърша  Peace
Тази седмица е последният напън, после вече малко по-спокойно до 15ти, и след това вече остават неща за писане за септември. Няма да мога всичко да направя, просто са много нещата  Peace Peace

Днес в работата обучението беше много забавно и полезно. После излязохме с колегите да пийнем, дойде и баш шефа, оказа се страхотен  Peace
Много съм щастлива  Crazy Crazy

Стискам палци на Ули, на Мери, на всеки, който има нужда!   bouquet

Кали, честит повод! Много такива да имате, винаги да сте заедно и щастливи!  Hug Hug Hug

# 212
  • Пловдив
Кали, честит ви повод, много такива още да имате   bouquet

Аз си мислех, че ще сте изписали света, а вие днес го раздавате скромно  Grinning
Днес чистих доста и хладилник размразявах  Tired Прочетох си книжката и започвам следващата. Общо взето друго няма...

Алекс, страхотна разходка си преживяла  Hug

Лека вечер, момичета!

# 213
Рейн, утре ще и махат конците. Престой раздвиожване, и се надявам да избегнем смяна на ставата. Ако преди 5 години и бяха поставили правилна диагноза, първо щяхме да сме минали без ужасните и болки, и без переспективата, която стои в момента.
Честито Кали, Много здраве и любов   bouquet
Десс, и на мен хладилника ми е в листата...преди да си заминем за Бг трябва да съм махнала максимално неща, че е сезонът на ураганите и не се знае дали няма да спре токът....
Мери, много стиснати палци.

# 214
ДУ,момичета!  Hug
Малко поизостанах от темата,но бяхме на чудна сватба в Родопите.  Heart Eyes  Снощи се прибрахме късно. Прочетох за приятна,макар и камерна среща.   Simple Smile За празника на Кали-Кали,още много такива да имате!  Hug
Стискам палци на всички,които имат нужда и най-вече на Мери!  Peace
До после!

# 215
ДУ   Hug
Мери, стискам палци Hug
Ули и на теб Hug

Спорна седмица на всички Hug

# 216
  • на североизток от Рая
 Добро утро!

Набързо прочетох пропуснатите страници, ще прочета всичко по-подробно.

Кали, бъдете щастливи и заедно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бъбъл,  Hug!

Мери, мъничко момиче, толкова неща искам да ти напиша, но и не смея. Изпитвала съм това, което сега те мъчи теб, но..., няма лечение, няма спасение, просто повече мъдрост и трезва мисъл влагай.  Hug Ако имаш нужда, може на лични, тук не искам да пиша такива изповеди.  Peace

Рейнче, хубави неща видях, видях, че ми желаеш приятна разходка. Малка, но прекрасна Родина си имаме. Напълних си душата, макар  и за два дни, видях много.

Стискам палци на всички нуждаещи се и мисля за вас с най-топли чувства. Hug

Хубав ден и спорна седмица!   bouquet

# 217
  • ГОре на черешата...
Добро утро и спорна нова седмица  bouquet!
Нези, завид Hug...
Палци за Мери и Ули Praynig!
Нели, хубава разходка си направила, била си близо до мен Hug..
Мариш, как е Гушко Rolling Eyes?

# 218
Добро утро!

Мери, с теб сме! И пиши като мине, че и ние да отдъхнем! Стискам палци да си спокойна.

Маришка
, как е Гушко?

Нели, била си близо до родния ми град. Simple Smile

На всички прегръдки и благодарности  Hug Hug

# 219
Добро утро  Hug

Мери, стиснати палци и успех и от мен  Hug Hug Hug

Маришка, как е малкия  Rolling Eyes

Нели, разгледах страхотни снимки. Явно си била по хубави места  Heart Eyes

Мен ме чака натоварена седмица на работа и ще гледам поне сутрин да ви изчитам  Rolling Eyes

# 220
Добро утро  Simple Smile Hug

Мери, желая ти успех Hug

Нели, прекрасни места си посетила. Надявам се, че се чувстваш добре и заредена с хубавата енергия, която те имат Hug

Успешна седмица на всички! Hug

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 09:41 от evilan

# 221
  • Пловдив

" - Може да не знаеш къде отиваш, но в края на краищата ще стигнеш там, където ти е писано да бъдеш." - Мери Алис Монро "Дъщерята на пеперудите"

Добро утро и прекрасна нова седмица, нека за всички бъде много слънчева и приятна!  Hug
Отивам да си правя и аз кафе и да се трудя.

Мери fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Нели, вчера видях красиви снимки, днес по-късно ще разгледам останалите, благодаря, че качваш - така се разхождам благодарение на теб  Hug

# 222
  • София
Здравейте,

Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за всички, които имат нужда.

Успешна седмица   bouquet  Hug

# 223
Добро утро!

Миж кали му Hug първата стъпка е направена, сега да видим какво ще се случва Rolling Eyes

Кали честит ви повод, да сте дълги години заедно и щастливи, да се радвате на внуци и правнуци Hug

Мери днес ли е The Day? Успех! И остави притеснението в квартирата, то само ще ти попречи Wink Hug

Ули палчета отново за теб!

Нели къде се разхожда? Аз като нямам Фейс къде да те видя Crossing Arms Sad Hug

# 224
Петенце, хубав ден Hug
Сваке Heart Eyes, време е вече да си направиш профил,щот ще вземам лопатата (по Вени) Laughing.. .Откога чакам...

Общи условия

Активация на акаунт