Сладкарничка за книги - тема 47

• 24 625
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Мррррръсна жега,даже и не ми се чете Hug
Добре говорите за зъболекари,тук където съм са ни съседи най-добрите в града.Дори си нося тяхна пломба от 4-ти клас.

# 616
  • София
И така, моля всички да станат (Вени, Лоф - вие може да не ставате Mr. Green) - принцеса Веса пуска списък  bowuu bowuu bowuu
hahaha hahaha hahaha их, каква си сладуранка  Hug!

Аз от сутринта пера (истински), щот нали съм с нова пералня от два-три дни. Мале, баси дългите програми  ooooh!. Ходихме и на пазар. Сега наложих едни пържоли с подправки да престоят до довечера и вече край, нищо няма да пипвам повече, само книга.

Приятна почивка и от мен, момичета  Hug

# 617
  • София
Аз, такова...  Embarassed, пак си редактирах списъка. Нелко, прощавай за главоболията  Hug.

"Прах" - Патриша Корнуел
"Доведете труповете" - Хилари Мантел
"Зовът на костите" - Долорес Редондо
"Човекът, който не беше убиец" - Юрт и Русенфелт
"Нерон, кървавият поет" - Дежьо Костолани
"Градска вещица" на нашето Камиче, книга игра е, обаче не мога да я намеря из он-лайн книжарниците  newsm78.

# 618
  • Sofia
Аз ако може от следващия конкурс да се включа  Hug

# 619
Привет и от мен! Днес пълен релакс, макар и вкъщи. Сутринта спах до 10 ч., направо супер.

Нели, дано намерите най-доброто решение за детето. Винаги ми е интересно, когато споделяте за децата си, как се справяте със страховете и проблемите им. Надявам се да запомня все нещо и да ми е от полза, когато му дойде времето.  Hug

Деси, Фрида Кало винаги ми е била много интересна като личност. Не я бях забелязала тази книга, записвам си я.

Ули, ти какъв кусур намери на корицата, че ми стана любопитно?

Хубав ден на всички, почивайте активно!  Heart Eyes

# 620
  • ГОре на черешата...

Аз от сутринта пера (истински)

И аз сутринта прах Whistling. Ама съвсем истински Blush. За събуждане един вид Mr. Green...щото малко преди това ме събуди...няма да повярвате - почукване по стъклото. В 5,30 Shocked. Едно малко рошаво врабче - почуква с клюнче и се кокори - един вид "Хей, сънльовци, ставайте!" - на три пъти така - е как да спи човек. Пък е рано да става. Пък е късно да заспива пак Crazy...та така - с една дума - прах hahaha.

Ха добър ден да кажа сега.
Днес пак съм за пример - тортата предадена, барабар с 30 кексчета, после като се развъртях - пералня/от тази, с мръсните дрехи/, супа, ядене, солени и сладки кифлички и палачинки за следобедна закуска - ха кажете не съм ли шатърна булка, ммм bowuu/умря циганката дет ме хвалеше.../

Нели, нищо особено, не рискувах да пращам шоколад в горещините, че можеше на горещ шоколад да пристигне, затова това взех. Пък медени фъстъци са, ммм...кажи после дали са ти харесали, аз сама мога да опустоша целия пакет Embarassed.

Точ бе, много ти морскосин списъкът, дразниш а Hug?
Маришка и Деси тез лакомства дето ги пльоснали начи...ми искам бе Crossing Arms...
Титина, кръстосаната захапка не е на челюстта, а на постоянното зъбче/едното/, което изникна зад долните. Коригира се съвсем бързо/т.е. с шината го избутахме напред, за да излезе пред долните и да се изравни с другото предно зъбче/. Имам пълно доверие на ортодонтката/и големият носи шина пак за поникнали предни зад долните зъбчета/ и вярвам, че ако имаше друг проблем, щеше да реагира.
По този повод - Нели, вярвам, че ще намерите решение със страха на Тони, пращам ви много добри мисли!

Нямам търпение да си разбера другарчето Party. Нищо не съм купувала още, нека да разбера и тогава ще проучвам...

П.П. Аз похвалих ли се, че ММ почива събота и неделя? Че ще ходим на море? ех, колко малко му трябва на човек Heart Eyes...

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 17:09 от mari_eta

# 621
Аз досега се мотах в морската, децата покараха здраво ролери  Grinning
Прибрахме се за душ и час-два почивка и после пак се мятаме там. Може да се засеха с Точ някъде, ако четеш, на плажа ще пием коктейли с Любето, докато децата ровят из пясъка  Hug
Нели, интересно ми е, ти за първи път ли пропускаш игра? Някак ми е странно, че ще е без теб съкровище  Heart Eyes

# 622
Мариета, нашата видна перачка  Heart Eyes, врабчето и било почукало,кой знае какво ти е почукало Mr. Green. Браво за моренцето,да му се насладите на макс!

Миме,харесаха ми плановете ви, идвам и аз да ровя в пясъка  Crazy

# 623
Ехаааа, супер, чакам те  Heart Eyes. Да предупредя, че за пиенето на коктейли се изисква да се събуем боси и да заровим крачета в пясъка  Laughing

# 624
Миме,приемам условията с кеф Heart Eyes

Отивам да пържа тиквички,докато е по хладно Rolling Eyes

# 625
Хайде списъъъъък:

Баба Яга снесла яйце - Дубравка Угрешич
Стоунър - Джон Уилямс
Човек на име Уве - Фредрик Бакман
11/22/63 - Стивън Кинг

Не мога да измисля повече, но се надявам другарчето ми да не се чувства ограничено и оставено без избор  Hug

# 626
Ули чакай! Ей сега пускам един списък:

1. "Бианка Ланча" - Зузане Щайн
2. "Среднощният дворец" К. Р. Сафон
3. "Дракула" - Брам Стокър
4. "Фантом" - Ю Несбьо
5. "Алиенор. Аквитанската лъвица" - Таня Кинкел (защо постоянно го чета ка Актавианската Laughing )
6.
Скрит текст:
Mr. Green

Нели, това не е мой списък!

Ние все пак ще мръднем до плажа sun Е, само за един ден, ама сега и на толкова сме доволни Laughing

# 627
И така, моля всички да станат (Вени, Лоф - вие може да не ставате Mr. Green) - принцеса Веса пуска списък  bowuu bowuu bowuu
hahaha hahaha hahaha их, каква си сладуранка  Hug!
Знам, знам  bowuu bowuu bowuu

Може да се засеха с Точ някъде, ако четеш, на плажа ще пием коктейли с Любето, докато децата ровят из пясъка  Hug

Ех, че късно виждам. Сега се прибрах и се подредих да гледам мач Mr. Green Поздрави твоето Любе Peace Много е готина  Hug А иначе може и утре, решила съм да снимам пеещият фонтан по тъмно Blush

Мариетко, разбрахме, че си прала Crossing Arms Уууу то голямо хвалене  Crossing Arms Crossing Arms
Скрит текст:
Mr. Green Blush Peace Hug Hug Hug Hug
Не дразня с морски списък, просто това е моят най-любим цвят Heart Eyes

Вихрогонче, нали прочете правилата на играта на първата страничка? Peace Щом си постоянна при нас, за коледната игра най-вероятно ще можеш да участваш Hug

Гиг, хайде идвай! Аз имам кофички, лопатки...  Mr. Green

Ули, даже избрах какво ще ти подаря  Mr. Green Hug Hug

Кости, приятен плаж. Да взема да добавя книга номер 6 от твоя списък ли  Thinking

Още 4 часа има за списъциии  Party

# 628
  • София
Кости, още помня какъв шок преживях с един твой списък  hahaha!
И на мен ми се ходи на плаж  Crossing Arms.

# 629
  • Кърджали
Ох, тамън си написах един кратък списък, и го изтрих... Щото съм много умна Mr. Green За сметка на това набелязах и подарък за рождения ден на Кати...
Скрит текст:
Между другото, някой да знае подходяща банка за обиране, че следващите два месеца само подаръци за рожденни дни на деца ще трябва да купувам  Whistling Как пък не се разпределиха малко във времето, а се родиха всички накуп...
Кой каза море? Ще ме прибере ли в куфара си?  Mr. Green
След малко ще се върна, да сложа и списъка, ако не реша да го оставя за коледната игра.

Общи условия

Активация на акаунт