Сладкарничка за книги - тема 47

• 24 624
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Точно по блузки/тениски/топове (да не кажа думата "потник"  Mr. Green) от една и съща материя памук + нещо си друго, както се е случвало и на 100 % памучни тениски. Но само на мои. На ММ тениските сякаш са по-плътни и до момента не съм забелязвала такива дупчици.
Абсолютно същото, Миж! Само ММ няма дупки - аз и Марто сме като цедки  hahaha.
Вени, и според мен е пералянта. Откакто пера с друга не съм забелязвала дупчици като преди. Друго не съм сменяла. Аз тогава бях споделила с ММ, той ми вика: Няма как, ама ето, че емпирично се доказа Simple Smile

# 76
И аз съм хапнала, ама няма да работя  Mr. Green Мисля да полегна.
А ако някой се чуди какво да готви, менюто за днес е: краставици, домати, маслини, тиквички с ориз, пържени тиквички, кайсии, малини и френско грозде  bowuu
Както става ясно, много обичам да ходя на пазара за плодове и зеленчуци  Blush
Трябваше да си купувам и кофа и лопата, ама го оставих за друг ден  Whistling

Дупки по тънки, памучни материи и аз имам, ама не е от пералнята - сигурна съм. Просто са некачествени. Освен това имам блузи на хиляди години, които не са си извъртяли ръбовете на 90 градуса, а имам и такива, които на второто пране стават като спирала  Crossing Arms

За Авлига постоянно се сещам. Имам само адрес, ако имах телефона й, до сега щях да й звънна  Rolling Eyes Само дано са добре у дома, друго не искам Praynig
А Нара тук ни заряза, но поне я следя изкъсо другаде  smile3556
И Миленцето дава признаци на живот  Heart Eyes Нали беше споделила за конкурси, отпуски и други семейни Ънгажименти  Peace

Нелко, заминаха ли облаците? По-добре ли си вече? Hug

# 77
  • София
Начи, Ули, казваш да си искам пералня и туй то  Mr. Green! И аз мисля, че е от нея и много ме дразни! Една нова лятна рокля ми е продупчила, нейната кожица!

Трябваше да си купувам и кофа и лопата, ама го оставих за друг ден  Whistling
Ще съветваш ли някой, Точи  Mr. Green?

# 78
Хахаха  Joy Joy
 newsm03 newsm47
В случая не Peace
Просто на балкона имам една лопата останала от баба, от онези старите - метална с къса дръжка. А принцесата я боли кръста Blush Крайно време е да си взема една нормална лопата с дълга дръжка. Метла имам с дълга дръжка, освен за летене е удобна и за метене, ама после трябва да се сгъна на две, че да събера боклуците в лопатата  Crossing Arms
Неволи!  Joy Joy Joy Joy
Ти няма ли да ходиш в мола за нови гащи, я виж кое време е вече  Flutter Току виж някой перач или гладиатор като те види с голото д*пе, да пожелае да бъде .... накърмен  Mr. Green

# 79
  • София
Точи, как можа да сложиш заедно принцеса, лопата, метла и боклуци  hahaha!
Никакъв мол няма да видя днеска, нито гладиатор, нито перач  ooooh!. В петък винаги се появява нещо повече за вършене  Crossing Arms.
Обаче в офиса имаме една рекламна работна дреха - бяла, с ужасни зелени надписи (като лекарска манта) и посрещам Джонатаните в невъобразим фешън вид, зашеметяваща съм  Joy Joy Joy.

# 80
  • ГОре на черешата...
Да кажа "дзак" и отлитам на друго кафе, Търновското с гледка  Heart Eyes го изпих вече, сега ще пия нашенско Laughing. Няма да се чисти днес, ясно, и утре е ден  Crossing Arms...
Вени, шЪ мЪ прУщаваш, ама умрях от смях с теб, скица Hug!
За дупчиците - категорично е от материята - особено на детските дрешки/бельото/ е ужас ooooh!. Според мен дупчиците се получават от самото шиене - обикновено те са по ръбовете, явно е била дебела иглата, знам ли...а за посуканите след първо пране дрехи направо не ми се говори - как ли не се кълча да ги простирам, та да не се виждат от 100 км Sick...

Пекох чушки. Цялата къща мирише. Ама обожавам. Заредила съм се с праскови, кайсии, петровки ябълки, диня, пъпеш, краставици и домати и само това рупам + сирене.

# 81
  • София
Разбира се, че е от материята. Пералнята да няма ренде вътре, ще ме прощавате  Laughing
А, сега се сетих и за друг случай на дупчица - след махане на онези защитните им джаджи!
Беше ми се получила дупчица!  Twisted Evil

# 82
  • София
Няма ренде в буквалния смисъл, но има вариант да е от уреда, Миж. Говорих с наш колега-техник, обясни ми го, обаче не мога да повторя точно - и по барабана може да е, и около уплътнението... Не, че варианта за некачествено трико, етикетчета или дупки от щипки не ми е минавал през акъла, но откакто го установих, много внимавам и я наблюдавам  Mr. Green. Както и да е Simple Smile.

# 83
За различни дупчици май си говорим Simple Smile
Едно е дупки покрай шевовете или покрай етикети, съвсем други имам обаче аз предвид. Насред тениска, на километри от шевовете се мъдри малка дупчица. И то на почти всички дрехи. Материя материя, ама тия дупчици поне при мен вече не се появяват  Peace

Вени, прати го майстора тук да обясни, че ми стана много интересно Simple Smile
И вземи да се снимаш да те видим по.... манта  Whistling

# 84
Вени, възможностите ми са безгранични  hahaha

Мариетко, дай малко печен пипер, аз отивам за катък  Heart Eyes

Днес пак съм приказлива ooooh! Изчезвам newsm49

# 85
  • Benelux / Varna
И аз много се притеснявах, че е от пералнята, ама мисля че не е, защото и в двете ми перални стават дупчици, толкова ли пък хич не случих на перални newsm78 И на тениските на мъжа ми има, значително по-малко отколкото на моите, но срещам тук таме - от тия по средата на тениската, не по ръбовете. В последно време си мислех, че е от марката дрехи и ги набедих за некачествени, а имам слабост към тях  Blush, ама сега ме успокоихте малко.

И аз бях на пазар - доматки, салатки, диня ( не че не ядох три дена, да се чуди човек как може пак да ми се яде) ,ягоди и тиквички. Стеле, една порада сме - личи си -тревопасни! Мъж ми ще каже, че пак нищо няма за ядене! И ще готвя тиквички с ориз и домати и картофена салатка отделно, за рибката утре.

Айде изчезваммммм..

# 86
Мммм,обожавам печени чушки, Мариетка и тук усетих миризмата  Crazy
Вени,искам да те видя с мантата hahaha

# 87
И аз обожавам печен пипер, мммм  Heart Eyes И миш-маш  Grinning
Моята пералня слушка, никога не съм имала такива проблеми. Днес забърсах книжки за децата и рокля за мен  Party

# 88
Вени, нямаше ли да поръчваме арганово от Зоя. Днес Рейн ми напомни случайно, че го мислехме Wink

# 89
  • София
Днес се опитах да направя истински отпуск-ден,но пак не се получи  ooooh!
Най-важното е,че ще ходим на една хубава среща с приятели,които живеят в Хамериката и са си дошли.Безкрайно много ме зарадваха,защото ние не знаехме,че ще си идват.
Отделно се чух с приятелка от моето детство,която живее в Испанията и тя си е тук,но  нея ще се видим по-натам през лятото.
Та тези новинки ми вдигнаха адреналина на макс.

Общи условия

Активация на акаунт