Момче с баща чужденец

• 3 803
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
  • София
е, пак е добре, че не искат да го кръщавате Тиберий!

# 31
Даниел ми харесва,Александър е много масово,но пак е хубаво име.
Ноа ми е като за куче и ми звучи много австралийско-американско.
Едуард е красиво и звучно,Мартин също,зависи къде ще се сложи ударението,звучи добре и у нас,така и навън.Всичките са хубави имена,а и са интернационални,няма да е мъка за хората да ги произнасят.
И аз съм на мнение,че живеем в модерно време и трябва човек да се спре на интересно и запомнящо се име ,но в нормални граници,без да изпадаме в крайности,преди всичко трябва да се мисли за детето,след време да не чувства неудобство от това да си каже името.
Друг е въпросът на кой ще му хареса вашият избор,най-важното е да не се дават акъли на младите,а вие сами да и решите,то мнения много и недоволни също.
И аз съм в подобна дилема.
Спряла съм се на името Самуел,а не Самуил. И съм сигурно ,че ще има много коментатори и критици.

# 32
Коментатори и критици винаги ще има дори да избереш най - популярното име.

# 33
  • София
Защо изобщо питате чужди хора как да си кръстите децата? Това никога не съм можела да го разбера. Още малко и избори тук да организираме и каквото каже народът - това ще е! Пък, ако ще народът да реши да е Грую!

# 34
  • София - Рим и обратно
Грую е идея Mr. Green.
Питат, Анди, защото се чуват разни неща, които може да не са ти хрумнали. А пък и хората си умират да измислят имена за бебета, да дават идеи... Човещинка.

Предлагам Константин Heart Eyes.

# 35
  • София
не се стърпях и пуснах тема с питане по въпроса с имената. Напоследък попадам на теми за имена.

# 36
Едуард ми харесва ...

# 37
Ето още имена - http://www.waylux.ru/imena_rumyn_moldav_muzh.html
Антон, Антонин, Адриан, Андрей, Юлиан, Дан, Богдан, Йоан, Марин, Нестор, Стелиан, Филип, Теодор...  

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 11:38 от Ladislava

# 38
Според мен едно дете се кръщава само и единствено от родителите. Те си решават как да постъпят, дали да го кръстят на някой или да му дадат име, което те харесват и няма нищо общо с баби и дядовци.
Името Мартин е хубаво и благозвучно. Както и да го кръстите, важното е да е живо и здраво, пък то винаги ще има сърдити, каквото и да предприемете.

# 39
Накрая ще го кръстим на тате Филип и готовооо

# 40
Ето още имена - http://www.waylux.ru/imena_rumyn_moldav_muzh.html
Антон, Антонин, Адриан, Андрей, Юлиан, Дан, Богдан, Йоан, Марин, Нестор, Стелиан, Филип, Теодор...  

Благодаря за линка!!! Страхотен е! Чак сега разбирам защо мъжа ми се казва Бениамин Филип. Много полезна информация.

# 41
Познавам един румънец Матей. Мнооого му отива! Иначе всички имена, на които си се спряла, са чудесни. Ноа е очарователно име.
Не се връзвай на роднините  hahaha

# 42
  • София
Е, баш пък, на румънци Ноа хич не върви, освен ако не са евреи.

# 43
Аз съм за Едуард .

# 44
Бебето се казва Рафаел, момичетата! Исках да се похваля!

Общи условия

Активация на акаунт