Пазаруване от френски сайтове - 8

• 59 955
  • 313
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, аз също искам покана за vertbaudet.com. Ще си пратя данните на лични. Благодаря!
ako още ти трябва,ще пратя.
хубава вечер

# 166
  • Варна
Здравейте! Разбрах, че има читав нов превозвач от Франция и започвам да пазарувам и от френски сайтове. Вие от кои сте доволни като съотношение цена-качество? Интересувам се от сайтове за детски и дамски дрехи. Изключвам La Redoute и Vert baudet. И още нещо - виждам, че много от вас пазаруват от vertbaudet.com. А има ли такива, които търгуват от vertbaudet.fr? Бихте ли споделили мнение? През юли направих поръчка от английския им сайт и останах разочарована. Затриха ми поръчката, но не ми се разправяше с тях. Пари не ми бяха взели, така че не беше голяма драмата. Е, 45 дена ми бяха блокирани парите...

# 167
  • Бургас
От английския vertbaudet и мен ме бяха отрязали преди без обяснение и повече не съм опитвала. Затова сега пазарувам от vertbaudet.com  - имаше прилично намаление и като успявахме да поръчваме с кода за намаление от поканите идваше доста изгодно Simple Smile Иначе съм пазарувала от c and a (не съм особено доволна от качеството на дрехите), kiabi и tati - доволна съм Peace

# 168
Здравейте, някой знае ли код за EXCEDENCE.FR  който да е за БД за по малко от 15 ЕВРО

# 169
  • София
Кой е новият превозвач, че заради Франсето не пазарувам отдавна от Франция?

# 170
# 171
# 172
  • Варна
Bradata, благодаря!   bouquet Ще ги разгледам...

# 173
Какво и от къде пазарувате напоследък?

# 174
Има ли някой, който плаща с Виза в евро от еврова сметка? Визата минават през долара и знам, че се усвоява по-голяма сума, но не знам колко точно е разликата. Ако може да ми пишете при сума на поръчката Х евра, колко евра са ви дръпнали, за да си направя някаква груба сметка. Благодаря.

# 175
Това , за което говориш не е ли за Мастъркарт и то за Германия?
Плащам с еврова Виза и всичко си е Ок.

# 176
Здравейте има ли някой който е пазарувал от http://fr.shop-orchestra.com/. Отказва ми плащането?

# 177
  • София
Ако може и за мен една покана за vertbaudet.com
Благодаря предварително!

# 178
Здравейте!
Издирван името на френски сайт, ориентиран еко и био, за шишета за вода, био козметика, гризалки за зъбки, дрешки от био памук. Някой да се сеща?  bouquet

# 179

Общи условия

Активация на акаунт