Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 37

• 78 219
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Идвам при вас да събирам идеи, че ще ми трябват. Имам мисия да превърна коптор в дворец  Laughing

# 256
  • Бистрица
Днес слагат надпис ИКЕА на варненския Практикер.
Майтап ли е? Едва ли подобна компания ще се подкопае сама?
Снимки има ли?

# 257
Бебчо, не знам колко е голяма спалнята ви, но мен изобилието на цветове, форми и материи би ме натоварило.

# 258
  • Mladost
Снимки има ли?
http://www.moreto.net/novini.php?n=287372

# 259
Добре дошла ,мис Юли   bouquet

Практикер в Икея ,диво  #Crazy

Бебчо, не знам колко е голяма спалнята ви, но мен изобилието на цветове, форми и материи би ме натоварило.

Мен също. Аз също избирам един до два основни цвята и един нюансиращ цвят и дотам. Скучновата съм малко .

# 260
  • Варна
Снимки има ли?
Минах през Практикер и гледам кран, развалат входа и слагат надпис ИКЕА, отделили са част и там все още действа. До декември ще са един до друг, след това Практикер се мести и там остава само ИКЕА.

# 261
Beb4o, за мен е много лак, огледала и розово. Хотелско ми идва. Стените на хола какаво са?

# 262
  • софия
Много съм ви изпуснала, много... Ама този сезон ми е един морски, един гръцки... Simple Smile
Ще помагате ли за ремонта???
Някой ще ми избие ли ламината на стената от главата?

# 263
Някой ще ми избие ли ламината на стената от главата?
не Mr. Green

# 264
  • На брега
so what?, да, с някакви подобни щипки бяха закачили картините.
Барба, Има ли..?, честити ви маси! Браво на вас! Бързо действате. Моята още стои в насипно състояние на двора. Нямаме време да работим по нея - инсталация, изолация..аз още мажа и се мъча с онази тухлена стена Mr. Green. Дисертация ще напиша вече за тези тухли. В петък (евентуално) ще занесем талпите на банциг.
Скрит текст:
Коментирахте профили, плот и евентуално някаква калкулация... Профилът за основата е 600/400 мм. Продаваха ги на парчета от 3 метра на цена 22-24 лв парчето (не помня точно). Основата е дълга 150 см и широка 60 см. Основа и заварки около 50 лв. Дъбовите талпи са с цена около 1100 лв кубика и плота ми излезе около 130 лв. Това са 5 бр талпи с дължина 2,50 и дебелина 5 см. Тъй, като профилът на основата е правоъгълен, както казах - 6х4 см, исках и плота да е дебел 4 см. Предполагам, че след калиброването и обработката ще ги изтънят малко. Какво друго... Използвах автомобилен грунд на спрей и автомобилна матова боя (исках черен мат) общо около 16 лв. Накрая ще омаслявам. Не знам цените на маслата.
Най-неприятното, е че трябва да отнемем малко от височината на масата. Висока ми идва и не ми е удобна. Отново рязане, заварки, шлайф, грунд, боя. Изкарах лятото на пластмасовата маса! Mr. Green
shhhh..., аз харесах креслото и няколко от кучетата Laughing. Много, много ми се иска да имах време и да си реновирам креслото. Точно по такива подлакътници съм луднала в момента.
А осветителните тела в албума, от къде са?

# 265
  • софия
Предполагам говориш за две снимки с две ламБи, от Истанбул са. Бях ги пускала тук като се върнах.

# 266
  • Бистрица
Снимки има ли?
http://www.moreto.net/novini.php?n=287372

Е, че това може и добра новина да се окаже. ))) Mr. Green

# 267
  • София
Понеже съм цял ден в движение и не можах да се включа. Има ли значение?, вече ми помогнахте Hug Цветовете и на мен ми идват в повечко, но си имаме един тапет и едно легло, които са вече факт и трябва да помисля как да съчетая нещата. За холната секция – имах в предвид само шкафовете, стенат зад ТВ ще е друга, както и розовото нямам да е розово

# 268
Успокоих се за розовото Laughing
Бебчо,покажи,какво имаш! Току виж,ни хрумнало нещо,което да ти хареса!

Нова Тема,масата ти със сигурност ще излезе по-изгодна от моята! А хубавите неща стават бавно!

Мис Юли,добре дошла Hug
Преди да забравя, честито на варненки!

# 269
Честита нова табелка на варненки! Simple Smile)))) Нашата Икеа тук беше една от най-малките в Европа, но дори и малка Икеа е по-добре от никаква Икеа. Wink После я поразшириха и продължава да е много компактна (примерно в сравнение с магазините в Милано, които са с площта на Ватикана, а сигурно и отгоре), но всичко си има.

Стефчо, така е, изчезна тази лампа.

Контеса, леле, 800 км! Но точно Billy е библиотеката.

Дано мъжът й реагира с чувство за хумор, ако му разказва как куп самозвани български интериорки искат да се нанесат в къщата му  Joy
ние сме чаровни, няма да ни гони Laughing

Контеса, много обичам Рим, какви спомени имам......още се изчервявам като се сетя.
Мястото за самозвана интериорка с чар вече е заето Mr. Green, ще се радваме на визити от самозвани интериорки, които правят мусака и тиквеник с орехи и канела. Аз съм научила мъжа ми на таратор и шопска салата, но майка ми разваля дисциплината и го открехва на по-сложни български специалитети, та с тоя чар вече не знам какво да правя.
Разкажи за Рим. Grinning

Нова, много ме кефиш как разсъждаваш и се чудиш за всяко нещо. Обаче имаш техническа мисъл, а и кураж за експерименти.  bouquet Давай смело с дисертацията! Моята пък нали е на тема жасмин Joy, една академия на науките сме тук.

Вижте кой е бил на гости на Боги. Wink

Общи условия

Активация на акаунт