Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 37

• 78 175
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета,правим ремонт в спалнята и засега се получава добре,но тръбите на парното ми бодат очите.Обмисляхме различни варианти за да ги скрием и много ми харесва идеята да увия около тях светеща лента и с някакъв перфориран полуцилиндър да се получи светеща колона.Проблемът е че не знам какъв да е материала за тази цилиндър.Аз си представям нещо като тънко метално фолио,върху което да се направят отвори за да излиза светлината.Моля за коментар и съвети.
дай снимка на спалнята, ще сме по-полезни.

# 316
Снимка нямам,представете си празна стая и до прозореца почти в ъгъла две тръби от пода до тавана.

# 317
като сложиш мебелите, може би вече няма да ти вади очите.
Мен би ме дразнило да ми свети денонощно.

# 318
  • На брега
Снимка нямам,представете си празна стая и до прозореца почти в ъгъла две тръби от пода до тавана.
Ами ако е още празна е нормално да си спираш погледа в двете тръби  Laughing. Обзаведи я и виж как ще се получи. После, зависи от стила на мебелите ще му мислиш. Ако има и завеси там, може да не ги забелязваш.

# 319
Момичета, дайте идея как да скрия част от прозорец, който от външната страна граничи с терасата ми на кухнята, която като я присъединихме и изолирахме, в момента около 40 см от прозореца, кото е голям е с прозиращи зад стъклото стиропори, мазилки и други грозотии...
Ама как го описах... Дано ме разберете.
Нефертари, няма ли начин да оправите терасата?
Баба Яга, права е Barbabeau, ще създадеш обект с неясна естетическа стойност. По-добре ги боядисай в цвета на стените.
Много ми хареса тази маса от линка на Ема: .

# 320
Коментар относно историята с хотела на Ветко: Когато хотелът беше японски имаше вишни. Сега е собственост на маймуни и е логично да има палми Joy

# 321
[So what,Nova Tema,благодаря ви,но няма как да скрия тръбите със завеса,по скоро си мисля за светеща колона,която ще има функция на нощна лампа.Намерих клипче доста близко до това,което си представям.[videohttp://vbox7.com/play:2852ac148b&pos=vr][/video]

# 322
Коментар относно историята с хотела на Ветко: Когато хотелът беше японски имаше вишни. Сега е собственост на маймуни и е логично да има палми Joy
Joy Joy Joy   Peace

От мен нещо приятно, нещо забавно и една питанка - как се постига ефект на пухкаво и дебело легло? Дебел матрак? Два матрака един върху друг? Дебели завивки? Някакви по-различни от тукашните легла? Може би момичетата от Америката ще кажат най-добре, там са все такива тумбести леглата. Нашите са все едни ръбести, с потънали наполовината матраци, с непокрити, събиращи прахоляк ъгли.

# 323
Още не ми е пристигнало, но ние поръчахме легло sommier 20 см и като сложиш отгоре матрак към 20 см и той... нещо такова ще стане, мисля.
После, ако се покрие леглото с "поличка" до пода, става така. Но аз специално мисля да го оставя на крака, няма да го обличам. Но то това е най-лесното - може и така, и иначе. Продават се навсякъде тези покривала.

# 324
Има матраци и по 40см, дали нямаше и по- дебели. И аз мисля, че с тях се получава. И на мен следващото ми легло ще е соммиер, къде ми беше ума, къде?! То цялата спалня, де... Ние гардероба сериозно сме намислили да му видим сметката, сега чакаме Икеая и от там едната част, другата от сандък майстор, а даможеше и леглото, ех, но ще видим. После остава скрина - ужсния скрин и нощните шкафчета също.

# 325
Ха, точно такова нещо искам и аз Peace Лошото е, че при нас май няма такива легла.
Но пък вчера из нета попаднах на най-обикновена подматрачна рамка на тръбни крака и дълго и умно я разглеждах Simple Smile Грозничка е, но с вашето легло ми даде добра идея как може да се "облагороди" подобна съвременна пружина Wink
Много са практични леглата с повдигащия се механизъм и голямата ракла отдолу, но са такива сандъци... А и матракът обикновено потъва до половината навътре.
Явно ще умувам още "за и против", но ти благодя за споделеното, няма да елиминирам "пружината"  като вариант Peace

# 326
Птиче, как да няма бе?! Всички производители на матраци имат такива легла и то в разнообразни и все скъпи видове. Само основа не е чак толкова скъпо, май, на квадрат ги продават, много странно ми се видя. Иначе тия с раклата и аз искам/х такова, ама не е за нашите жилища с пластмасова дограма, май, масово мухлясват. Трябва циркулация под леглото, иначе всичко заминава...

# 327
Че де да знам, не съм попадала на такова. Или са тези с раклите или някакви странни и старовремски с големи табли при главата и краката, дето хем повече място заемат, хем по спомени само синки ти правят Wink, не са като на Барбабо.
Ама аз сега започвам пазарното проучване, може и да не съм стигнала до тях. Или просто пропуснала, не искам легло за хиляди, искам нещо по-простичко. Като легло за гости, да не се застояват много Mr. Green Да го кажа така - хващащо окото и приканващо да полегнеш, но и подсещащо да си ходиш след 2-3 дни Joy

# 328
  • На брега
pina, мухлясват тук край морето. Ние нямаме място за багаж и все такива си правим спалните - с място за съхранение отдолу. И като бяхме с дървена дограма мухлясваше.И  с подматрачната рамка мухлясваше, сега и с еднолицевия матрак също. Оставяли сме на раклата под матрака процепи отдолу, уж да циркулира въздуха - не и не! През две години изхвърляме матрака и кроим ново легло. Интересното е, че раклата зад самата спалня е суха, всичко вътре мирише приятно на ново и чисто, само под матрака е проблема.
БАБА ЯГА, на мен като цяло ми хареса идеята за нощна лампа-колона. Не коментирам изпълнението. Ако спалнята е в някакъв мазен харем-стил ще и отива нощна лампа с изрязани мотиви. Някой от тук също имат стоящи лампи тип-цилиндър. Всичко зависи от стила, материалите, изпълнението. На мен ми писна от моята семпла бяла спалня с графики и детски книжки тук-там. Ако имах нужното пространство бих си направила спалнята, хайде да не е съвсем като в бардак, ама поне, като в  Мулен Руж Mr. Green. Поне, докато не се върне ММ и не измете всичко Laughing!

# 329
Не знам дали тук е темата, в която трябва да питам, но някой знае ли как се казват тези щори и тези 

Общи условия

Активация на акаунт