Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 37

• 78 191
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Предложете цвят за стената в стая със скосен таван, който таван е "облечен" с чамова ламперия  newsm78 Пода ще е с ламинат, но и за него не сме измислили цвят. За да е по-нагледно довечера ще кача снимка.

# 301

Един прекрасен дом Heart Eyes
[/quote]
Ох, Ема,разкошен,разкошен дом! Веднага се нанасям! Но за сетен път се убеждавам,колко е важно не мебелировката, а самото жилище! При тези прекрасни паркети, орнаменти по таваните, невероятна ламперия,страхотни врати и прозорци и чудни камини,каквито и мебели да сложи човек,все ще е приказка!
Благодаря ви за отзивите момичета! Сега си чакам масичката и смятам да я комбинирам с два Иймса и с два други стола Whistling,отсрешната,малка стена ще я мацна в черно и ще сложа един изчистен часовник в черно и бяло!
Та в тоя дух
shhhh..., Самурайка заби гвоздея за Иймсоевте и Тонета
Хем си знам, че столовете биват три вида - Иймс, Тонет и ти-на-това-стол-ли-му-викаш...

smile3521 newsm47
Знае тя. Плюс малко ИКЕА...

Нефертари,дай снимка,че хич не си го представям!
Shhh,, като цяло на мен ми харесва идеята за ламинат,макар че зависи от цвета на ламината!
Нали ме знаете,че съм по боядисването и бих ти предложила да боядисате! Бързо,лесно и икономично! Омръзне ли ти цветът,можеш веднага да смениш,както и да се заиграеш,с какви ли точки,ленти,квадрати,фигури и там,каквото ти хрумне!

# 302
  • На брега
Нефертари, завеса или щора, ако е за малък участък от прозореца и е само временно. Иначе матирано стъкло, стъклопис... Друг, по-евтин вариант са тези залепващите се фолиа за прозорци. Моя близка използва за такъв полупрозрачен, декоративен ефект на прозорците си едни хартии. Не знам как да ги опиша, сигурно си ги виждала в хубавите магазини за подаръци - някой от тях са, като ръчно правена и пресована хартия. Прозират и на светлината се виждат целулозните нишки. Други са с добавени семенца и тревички, които също стоят ефектно на светлината. Други пък имат намачкан ефект, някой са със златисти/сребристи елементи... Лампионите на някой от осветителните й тела също за направени от такива хартии и са много ефектни. Тя по спомен ги беше купувала от немските магазини от сорта на ТCM, но сигурно ги има на много места.
Съпружке, дала съм линк към ВИП Амазон.
Скрит текст:
Ако имаш регистрация в Амазон, можеш да влезеш и разгледаш и чрез регистрацията и паролата си в основния Амазон. В 3 държави са ВИП-овете http://de.buyvip.com; http://es.buyvip.com; http://it.buyvip.com
Навсякъде можеш да влизаш с една парола-тази от Амазон. Сравнявай цените, ако си харесаш нещо, защото понякога в различните сайтове са на различна цена. Виж и темата за Амазон в Пазаруване от чужди сайтове. Там, на 1-ва страница е описано подробно.

# 303
  • Варна
На вас във Варна не ви ли е далеч по-добре да идете до румънската ИКЕА, където има повече неща от софийската?

Май ни е по-доре да си имаме във Варна Joy

# 304
  • Варна
shhhh..., Самурайка заби гвоздея за Иймсоевте и Тонета
Хем си знам, че столовете биват три вида - Иймс, Тонет и ти-на-това-стол-ли-му-викаш...

smile3521 newsm47
Знае тя. Плюс малко ИКЕА Simple Smile

Дорис, какво не? Няма да помагаш, или...?  Thinking Laughing

Казах, че няма да те спирам за ламината Heart EyesКак няма да помагам!
Нямям време сега, но имаше някъде в нета ламинат на стена на рибя кост.

# 305
И аз го помня! Стоеше много добре!

Ето така си представям масата с Иймсовете http://megidjen.snimka.bg/architecture/masa.873492.35751422

Ще са бели,но не знам, какви да взема: с или без подлакътници?
Или да комбинирам четири стола без и два стола с подлакътници,които да ги сложа отстрани,както е тук? http://megidjen.snimka.bg/architecture/masa.873492.35751632

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 16:03 от Има ли значение?

# 306
 Сега Курукава ще се срещне с Версаче.

Ема, откак ме светна на този блог съм в тежка, не лечима зависимост.

# 307
Сега Курукава ще се срещне с Версаче.

Да. Даже с Вирсачи, по- точно.

# 308
  • Варна
Има ли....., аз бих съчетала 4 стола без подлакътници с 2 със подлакътници. Много ми харесва така.

Мумбас, да не бързам още да ти благодаря, но се свързах с една от фирмите за корнизи, които ми даде и другата седмица идват за размери. Дадоха ми цена с 1/3 по-скъпо, но просто ми вдъхнаха доверие. "Може ли по овал 6 метра?" "може", "Може ли ф22?" "може", "Може ли черен?" "Какъвто ви харесва". Ами така се прави! На другите се обадих и им отказах, а купените от мен корнизи от Бриколаж, ще ги заменям за комплект маса и столчета за терасата.

ММ днес ще боядисва дневната в наситено сиво и ще оправя тавана, че беше на петна.

# 309
Много стилно- същевременно благородно и модерно:
https://www.facebook.com/637054223105063/photos/a.63706562977058 … ype=1&theater

# 310
Лейди, много се радвам, че съм ти била полезна с нещо. Стискам палци и резултатът да ти хареса.  newsm10

# 311
Pina, четох преди малко за този Ветко (?!?!). Страшна простотия... Cry

# 312
Здравейте момичета,правим ремонт в спалнята и засега се получава добре,но тръбите на парното ми бодат очите.Обмисляхме различни варианти за да ги скрием и много ми харесва идеята да увия около тях светеща лента и с някакъв перфориран полуцилиндър да се получи светеща колона.Проблемът е че не знам какъв да е материала за тази цилиндър.Аз си представям нещо като тънко метално фолио,върху което да се направят отвори за да излиза светлината.Моля за коментар и съвети.

# 313
  • На брега
БАБА ЯГА, пусни търсачката за лазерно рязане. Абсолютно всякакви детайли могат да ти изрежат върху метал, дърво, акрил. За огъването, нямаш проблеми. Преди време проверявах за един проект. Има медни, месингови листи ламарина с различна дебелина. Някой от ламарините пък могат да се боядисват.
Има много красиви етно, марокански и модерни мотиви. Зависи от стила на жилището ти. Тук бяха пускали интериор на жилище с отворен план от руски сайт, в който спалнята беше отделена с бяла акрилна (или аз поне така разбрах) стена с изрязани марокански мотиви. Интересно стоеше. В интериорите от средата на века също имат много такива ажурни стени от които можеш да си откраднеш мотиви.

# 314
да увия около тях светеща лента и с някакъв перфориран полуцилиндър да се получи светеща колона.
И така вече няма да боде очите. Thinking
Една хубава спалня няма как да бъде засенчена от някакви си тръби. Според мен не е нужно това, което си намислила. Твоите не са ли нещо такова като тези в ъгъла?

Общи условия

Активация на акаунт