Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 37

• 78 209
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Титина , какъв сняг в Калгари ? Ти ме потресе направо .
Тук се не диша от жега до началото на октомври ,днес пак е 32 градуса .Не сме толкова далече ,какви са тези снегове. Не искам ..  Crossing Arms

По-рано не можем да отидем ,тука си имаме срокове и само се работи .Едва  намираме време да се напазарува храна от задачи.

Към 10 вечерта спира мъжа ми и на хладина сядаме навън да обсъдим плановете и да пийнем нещо охлаждащо .Само таратор  и диня върви на това време ,е и бира ,но аз не я харесвам .
Но към началото на Септември /края на август ще се отчетем с малко разходки и покупки.

Иначе БС е в плановете ,особено Банфф и околностите . Но Албърта е плановете и за местене там ,както и Онтарио и отиваме на проучване на място.

Мерси за блога , ще го изнамеря.   bouquet

# 286
  • софия
Ейй, хич не помните значи какво съм ви показвала. Тогава ви хареса.
Искам пък нещо само зад телевизора, стената е в ниша. Преди исках фейк бели тухли, после исках ламинат, сега не знам какво искам, карам го на спомени Simple Smile

# 287
Повече за Икеа Варна - http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2015/07/16/2574154_ikea_ot … ruchki_vuv_varna/

И нещо, което от много време се каня да постна - http://www.capital.bg/light/mesta/2015/07/03/2565706_shepot_pod_balkonite/

Титина, питаше за рамки - видях на Витошка в посока Южен парк на ъгъла с пряката, където завива трамвая.

# 288
  • На брега
shhhh..., Самурайка заби гвоздея за Иймсоевте и Тонета
Хем си знам, че столовете биват три вида - Иймс, Тонет и ти-на-това-стол-ли-му-викаш...
  Laughing
Нова, много ме кефиш как разсъждаваш и се чудиш за всяко нещо.
Ааа, вие сте отговорни! Като Алиса в Страната на чудесата съм откакто открих тази тема. А колко лесно ми беше преди - гипскоартон, двукомпонентен лак за паркета, някое ново шкафче от ПДЧ... Mr. Green

Стълбище Heart Eyes Като разплетена кошница е. Много необичайно решение за бар.
Интересно разположение на рамки. Видях еленчето и се сетих за Блу. Вчера в декорациите на Амазон имаше много елени. Еленчето хипстър е голям майтап.

# 289
  • софия
shhhh..., Самурайка заби гвоздея за Иймсоевте и Тонета
Хем си знам, че столовете биват три вида - Иймс, Тонет и ти-на-това-стол-ли-му-викаш...

smile3521 newsm47
Знае тя. Плюс малко ИКЕА Simple Smile

Дорис, какво не? Няма да помагаш, или...?  Thinking Laughing

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 02:11 от shhhh...

# 290
Титина , какъв сняг в Калгари ? Ти ме потресе направо .

Бял нормален сняг.
То и аз така реагирах, като ми разправяше един колега, върнал от почивка, по средата на пътя, ,щото завалял сняг...че се и майтапех с него, точно след 15 дни всичките ми цветя умряха, заради...сняг. по средата на август. На всичко отгоре, като залезе слънцето става студено, там в колата винаги имаш яке и ботуши.

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 03:58 от Titina

# 291
  • Canada
Вярно, че валя сняг през август в Калгари миналата година. В Едмънтън обаче нямаше Simple Smile

# 292
Eма, ти ли си правиш паспартуто?
Не, не, поръчвам си го Simple Smile

Много, много са хубави масите на Барба и Има ли значение!

Един прекрасен дом Heart Eyes

# 293
Знаех си, че трябва да вляза тук и да прочета за откриването на Икеа във Варна (те нямат ли намерение да го рекламират?!)! Ама защо нямало да има дребните неща, аз тъкмо на кани, вази и чаши се точех, но не само, не само. Иначе дойдох да съобщя за оскверняването на Японския хотел в София, ако не сте чули. Оня ми ти Подметко Арабаджиев изкоренил сакурите, щял да сади палми. По този повод се разтърсих и разбрах, че хотела е проектиран от Кишо Курокава - бях ви показвала тук мои снимки от една от неговите сгради, ако помните. Даже съжалявам, че не бях подготвена да гледам по- внимателно тогава, но бях като в приказка в онази ми ти сграда, никога не ми е харесвало толкова много в.... просто една сграда. Изобщо той се оказа едно от явленията в архитектурата, а моля ви се неговот дело имало и в България. Е, все по- малко негово дело, тъй като семейство Арабаджиеви се развихрят сега и ще покажат на целия свят колко ги разбират тия работи...

# 294
На вас във Варна не ви ли е далеч по-добре да идете до румънската ИКЕА, където има повече неща от софийската?

# 295
[
Вчера в декорациите на Амазон имаше много елени. Еленчето хипстър е голям майтап.

Това еленче хипстър от где да го закупя?

# 296
  • Майничка
Скрит текст:
Знаех си, че трябва да вляза тук и да прочета за откриването на Икеа във Варна (те нямат ли намерение да го рекламират?!)! Ама защо нямало да има дребните неща, аз тъкмо на кани, вази и чаши се точех, но не само, не само. Иначе дойдох да съобщя за оскверняването на Японския хотел в София, ако не сте чули. Оня ми ти Подметко Арабаджиев изкоренил сакурите, щял да сади палми. По този повод се разтърсих и разбрах, че хотела е проектиран от Кишо Курокава - бях ви показвала тук мои снимки от една от неговите сгради, ако помните. Даже съжалявам, че не бях подготвена да гледам по- внимателно тогава, но бях като в приказка в онази ми ти сграда, никога не ми е харесвало толкова много в.... просто една сграда. Изобщо той се оказа едно от явленията в архитектурата, а моля ви се неговот дело имало и в България. Е, все по- малко негово дело, тъй като семейство Арабаджиеви се развихрят сега и ще покажат на целия свят колко ги разбират тия работи...

Споко, на бас, че ще сложат изкуствени пластмасови сакури някъде, те са по тази част... Mr. Green

# 297
Момичета, дайте идея как да скрия част от прозорец, който от външната страна граничи с терасата ми на кухнята, която като я присъединихме и изолирахме, в момента около 40 см от прозореца, кото е голям е с прозиращи зад стъклото стиропори, мазилки и други грозотии...
Ама как го описах... Дано ме разберете.

# 298
  • София
За Варненската Икея официалното инфо е, че ще могат да се правят поръчки  от София и доставките ще са безплатни. Обмисля се откриването на още един магазин - избират между Бургас, Пловдив и Стара Загора.

# 299
  • Майничка
Момичета, дайте идея как да скрия част от прозорец, който от външната страна граничи с терасата ми на кухнята, която като я присъединихме и изолирахме, в момента около 40 см от прозореца, кото е голям е с прозиращи зад стъклото стиропори, мазилки и други грозотии...
Ама как го описах... Дано ме разберете.

Нещо не мога да си го представя, но ако има перваз, с китки не става ли? Има и такава опция
Скрит текст:
, но май само на кухненски прозорец стои добре

Общи условия

Активация на акаунт