Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 303
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Дорис, столът го купих от Вивре, напоследък гледах, че пускат тези модели от плат. Иначе го има и в Каре. За килим тип рогозка - аз купих ето този под масата за хранене - http://www.ikea.bg/textiles/rugs/Large-and-medium-rugs/13736/14867/ - много съм доволна, иначе шарения ми харесва повече. За бюро мислила ли си някоя дървена ретро маса?
За тези с две чекмедженца нали? Уморих се да търся такава в олх-а!

Имам и орех, но е на трупи, незнам къде да ми го нарежат на дъски. Имам и филии като на Титина, вече две години отлежават - да им направя основата, или да намеря от докторските въртящи се столчета.

# 526
  • Варна
Лелеее, заведох хлапетата на зелено и без цивилизация, и днес направо няма изчитане темата ...
Нова Тема, ще ти пиша на ЛС за тапицер, да не ангажирам темата с мене си ...Благодаря ти  Grinning

Малкото мадридско жилище е твърде малко, нашето аквариумче е цели 51квадрата  Mr. Green Но всичките идейки ми харесват и си ги сейвнах за подсещане , като дойде времето ...Благодаря и за него   bouquet

Шарки, страхотен бабин дом, банята много ми хареса, спалнята с тая изчистена линия и легло, ах легло, кога ли ще имам и аз едно ...Красота, гледката и тя е много приятна .Аз бих сложила прозрачно-бели пердета, никакви щори, но предвид ,че ще живеят доста по-възрастни хора, сигурно не биха ги възприели .

За Дивана -и аз го виждам голям, но то при мен е деформация вече, нали все си живеем в аквариуми, и затова на малкото налитам  Laughing

Ема, то за тебе вече думи нямам   bouquet. Много ми харесва кухнята, толкова семпла, и така на място си е дошла .
Може ли само да споделиш колко ти е дълга стената, на която е разположена кухнята... Искам да направя сравнение с моята стена, в аквариумчето, а и сега  имам реално изпълнение пред себе си...

Шишетата ти са страхотни, плочките долу - абсолютен азулежу, много ги харесвам  Heart Eyes

Браво момичета!

Аз спрях всякакви мисли и кроежи за нашия бъдещ аквариумски живот, някак си ми дойде твърде много вече информацията от нета, снимки, интериори, стана пълна каша в главата ми ...

Най-хубавото от цялата картинка е, че голямото ми дете е прието в желаното у-ще, близичко до Аквариумчето, и се осмисля преместването, освен и разни други второстепенни моменти ...

Какви са тия 140 евро Сф-Вн-Сф ...Това не е ли много? Цената на целия бус ли е това? Ако е така е изгодно...

# 527
Ема, чудесна кухня и чудесно представяне!
Винаги се радвам, когато публикуваш снимки.

Дорис това ми хареса за теб:
http://olx.bg/ad/originalno-darveno-pisalische-ID5jyCe.html#ced4917f61
Не зная само как стои въпроса с доставките на по- обемни вещи.

# 528

Дорис твърдо НЬИЕ! на тухличките! Графитено мацни, или някой готин тапет, зарежи зидарията  Naughty А стола да не е нещо такова? Корбюзе? (Барба да ме поправи).
Е, ти пък?! Дори и децата на съфорумките знаят, че това е Иймс. Laughing Hug И е много тежкарски даже, хич не е лек.

Embarassed Аууу как мощно се изложих  Embarassed Хем си знам, че столовете биват три вида - Иймс, Тонет и ти-на-това-стол-ли-му-викаш...На съпружка на стола знам, че му се вика butterfly chair.

Ема много ми хареса! Смели и много сполучливи съчетания, а акцентите и дребните декорации са просто очарователни. И аз загледах еленчето, май ще имам половин куфар с рогати на връщане.  Grinning

Да, цената на транспорта е за целия бус, т.е. дели се на 6. Представа нямам дали е изгодно... newsm78

# 529
На съпружка на стола знам, че му се вика butterfly chair.
точно  Simple Smile

Дорис, аз се нареждам за писалище на Пепси, пиши ако не го искаш да го взимам. Даже и пейката от същата жена харесах за двора - чудя се дали мога да я събера в малката ми Микра.  Mr. Green

От мен една градина на покрива - http://eva.bg/article/26711-Gradina-na-pokriva
И една изба - http://eva.bg/article/26968-Neshto-staro-neshto-novo

Варненки, не се скатавайте за срещата - засега само Г-цата и Титина изразиха желание - другите къде сте?

# 530
Ема, честита кухня и признание за труда и креативността ти! Тапетът е леко неочакван, но разглеждайки снимка по снимка все по-добре се вписва и " отваря " кухнята.Щастлива си, че имаш много стари/старинни предмети, умело ги вплиташ и еклектиката ти се получава. Аз бих си живяла в къщата / може би само лятото  Wink /.

Е, по-голямо признание няма как да получиш, в тази тема всички почнаха да деградират  Joy!
Ема, нямам какво повече да кажа, много ми харесва всичко, вдъхновяваща си!
Блу, естествено, че може да рисува, ти пък! И както вече и аз писах веднъж (явно добре пише) сигурно пее, свири, няма да се учудя да композира. И аз съм щастлива, че попаднах в тази тема и ви познавам, макар задочно, облагородяващо ми действа!

# 531
  • Варна
Ема, страхотно, както обикновено. И както винаги, аз съм впечатлена от детайлите. Много хубави вещи имаш, много. Гарафите много ми харесаха. Даденост от къщата ли са или си ги набави от някъде? Също и тъмносиньото при покривката. Харесвам този цвят и аз също държа да го имам в интериора. В спанята е с чаршафите, в дневната ще е диван. На стената с кухнята ми липсва малко топло "дръвце". А белият шкаф/бюфет е супер. Имаш ли снимка в старият му вид?

Шарки, и на мен ми хареса всичко в апартамента, без дивана - 1. Заради вида му, малко ми е шоурумски и 2. заради сбутаната трапезария. Банята е супер! И на такива плочки много трудно им проличава мръсното, чак човек може да забрави да я изчисти.  Mr. Green Чакам с нетърпение професионалните снимки.

И аз като Ваяна се старая да огранича интернет, основно вечер. Голяма фобия взе да става при мен, особено с тези смартфони, изобщо не те свърта и все искаш да провериш к'во става. Зомбясах вече.

Съпружка, нямам търпение да видя персийският килим в интериора ти. Мисля, че ще е много много хубаво.

А за срещата във Варна, аз ще съм една от първите.........макар, че се притеснявам, тъй като нямам какво да споделя. Само черпя идеи и енергия от вас. Не съм толкова на "ти" с интериора. Но ще съм там.

# 532
Хем си знам, че столовете биват три вида - Иймс, Тонет и ти-на-това-стол-ли-му-викаш...
Браво! Joy Hug

Дорис това ми хареса за теб:
http://olx.bg/ad/originalno-darveno-pisalische-ID5jyCe.html#ced4917f61
Не зная само как стои въпроса с доставките на по- обемни вещи.
Страхотна маса!

Съпружка, и аз карам Микра. Laughing

особено с тези смартфони, изобщо не те свърта и все искаш да провериш к'во става. Зомбясах вече.
Самата истина... Tired Embarassed

# 533
  • Варна
съпружка аз ще опитам с двете столчета, дано да имам късмет.
Така де И с двете... Joy

# 534
  • На брега
...Хем си знам, че столовете биват три вида - Иймс, Тонет и ти-на-това-стол-ли-му-викаш...
Joy Joy
Те т'ва е лафът на седмицата! Сега някак си по-ведро ще отида на зъболекар.

# 535
  • София
Stef4o , селска къща и аз не бих обзавела с  мебелите, които познавате / моите / Simple Smile
Но - гледам да се държа далеч от вашите влияния, трябва да си остана аз! Wink

# 536
  • Варна
А за тази също ще видя дали да не взема на двор на тераса все ще влезе в употреба тя без пари просто.

# 537
А за тази също ще видя дали да не взема на двор на тераса все ще влезе в употреба тя без пари просто.

Много хубава!

Домът на Поли и Витан Влахови /които и да са те!/ - http://www.capital.bg/light/vij_kakvo/2015/06/26/2560506_fotogal … _i_vitan_vlahovi/

Лейди, и аз нямам търпение да сложа персийския, писалището, да подредя и да мирясам.  Laughing

# 538
  • Варна
Само терсата ми хареса.  Thinking

# 539
Благодаря ви, мили, мили, мили момичета и момче, както винаги стопляте сърцето ми Hug

Еленчето наистина е много изящно, от стъкло е и тежи колкото лист хартия. Купувано е от антиквариат.

Тапета е черно-бял този. Купих го, защото не исках всичките стени да са бели, особено тази зад хладилника. Не знам дали сте забелязали, че с времето стената зад хладилника се опушва. А се спрях на тапет, защото точно тази стена след шпакловката се напука на места. Иначе трябваше да прешпакловаме Laughing А и много ми се искаше да имам стена с геометрични фигури. След като го купих този тапет, два месеца го мислих- един ден го слагах, на другия си мислех, че съм луда ако го сложа, но в крайна сметка се реших, което е доста смело за мен, но се получи много добре и не съжалявам.

Шишетата/гарафите ще се окажат май една от колекционерските ми страсти. За ликьорите ми, които много обичам да си попийвам Mr. Green

Синьото наистина е индигово. Покривката е стара и едва след като купих пердетата, се сетих за нея. Иначе масата е с дървен плот, който омаслих, така че може да се ползва и без покривка. На снимките масата е събрана, т.е. 120 дължина, но се разтяга до 170 см.

Дължината на кухненските шкафове е 240 см., като долу се редуват 40/60/40/60/40 см.

Стефчо Embarassed
Скрит текст:
Изобщо не съм чак толкова извънземна. На срещата всички видяха, колко съм обикновена. Не знам защо (всъщност знам, заради интериорите, които показвам), съм създала впечатление, че съм някакъв свръх човек. И очакванията към моята особа са несправедливо завишени Crossing Arms

Лейди, ето го шкафа преди.

За Варна не мога от сега да кажа нищо, все още не знам по това време как ще съм.

Общи условия

Активация на акаунт