На море с куче

• 7 965
  • 40
  •   1
Отговори
# 15
Аз по принцип говоря.
И аз не съм решила. Grinning
ами метни едно фото (на теб и кучето)  да ви видя. ако ви срещна някъде за бегам  hahaha

# 16
неохраняемите мисля ,че не попадат в подобни наредби. то самото им име го изключва. като е неохраняем кой ще упражнява контрол ?  Laughing

# 17
  • София
едва ли ще бЕгаш от 3 кила куче Mr. Green

# 18
вероятно то ще избега от мен ако е в обсега на краката ми Joy

предполагам ,че забраните не са заради страха (макар че и това го има) , а заради паразитите по кучета и котки , заради техните естествени нужди.  а и дали някой пита кучето  добре ли му е на  тази жега ?

# 19
  • София
Когато си с куче, ходиш сутрин рано на плажа и си тръгваш преди адската жега.

Ако има желание, всичко може да се измисли. И няма да има драми между различите страни в подобна ситуация, но не сме дорасли за културно разрешение на проблемите.

# 20
дали сутрин или по обед кучето си е куче.
мислиш ли ,че то ще разбере дали е рано сутрин и няма да пикае и сере  или пък бълхите да не се показват  newsm78  аз се съмнявам.
вероятно размисли в тази насока водят до културно разрешение и взаимоотношение  Laughing

# 21
ако стопанинът е възпитал кучето си мисля че няма проблем . То си има изградени навици .както и знае когато не си е вкъщи или е на ръце - може да му се ходи до тоалетна но стиска. А за бълхи и паразити има ваксини , и куп други неща.

# 22
типично българско разсъждение.
ако има забрана трябва да се спазва. предполагам ,че в нея не пише при какви условия може да има куче на плажа.  не ми е работа да гледам всяко добиче има или не бълхи или пък да го следя кога ще му се допикае

# 23
Разбира се , че ако има забрана трябва да се спазва. Изказването ми беше относно нуждите на кучетата, за това казах че ако са възпитани си имат навици.И следователно няма да правят бели на плажа(на който е разрешено да си с куче) .

# 24
  • Северо=Западналия край
По темата - аз съм била с моето чихи на плажа в Китен - и на двата плажа е забранено, има табели, лично мен са ме предупреждавали спасителите, но не са ме гонили. По принцип никога не си позволявам да я пускам без каишка и то на плажа, стоеше си до нас на хавлиите. Ако кучето ти е възпитано и не притеснява околните, няма и да те забележат. За мое спокойствие последните дни ходехме в края на ивицата където няма табели и плажа е неохраняем, няма и платени чадъри, говоря за южния плаж. По въпроса за "пикнята" няма да се изказвам, тук говорим за възпитано куче, а не за улично. То плажуващите цапат плажа с много други неща, ама за тях не слагат табели.

# 25
Те щото плажуващите хич не пикаят, де. Mr. Green
Само кучетата са криви.

# 26
нали плажа е за хора все пак. с всички пасиви и активи. newsm78

# 27
http://prikachi.com/images/858/8216858e.jpg      Куче- пазач. Пред Чайка на СЛ.Бряг. Никой не ни е правил проблеми. Нито на плажа, нито в морето.

# 28
като го гледам този пазач освен пешкири друго не пази  Laughing
остави си лаптопа , смартфона, портфейл с пари или кредитната карта и ще видиш как ще бъдат опазени.
тук проблема не е в кучето. не е и в собствениците. някои други ги мързи да си свършат работата.
ако ти покажа видео  как се качвам пиян в колата и започвам да шофирам това означава ли ,че постъпката ми е съобразена с наредбите/законите ?

# 29
Не са само пешкири. Всичко, което изреди е също там- в зелената чанта зад дакела. Не виждаш ли, че в диаметър 3-4-5 метра други пешкири няма.

Общи условия

Активация на акаунт