КРУИЗИ /тема 6/

• 81 612
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Аз за пореден път се убеждавам, че нашите БГ агенции са много зле. Сега исках да резервирам по тази промоция каюта с балкон понеже сме с детето (на 5 год.) И познайте какво? не можело заетост за 3ма, само 2ма, в каюта с балкон само двойна заетост можело???явно аз съм зле и не ги разбирам...

# 736
Аз за пореден път се убеждавам, че нашите БГ агенции са много зле. Сега исках да резервирам по тази промоция каюта с балкон понеже сме с детето (на 5 год.) И познайте какво? не можело заетост за 3ма, само 2ма, в каюта с балкон само двойна заетост можело???явно аз съм зле и не ги разбирам...
Не знам промоцията, но ние пътувахме 2 възр. и 2 деца в каюта с балкон.

# 737
  • sofia
и на нашата пише, че е с максимална заетост до 4човека.

# 738
  • Пловдив
Мимчето, коя е тази агенция? Пробвай с друга. МСЦ разпъват дивана в каютата с балкон точно за децата - ние сме били два пъти с по две деца в такава, няма логика агенцията да отказва.

# 739
  • София
Аз за пореден път се убеждавам, че нашите БГ агенции са много зле.-----------------------
------------

Че са зле, зле са:

MSC
Скрит текст:
Цените са на човек в двойна каюта....
Деца при настаняване с двама възрастни, заплащат само пристанищни такси (където това е възможно според тарифата на настаняване). От сезон Лято 2016 за деца се броят ненавършилите 13 г.
Трети / четвърти гост заплаща преференциална стойност, с различни нива спрямо дата на отплаване и типа каюта, цената е на човек.
Някои каюти са оборудвани с допълнителни падащи легла за настаняване на трети или четвърти гост.
Каютите, които позволяват тройна / четворна заетост са ограничен брой.

Имам една молба...
Предстои нова тема.
Който има пътепис с круиз, пост с подробно описание за порт, място и др., друга подробна информация за кораб или каквото и да било относно круиз....
И може да го намери лесно, или не го е пускал, ако желае да ми го прати на лични.
Ще бъде поставен на 1 стр. с автора.
Да сменим малко облика на 1 стр. и да я направим възможно полезна с ваша помощ.
Благодаря...

# 740
  • София

Че са зле, зле са:

MSC
Скрит текст:
Цените са на човек в двойна каюта....
Деца при настаняване с двама възрастни, заплащат само пристанищни такси (където това е възможно според тарифата на настаняване). От сезон Лято 2016 за деца се броят ненавършилите 13 г.
Трети / четвърти гост заплаща преференциална стойност, с различни нива спрямо дата на отплаване и типа каюта, цената е на човек.
Някои каюти са оборудвани с допълнителни падащи легла за настаняване на трети или четвърти гост.
Каютите, които позволяват тройна / четворна заетост са ограничен брой.

Имам една молба...
Предстои нова тема.
Който има пътепис с круиз, пост с подробно описание за порт, място и др., друга подробна информация за кораб или каквото и да било относно круиз....
И може да го намери лесно, или не го е пускал, ако желае да ми го прати на лични или да ми посочи къде се намира.
Ще бъде поставен на 1 стр. с автора.
Да сменим малко облика на 1 стр. и да я направим възможно полезна с ваша помощ.
Благодаря...

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 18:43 от Bled

# 741
Мимчето, коя е тази агенция? Пробвай с друга. МСЦ разпъват дивана в каютата с балкон точно за децата - ние сме били два пъти с по две деца в такава, няма логика агенцията да отказва.
Пробвах с 2 агенции, не става. Както ми обясниха, като тръгнеш да вкарваш и детето в резервационната система не може. Т.е. каютите са само за 2ма. следователно са пуснали само ограничен брой каюти, които не дават възможност за настаняване на деца и си измислят само промоциите, които не струват,..Като тръгна да го правя през чужд сайт, естествено става за 2ма възр. + дете, но и цената е друга.

# 742
Може би са им отпуснали за тази промоция само кабини за двама... В нашите кабини например Ocean view има диван, но той не е разтегателен и надали дете може да спи на него, мисля даже, че е по-къс, има и един фотьойл... Така че действително има различни кабини, има такива само за двама... Въпроса е защо на тази промоция има само такива кабини? Rolling Eyes Явно семействата с деца не заслужават промоции... Mr. Green

# 743
  • Плевен
Здравейте!
Моля да ми помогнете със съвет:
От скоро сме фенове на круизите. Миналата година за първи път пробвахме този по гръцките острови и много ни хареса.
Сега сме си харесали такъв по зап.средиземноморие. Проблемът е, че тръгването е от Генуа. Знам и съм чела, че сте писали за това пътуване до там, но ви моля за съвет. Мислим да водим и децата, които са на 6 и 8 г. Ако е с кола те ще полудеят от толкова път, дори да спрем в Словения за нощувка примерно. А пък със самолет ще трябва после и влак, и такси...Ходили ли сте с деца по този маршрут, как е най-удачния вариант? Не мога да си представя тичането с куфари за четиримата и качването от аерогари на влакове, после таксита, прекачване...Направо не знам, а така ми се ходииии

# 744
anyto Зависи с какъв бюджет разполагате - има полети на АлИталия София-Рим-Генуа, после такси до пристанището, това е най-лесно, но и по-скъпо като вариант. По-евтино ще е през Милано Бергамо с Уиз еър, и после с влак Бергамо-Милано-Генуа. Защо не разгледате нещо с качване от Рим? До там също може да се лети на добра цена с Уиз или с нашите авиолинии, после с влак до Чивитавекия, по-кратко е и като полет, и като пътуване с влак.

# 745
Здравейте!
Моля да ми помогнете със съвет:
От скоро сме фенове на круизите. Миналата година за първи път пробвахме този по гръцките острови и много ни хареса.
Сега сме си харесали такъв по зап.средиземноморие. Проблемът е, че тръгването е от Генуа. Знам и съм чела, че сте писали за това пътуване до там, но ви моля за съвет. Мислим да водим и децата, които са на 6 и 8 г. Ако е с кола те ще полудеят от толкова път, дори да спрем в Словения за нощувка примерно. А пък със самолет ще трябва после и влак, и такси...Ходили ли сте с деца по този маршрут, как е най-удачния вариант? Не мога да си представя тичането с куфари за четиримата и качването от аерогари на влакове, после таксита, прекачване...Направо не знам, а така ми се ходииии
Здравейте, ние ходихме ноември на круиз с качване от Генуа. Пътувахме от София със самолет до Милано, а след това си бяхме организирали трансфер до Генуа. Трансфера бяхме организирали от круизната компания, за да си гарантираме,че ще ни чакат ако полетите нещо закъснеят. Бяхме с деца на 9, 10 и 14 год. Като се има предвид ,че не сме от София и нашите приятели ни бяха организирали полета да Милано с прикачване през Мюнхен пътя ни излезе около 20 часа. Но нямахме изобщо проблеми с децата. Даже на нас ни беше тежко накрая. Трансфера от Милано до Генуа е около 2 часа и половина. Искам да кажа ,че вие познавате децата си и знаете дали могат да издържат. Ние бяхме три семейства и четири деца и нито едното нямаше проблеми с пътуването.

# 746
Пробвах с 2 агенции, не става. Както ми обясниха, като тръгнеш да вкарваш и детето в резервационната система не може. Т.е. каютите са само за 2ма. следователно са пуснали само ограничен брой каюти, които не дават възможност за настаняване на деца и си измислят само промоциите, които не струват,..Като тръгна да го правя през чужд сайт, естествено става за 2ма възр. + дете, но и цената е друга.

Кои чужди сайтове използвате? Там по-изгодни ли са цените? Благодаря предварително...

# 747
  • sofia
Ние многократно сме летяли с Уиз до Бергамо, на летището има автобус за 5евро до централната гара в Милано, а от там влак до Генуа на подобна цена. Удобството на този полет, че е сутрин, около 8ч си в Бергамо и имаш предостатъчно време да стигнеш до кораба, не е нужно да запазваш хотел(разход си е). Трениталия е мястото, от където се купуват билети за влак, разгледай разписанието. Сутрин през седмицата се пътува около 1,20ч до Милано, защото магистралата е задръстена.

# 748
lyuba84 Ние тази година сме решили да летим през Милано Бергамо, може ли да ми кажеш, дали това е автобусът, който пътува от летището до гарата:

http://www.terravision.eu/airport_transfer/bus-bergamo-airport-milan/

Онлайн ли си купихте билети за автобуса или на място?

# 749
  • sofia
Аз лично препоръчвам и предпочитам билети да се купуват на място, за да можеш да хванеш първия рейс, който потегля. Ще спестиш 1 евро на човек ако ги вземеш онлай, на място също от гишето можеш за 9евро да купиш двупосочен. Влез в темата за Милано, на първа страница са описани всички фирми, които превозват и няма значение коя ще вземеш.
Като си вземеш багажа, преди да излезнеш от летището ще видиш гишета, където продават билетите и питаш на кой номер автобус да се качиш.
Вариант 2 направо от шофьора да вземеш билет.

Общи условия

Активация на акаунт