Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 19

• 71 782
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!

Моля! Heart Eyes Hug

Скрит текст:

# 556
Добър ден!

Скрит текст:

Спокойни почивни дни!

# 557
Добро утро!

Скрит текст:

Успешна нова седмица!

# 558
Добро утро Сладурки wavey wavey wavey wavey wavey

Тони Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Най после след дълго отсъствие се завърнах в любимото ми дворче което съвсем е запостяло  Cry Cry
Благодарение на Тони все още съществува  newsm51 newsm51 newsm51

# 559
Снощи умишленно не гледах в 20 часа БиТиВи,сигурно няма да гледам докато не стигнем до 23 оригинален, не мога да гледам сериал с бг дублаж, колкото и да е сполучлив, а и 1 сезон ,до 22еп. съм го повтаряла....

Paramparça 40. Bölüm

https://www.youtube.com/watch?v=E98YCuy5Qn0  Peace

Почти всичко си беше Ок в снощната серия,с малки изключения ,първото  което ме дразни е че сценаристите и режисьора отделят достатъчно екранно време за всички героии единственно  Гюл е ощитената , отдавна нямат среща майка и дъщеряр с Джансу само по тела се чуват,дрънаха ѝ Хазал на главата и туй то , а за Гюлихан да не говорим, ако не са проблимите с децата те няма и да се срещнат, дано сега след развода на Джи успоредно дадат любовта на Дилара с Харун ,Джи и Гюл  Praynig Praynig Praynig
комшиите обичат да правят такива паралелни сравнения
 вече свикнах с простотиите на Хазал, явно скоро няма да влезе в правия път това момиче, може ви малко преди финала ще стане човек

Fragmanı - Paramparça 41. Bölüm

https://www.youtube.com/watch?v=M_56MdowHIw

След  този фрагман ми е чок интереса  Rolling Eyes кой кого ще подхлъзне по тънката лайсна Джанан - Дилара или  Харун - Джандан  newsm78
но при всички случаи лейдито ще е губещата, да не стане така накрая Коскоджам ти бизнесменката Дилара да търси работа пре беднячката Гюл  Joy Joy Joy Joy
струва ми се че кръв ще се леее за Харун бей  Joy Joy Joy Joy Joy
Джандан лесно няма да го отстъпи  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 10:31 от Свет_ВАРНА

# 560
ето РЕЙТИНГА на 40еп.  Peace

http://www.medyatava.com/rating  Peace

Парчетатаса на 2 място и в трите категории newsm53
като в АВ и АВС1 малко е спаднал тази седмица  Peace

ПРЕКРАСЕН  КЪСМЕТЛИЙСКИ  ВТОРНИК Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 10:48 от Свет_ВАРНА

# 561
 wavey wavey wavey

Свет  love001  Hug  love001  Hug  love001  Hug Здрастииии!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря за рейтинга! bouquet bouquet bouquet

# 562
Привет,сватииии... wavey wavey wavey wavey

Доста време не съм ви навестявала...едно ,че малко бях работна ,после докато си оправя градинката у наше село и после ми се скапа компа... ooooh! #Crazy...но сега...обещавам по честичко ще ви сайдисвам....

Адашчеееее... HugТони... Hug Тигаса... HugЕни... Hug....и всички останали ,за които в момента не се сещам... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 563
Добро утро Сладурки wavey wavey wavey

Тонииии   Hug love001 newsm51
Адашчеее Хошгялдин джанъм  Hug  love001 newsm51

Скрит текст:
Добро утро на 11 ноември !
Днес почитаме Св. Мина - закрилник на семейството и жените !
На днешния ден, на който се почитат и светците Виктор и Викентий, празнуват всички с имена Виктор, Виктория, Мина, Минка и Минчо.
Да започнем деня си заедно с чаша кафе и пожелание към всички за благополучие, здраве и щастие във всеки дом !
Нека Св. Мина закриля и пази нашите семейства и благослови всяка жена !
Честито на именниците

Скрит текст:

# 564
снощи бях на поправка на 40 еп.,че на първо гледане имах малки пропуски ...
изпълненията на Озкан вече ми бактисаха, галиба сценаристите искат да го променят и да го направят Човек  Rolling Eyes Rolling Eyes
за Хазал, докато Джи и Дилара не спрат да и навират в очите,колко е добра Джансу и нй-вече да започнат да се държат с нея като с  родна дъщеря, тя ще върши бели, мое мнение  Peace
надявам се нещо да започне между Джансу и Дениз ,поне да гледаме малко романтика  hahaha hahaha
ииии вече ми се затвърди мнението ,че  Peace историята за двете момичета се измести, явно 2 сезон ще бъде за Харун неговото отмъщение и любовите му  Laughing Laughing Laughing
прекалено горещо ще стане когато и Гюл попадне в неговия харем  hahaha hahaha
Джи ще се чуди фирмата ли да спасява или любимата жена от лапите на стария си приятел,Харун бей  Rolling Eyes Rolling Eyes

А ей този момент, Благодарностите един към друг на Джи и Ди ,ми дойдоха в повече  Laughing Laughing Laughing
все едно че са живяли 19г. обляни в любов и сега без тяхно знание адвокатите им са ги довлякли насила за да ги разведат  Joy Joy Joy Joy
няма лошо да седнат и да поговорят с децата си, да си останат приятели в името на децата си амммааа чак толкова благодарности няма нужда ,много фалшиво  Laughing Laughing Laughing
и двамата си имат нови половинки
не знам защо, но Джи ,когато е с Дилара е много емоционален, всеки път, дори когато уж и е ядосан на лейдито, в даден момент се размеква и едва сдържа сълзите си ,а с Гюл,дали и казва Обичам те или Добър ден, няма никаква разлика  Joy Joy Joy може би е режисьорско виждане, толкова въздържан да бъде Джи , любовта на Джи към Гюл ,е само на думи ,никаква романтика, любовта им е само във главите на сценаристите, когато се срещат амиии все едно се срещат брат и сестра а уж мноооого Обича Гюл,както никога до сега ... той ѝ го призна в по предишна серия...
дано сега след развода Джи се отпусне с ми покаже колко много обича Гюл  Peace това не означава че трябва да има целИфан, има много начини с които драгия зрител да усети голямата любов  bowuu bowuu bowuu
Хади стига съм философствала .... време е да си оправям дом.тръстика а на Вас ви Пожелавам  Peace
ПРЕКРАСНА КЪСМЕТЛИЙСКА СРЯДА Hug Hug Hug Hug

# 565
Здравейте!

Свет,мерси за кафенцето.  smile3525 И за споделената "поправка". newsm51

Свет Hug Heart Eyes Hug

Поздравче... Heart Eyes С пожелание за прекрасен ден! Hug

Скрит текст:

# 566
Добро утро!

Скрит текст:

И прекрасен ден от мен! Hug Heart Eyes

# 567
Nrurgül Yeşişçay new.

Скрит текст:

# 568
  • Варна
Здравейте, момичета!

Hug Hug Hug Hug Hug

Едно хубаво селфи на Нургюл и Еркан от днес  Simple Smile

Парчетата започнаха по БТВ-то. Като цяло дублажа е добре.
Иначе, всички епизоди с превод, дори и клиповете ми за Парчетата
са изтрити от ВиБокс7 и Дейлимоушън по искане на БТВ.
Няма да пускам нищо в темата за преводите, защото от БТВ сигурно дебнат,
но, ако някой иска да гледа епизодите, нека ми пише на лични  Peace

За епизода от понеделник - без коментар.
Ще кажа само, че сценарият през втори сезон е много слаб.

Хубава вечер на всички!

# 569
Добро утро!

Скрит текст:

https://gecce.com/haber-nurgul-yesilcay-evlenmeye-vaktim-yok

Скрит текст:

Кей  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт