Нургюл Йешилчай ~ проекти, тв партньори, "Paramparça/Счупени Парчета" ~ Тема 19

• 71 730
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
оставих за последно любимата ми турска песен с Пожелание  Peace
Обичайте се и никога не забравяте да казвате ОБИЧАМ ТЕ на любимите хора  smile3521 smile3521 smile3521

Саваш и Ясемин - Много, ама много те обичам - с Бг субтитри

http://www.vbox7.com/play:7dc829bfa1

ПРЕКРАСЕН,СПОРЕН  И МНОГО ЩАСТЛИВ ВТОРНИК мили мои Сладурки

love001 txtloves  love001

# 16
Привет Сладурки wavey wavey wavey wavey wavey

# 17
нашето слънчево момиче  Лейля  добре си прекарва ваканцията  newsm53

# 18
явно и двете,Лейля и Алина, вече си имат фенове които не ги изтърват от поглед  Rolling Eyes

# 19
Заедно с нашата Сладурки и нейното синче ви,които са ни поздравили със селфи от Лондон  smile3521
ви пожелаваме  Peace

ЧУДЕСНА СРЯДА ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО ЛЮБОВ ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ И СЛЪНЧЕВО НАСТРОЕНИЕ

# 20
и за да повдигнем още малко лятното си настроение ето и  малко хубава музика подплътена с любовта на една от любимите ми екранни двойки  Peace

Бахар и Сеймен - " Любов " с Бг субтитри

http://www.vbox7.com/play:c28a10846f

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 06:20 от Свет_ВАРНА

# 21
Бахар и Сеймен - Ти си ми душата - с Бг субтитри

http://www.vbox7.com/play:6ee93ad7bc

# 22
Привет Сладурки wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Амммаа какво става с вас Сладурки от жегата ли  Rolling Eyes от тръстика ли  Rolling Eyes
 хиич не минавате през дворчето ни,съвсем ни забравихте,то и при мен е чок зор и нямам много време за писане ,но все пак ,макар и на бързичко ви отразявам  bowuu
то не че има някакви хаберчета ,около нашта мома  а за Парченцатта все още е рано....
аммааа все пак отбивайте се и пишете а не само от балкончето да надничате  newsm53
Кеии Hug не я си я знаем ,тя е чок ангаже, хем работи, хем по превода на сериите на Парчетата работи ,хиич няма време да се отбива  bowuu
аммаа останалите къде се изгубихте  newsm78 newsm78 newsm78
Адашчето  Hug сигурно от аграрен фитнес и от Боран ага,а може и от Мараз Али да не и остава време да се отбива тук  Thinking
Про  Hug вече си я знам че е затънала в блатото на Маджит и Нериман и скоро няма да излезе  Joy Joy Joy Joy
Арфи  Hug и ти ли джанъм потъна в това блато  Joy Joy Joy Joy
ама то човек пишмян да стане да ви каже нещо, след туй ви изгубвам,кой къде завари там далдисва и ни вопъл ни стон  Joy Joy Joy Joy
а може и да сте започнали някое от новите дизита ,че това лято започнаха пак много любови,то на Ягоди ли не мирише,то Слънчеви дъщери ,то не знам още какви любови,ако някой е загледал нещо интересно хади сойлесене ,че и аз да започвам нещо докато чакаме новия сезон на Парченцата bowuu bowuu

# 23
Ей я нашта мома докато ние тук се топим от жега тя нашта си се разхожда и си се разхлажда с едно от любимите ми за лятото неща  smile3521 smile3521 smile3521

Желая ви Хубав и Спорен Четвъртък

# 24
Свееееет  Hug Heart Eyes Grinning, привет, миличка! Не съм потънала все още, но наистина ми харесват двамата младежи, а приятелката на Нериман ми е любимка, такава находчива скица отдавна не съм гледала..... Не мога да се сетя от кой филм ми е позната..... Съжалявам, че още не съм запомнила имената.... и дъщерята на лелята също съм гледала някъде, но може да ми прилича и на Пенелопе Круз, ама как ти ги описах, чак се засрамих  Embarassed Embarassed Embarassed  Joy Joy Joy Смятам да си запълвам времето от 22.30 за час с тази история, вече изгледах и края за успокоение....  smile3521 smile3503

Виж колко се е впечатлила Нурги от лондонските музеи, не знам тя или синът ѝ:

Много се изкефих на първата снимка, на улицата всички са с връхни дрехи, само тя е по потник, жега е насъбрала..... Party

Не се сърди  Praynig, миличка, че разредих посещенията и при нас не съм зачестила, просто съм на вълна почивка, градинка с цветя имам, освежаване на гардеробни багажи, но най-вече книгите са ми приоритет през лятото......Гледам да наваксам от прозаичността през останалото време на годината....

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 12:43 от arpha

# 25
Приветтттттттт...и от мен! Heart Eyes Hug

Къде ли е тук Нуришката newsm78...уж у Лондона... newsm78 Joy Joy Joy

Лейля в Чешме... Grinning

Бурак в Берлин... Grinning

Ерко исие...бяха вчера в Орландо...днес... newsm78

# 26
ААААААА...пропуснах ooooh! ...КерИто се подвизава с младо гадже... Shocked ooooh! Joy Joy Joy

АДАШШШШ Naughty...много приказваш Laughing...ша има лобут smile3538...споко Stop...тука сме... bowuu Peace Peace Peace Joy Joy Joy smile3534  love001

# 27
Привет Сладурки wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Арфи  Hug Адаш Hug    bouquet  bouquet

Адашче
не ми се газирвай,що ще да ме биеш аа а Joy Joy Joy
ами тревожна съм бе джанъм,рядко се отбиваш да кажеш едно добрютро, вече си мислех че си хукнала подир севгилито си,може да си го гледкаш Мараз Али и си дала почивка на Ерко и Нуришка  Thinking
аз както и ви писах време за други дворчета Йок ,не съм ви навестявала Embarassed Embarassed много ме е срам ,знам ,мноу съм виновна ,аммаа обещавам на есен ,кога свърша сезона ще ви идвам по често на гости  smile3521 smile3521 smile3521
а пък ти като намираш нови фотки туряй и тук че хиич нямам време да търся ,да не изоставяме с хаберите  Joy Joy Joy Joy
ей на ,отървала съм Керка с какво младо севгили са я гепнали Joy Joy Joy
Арфи не се сърдя бе джанъм,само ми беше чок интереса къде си,щото Про май тотално е далдисала при Мадж и Нери при мен сега време Йок за каквито и да е забавления,от известно време се опитвам да гледам Аданали/Мъжът от Адана,амааа нещо не ми се получава,на 15 мин.вече съм нокаут и все стоя на 20 серия,при други обстотелства вече щях да съм го изгледала и забравил,аамааа и мойто време ще дойде  Joy Joy Joy Joy
а за сериалчето, ако можеш си го изгледай в оригинал,много къси серии дават по ДФ и се губи доста от емоцията,да не говорим за ужасния дублаж,аз като ги чух и се отказах тотално,никой не може да дублира Фахрието ,то не че имам време де,аз в 22.30 вече спя поредния си сън  Joy Joy Joy
 а Фахрието си ми е баш любимка,скица и половина,може да се каже че ако не беше тя ,любовта м/у  Маджит и Нериман нямаше да я има,а какви лафове имаааа  Joy Joy Joy Joy Joy
само ме е яд че са спрели сериала и не можахме да разбера какво се случи м/у Фахрието и севгилито ѝ ...  а Шахикато ,която отначало ми стана любимка,но на по-късен етап ми идваше да я оскубя,чок мизерии направи на нашите гълъбчета,сега я гледам в Аданалито в друг сериал не съм я гледала bowuu

# 28

Много се изкефих на първата снимка, на улицата всички са с връхни дрехи, само тя е по потник, жега е насъбрала..... Party

тя нашта си е огън момиче,кръвта ѝ ври,нали сега си има севгили,винаги е усмихната и от вида и се вижда че е чок щастлива smile3521 smile3521 smile3521

СЛЪНЧЕВ ЛЕК И СПОРЕН ПЕТЪЧЕН ДЕН   love001 txtloves  love001

# 29
Дубру тру... Hug Heart Eyes

Влизам първо тук ,да видя Адашчето дали ме е сайдисала ,сабах ,сабах.... Rolling Eyes #Crazy Joy Joy Joy...Скица...работи,не бой са... smile3513 smile3534 newsm47

Сори...ама съм объркала снимките ooooh!...вместо да сложа Нуриш,кат полегнала е Тодора ,съм турнала ...ммм newsm78...нещо кат пейзаш ...с къщурка...опс,нещо като замък...Сори... Praynig Praynig Praynig

Нови новинки...йок... Sad bowuu Joy Joy Joy

АААААААААА...пропуснах Whistling...и аз зяпам Мадж и Нериман Rolling Eyes...малко на верев... smile3538 Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт