Косопад - 8 тема

• 173 119
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Каква е цената? Може ли линк?

# 691
  • София
...... Хранителната добавка обаче ми се струва доста нискодозирана.
Аз пих по две таблетки на ден първия месец, така, както пише на сайта на Кингсли Simple Smile Стискам палци да ти подействат поне толкова добре, колкото на мен  Praynig

raja_nikol, купих си ги от ЗР http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/trichotherapy--terapiya-protiv-kosopad
Бяха намалени, защото на хранителната добавка от комплекта и изтичаше срока на годност, но все пак имах късмета да ги купя 3 месеца преди това  Sunglasses

# 692
Аз оправих своя косопад с Инициалиста на Керастаз . Сега падат максимум по 5-10 косъма на ден , даже някой път и по - малко

# 693
  • София
Аз разчитам на Трихотерапията да ми сгъсти и уплътни косата, пък дано стане.
Също от Златна Рибка я купих.
Иначе за хранителната добавка, дори и по две таблетки, пак е далеч от добра доза, но няма значение, въпроса е да въздейства локално на фоликулите.

Вели, благодаря за отзива и за Инициалиста  Heart Eyes В момента завършвам един серум на Кюн против косопад, от който изобщо не съм доволна, но след него ще подкарам Инициалиста, и него съм си го взела за стимулиране на растежа на здрава коса.

# 694
Здравейте! Аз продължавам борбата. През последните 4 дни всяка вечер-масаж с хининова вода. Днес първо  маска с  мас, невен и жълтък. /Загрях прясна свинска мас, в нея поизпържих  сухи цветове невен, прецедих. Като поизстина добавих жълтък. Много е добра и против бръчки на лицето. Изпитано е./ Стоях 4 часа. Измих с шампоан на Виши, после масаж на скалпа с морска сол, накрая след измиване на солта и леко подсушаване, ампула ревалид. Капсули ревалид сега  взимам сутрин и вечер. Всяка вечер с храната  изяждам по 2-3 скилидки чесън. После яко миене на зъбите и сдъвкване на магданоз, за да не ухая.  При къпането имаше около 20 паднали косъма, а после при рясането видях само 4.

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 18:26 от K.A.G.

# 695
Здравейте! Мисля тези дни да си купя шампоан на Авиа с хума, някой ползвал ли е този продукт и дали сте доволни? : )

# 696
Здравей те, аз пък оправих моя косопад, който продължаваше от близо 3, 4 години, като забременях, това разбира се е желана и целенасочена бременност ( на 29 съм почти и живи и здрави, ще ми е първо). Но толкова малко коса колкото сега ми пада никога не ми е падала. След къпане до към 10 косъма, а през деня пак там някъде. На фона на моите 50 до 100 косъма на ден пред, това си е направо постижение.
Лошото е, че след раждането сигурно ще е някакъв ужас и може и без коса да остана, но само бебчето да е добре, пък перуки се продават  Grinning  Laughing Joy
Лек и хубав ден на всички!!!!!!!!!!!!!!!

# 697
  • Street of Dreams
Здравей те, аз пък оправих моя косопад, който продължаваше от близо 3, 4 години, като забременях, това разбира се е желана и целенасочена бременност ( на 29 съм почти и живи и здрави, ще ми е първо). Но толкова малко коса колкото сега ми пада никога не ми е падала. След къпане до към 10 косъма, а през деня пак там някъде. На фона на моите 50 до 100 косъма на ден пред, това си е направо постижение.
Лошото е, че след раждането сигурно ще е някакъв ужас и може и без коса да остана, но само бебчето да е добре, пък перуки се продават  Grinning  Laughing Joy
Лек и хубав ден на всички!!!!!!!!!!!!!!!

Честито и честито Party Party Party Hug
В най-лошия случай, ще ти паднат космите, които не са ти паднали 9 месеца. Ама какво ти пука - нали ще си имаш бебче! Crazy Heart Eyes

# 698
Здравейте,
Не знам дали от слънцето или от морската вода, обичам да се къпя в морето- когато мога- но косата ми се изтощи през последните 2-3 години. Не ми се ще да съм с рядка коса като бабичкяа /дано не обидя някоя.../ та ползвах балсами, специални шампоани, билки и нищо трайно! Косата си падa  на снопчета, чак се уплаших да не би нещо по-сериозно да е причината.  Shocked какво ми съветвате??? Embarassed

# 699
  • София
Момичета, имали друг, на който maxi-hair таблетките предизвикват подуване, задържане  на течности. Вече 2 пъти ги почвам и спирам защото чувствам дискомфорт, подуване на корема, кантара за два дни показва между килограм и 2 повече и след като ги спра за около 2, 3 дни нещата се нормализират.
Първия път реших, че си внушавам затова опитах втори, но...
Иначе вече половин година се боря с косопада-неуспешно. Всичко започна около 1 година след раждането и около 4 месеца след като спрях да кърмя. Отначало не обърнах внимание, защото знам, че след раждане косата, която не е падала 9 месеца след това когато хормоните се поуспокоят започва да пада. Но скоро ми направи впечатление, че отпред доста оредява и косопада не спира. Започнах да пия анакапс на Дюкре, поръчах си кокосово масло, правех маски и с мед, кисело мляко, кокосово масло и жълтък, втривах и  сол/сякаш от солта за кратко, имаше някакъв ефект/, но сега пак продължава да ми пада като в началото. Продължавам със същите процедури+ шампоана на дюкре и лосион неоптид, но вече започвам да се отчайвам защото не виждам никакъв ефект. Пропуснах да спомена, че си пуснах и кръвни изследвания като желязото и хормоните на щитовидната жлеза са в норма, но не съм си пускала от другите хормонални. Какво бихте ми препоръчали да пусна и всички ли хормонални се пускат на 3 ден от цикъла?

# 700
Здравейте, момичета! Реших и аз да се включа в темата.  Simple Smile

Имам доста  силен косопад от 3 месеца вече. Реших, че е от пърхота, който имам и ползвах този лосион Себорал и шампоана. Пърхота наистина намаля, но косата не спира да пада... Confused Правила съм си и изследвания на щитовидната жлеза и нямам такива проблеми.

Реших вече да пробвам да мажа рициново масло в корените на косата и да си варя корени и листа от коприва.
Някоя пробвала ли ги е против силен косопад и дали има резултат след време?

Това може би ми е последната надежда...  Sad

# 701
маслата не помагат за косопада. Преди съм си правила маслени маски всеки път преди да си измия косата, сега ги правя веднъж седмично и косата си пада както винаги, но пък аз имам болест на ЩЖ.
пила съм новофан, който до колкото си спомням има по-големи дози на съставките си от Дюкре, естествено не ми помогна.

# 702
Classie, а нещо конкретно което ти е помогнало? и аз съм с "щитовиден" косопад.. ooooh!

# 703
Ами аз нямам заболяване на щитовидната жлеза и затова питам. А хапчета против косопад определено не ми се пият. Доскоро пих лекарства за нерви и не искам да се тровя сега и с такива.

Казаха ми, че рициновото масло помагало срещу косопад, както и бръшлян и коприва. Скоро ще си направя и отвара от коприва.

Някой правил ли си е и има ли ефект? : )

# 704
Дани-д, според мен Макси Хеър не е твоят препарат. Явно на твоя организъм не му понася нещо от съставките или количествата. Едва ли си внушаваш, щом като си си направила експеримент два пъти /със спиране и почване наново/. Обикновено такива добавки рядко дават негативни странични ефекти, но има и такива случаи.
Най-добре е да се насочиш към нещо друго.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт