Съвети за университети в Шотландия - 3

• 109 397
  • 473
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Сандалка, чееееестито!  bouquet Hug
Супер!
Вече може да сме спокойни. Приключи кандидат-студентската кампания за тази година.

# 61
Сандалка, това да се чува,а другото ще се подреди някак си. Peace

# 62
  • София
Мерси, мерси, момичета!
За вас е по-вълнуващ моментът, аз малко съм поизтръпнала вече от тези тръпки  Laughing

За спокойствието на всички шотландчета - ето какво са публикували преди малко СААС във фейсбука си:

# 63
Mira Bu, Sandalka,страхотни новини! Честито!

# 64
Здравейте, може ли да ми кажете колко препоръки се изискват при кандидатстване, че започнах да се обърквам и на различни места чета различни неща  Rolling Eyes (и ако е една - мога ли да пусна две)?

# 65
  • София
Здравейте, може ли да ми кажете колко препоръки се изискват при кандидатстване, че започнах да се обърквам и на различни места чета различни неща  Rolling Eyes (и ако е една - мога ли да пусна две)?

Не, само една е.
Виж, всичко за кандидатстването четеш само от тук: UCAS.com
И не вярваш на слухове, особено пък на фирми-посредници.
Конкретно за препоръката:
https://www.ucas.com/ucas/undergraduate/apply-and-track/how-get-reference

Ако ще се чувстваш по-спокойно, можеш да "изрепетираш" от рано. Направи си регистрация с фейк мейл и започвай да попълваш всичко (просто не потвърждавай накрая и не плащай таксата). Така ще придобиеш практика, пък и ще дойде момент, в който твои приятели ще се скупчат пред компютъра ти с въпроси, ще има как да помогнеш Wink

# 66
Не, само една е.
Виж, всичко за кандидатстването четеш само от тук: UCAS.com
И не вярваш на слухове, особено пък на фирми-посредници.
Конкретно за препоръката:
https://www.ucas.com/ucas/undergraduate/apply-and-track/how-get-reference

Ако ще се чувстваш по-спокойно, можеш да "изрепетираш" от рано. Направи си регистрация с фейк мейл и започвай да попълваш всичко (просто не потвърждавай накрая и не плащай таксата). Така ще придобиеш практика, пък и ще дойде момент, в който твои приятели ще се скупчат пред компютъра ти с въпроси, ще има как да помогнеш Wink

Благодаря за отговора Simple Smile
Попринцип съм много запознат с цялостното кандидатстване, но просто ми се появиха някакви съмнения относно препоръката

# 67
Момичета, ако отрочетата ви не са разбрали, да споделя, че тази събота има среща на фрешърите в Стратклайд. Доколкото разбрах от девойката срещата е в 12 часа, а мястото - Рафи тераса /за повече подробности вижте фейсбук групата им/.

# 68
Здравейте,моничета.Спещно търсим в Единбург квартира за сина ми,който ще учи в Нейпиър университет.Тук сме от 3 дни,но търсенето е токова голямо,че засега нямаме успех/ newsm78

# 69
А защо общежитието не ви е опция?

# 70
Опция е,но решихме да търсим и квартира.

# 71
  • София
Общежитията така вдигат цените си всяка година  #Crazy Вече май е късмет да попаднеш в стая за 400, масово са по 500-600 п. на месец. Разбирам, защо толкова много студенти (и техните родители най-вече) предпочетоха да търсят квартири. То за толкова цял апартамент върви!

Абе, да попитам. Има ли някой, в който и да било курс, да е получил потвърждение за финансиране от СААС? Какво направиха тия хора тази година...

# 72
Синът ми получи, ще учи в Единбург Нейпиър, компютъра. науки. Проблем е, че търсим квартира, засега без успех. Ако някой има информация, моля да сподели.

# 73
  • Пловдив
Дъщеря ми също има одобрение от SAAS. Приготвила е разпечатката при документите, че стяга по-малко багажа.

# 74
  • София
Ха! А по кое време горе-долу са получили одобрението? (При нас няма - и при двете ми деца...)

Общи условия

Активация на акаунт