Кей стана мама-"Добре дошла"на самодивата Димана!Бъдещи мами над 35

• 32 307
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Рансън ,съжалявам за резултата, успех следващия месец  Hug
Уанче, честита стартова дата, късметлийска да е Praynig Hug
Кейче ,измъчихте се и двете там, стискай зъби до сряда и да ви изписват вече Hug
Мира_р ,голяма сладурка си имаш, да ти е жива и здрава Hug
Коте ,радвам се, че нещата се нареждат у вас Hug Как е малкото котенце?  Hug
Целувки на всички бебенца и дечица в групата Heart Eyes, на мамите Hug  хубави почивни дни

# 616
Добро утро
Аз пак в 5,00 съм се ококорила  Shocked

Кей, прегръщам силно теб и Димана  Hug  Съжалявам, че ви се случва всичко това. Но имай търпение и вяра. Гушкай Димана когато имаш възможност и я нацелувай от всичките и каки  Hug Аз мисля, че не става въпрос за точене на пари или за пътеки. Когато точат пари, никой не те иска в болницата. Щяха да ви пуснат, а на хартия да ви водят там. Да ви изписват пак на хартия какви ли не лечения и медикаменти, а всъщност нищо да не ви слагат. Малка е душичката и ги е страх да не стане някоя беля според мен, ако не довършат лечението. Пожелавам ви скорошно прибиране в къщи и много, много хубави емоции от тук нататък с Димана  Hug
И да не забравиш, че си ми обещала разходка с Димана в Стара Загора, с бира и кефтаци в парка  Mr. Green  или с кафе и торти

Коте, ще се наредят нещата и при вас. И на двамата ви трябва време да осъзнаете каква промяна е настъпила в дома и семейството ви. Ще се уталожат бурните емоции, ще се пренаредят приоритетите, ще се разотидат страховете. Прегръщам те силно  Hug  И целувки на малката Изабела!

Перу и Котето моля да ни "почерпят" с някоя снимчица на беболинките в албумчето, да се порадваме на бебчетата. А Кей ще чакам да се включи и тя към "почерпката" като се приберат с Димана и се успокоят и усмихнат и двете   Hug

# 617
Добро утро!  Hug
Кей, много съжалявам за вас Hug. Дано след лошия ден и след нощта да си малко по-добре. Мисли, че е за доброто на бебето, а и докато сте разделени ти ще се поуспокоиш. Съвсем скоро ще си се гушкате в къщи и всичко ще е наред. Дано да минат бързо дните до изписването, Димана да е здрава и да е добре! А ти мисли позитивно – имаш най-голямото дълго чакано и изстрадано щастие! Hug
Коте, радвам се, че в къщи нещата се подреждат. С времето всичко ще си дойде на мястото Hug Димана как е, кротува ли?
Амини, снощи толкова се зарадвах за теб, че цяла вечер те сънувах как изтребваш задържани фоликули. Буквално, с оръжие Joy. Сталоун и Шварценегер ряпа да ядат  Joy

# 618
Кей и това ще мине и ще замине. Важното, че го правят за здравето на детето ти. Ще издържиш още 3 дни. Хубаво е че виждаш, че детето ти е добре.  Hug

Фокси аз малко да друго мнение Laughing Радвам се, че нещата са се запазили такива каквито са били.

# 619
Ивката, това с дантелата е страхотна идея, стига да пасва на модела на роклята. Аз много си падам по дантелки  Mr. Green Даже съм си купила няколко еластични и чакат да ги зашия на потниците които съм приготвила. Пусни едно фото на роклята и кажи какво прави Бълбучко Simple Smile Бела кротува. Снощи беше нещо неспокойна и не сме спали много. Сега я чакам да се събуди да я нахраня и да видим как ще е днес.
Уанче, защо те боли корем? Цикъл ли?  Hug
Танзу,
Скрит текст:
сетих се, че ти ме пита за пелените - моите не са пропускали досега, въпреки, че се е случвало да стои с една 4 часа (обикновено се сменят на 2 часа), не миришат и не е никаква хамалогия да се перат. Поне за нас е така. Ние зареждаме пералнята обикновено късно вечер и аз като ставам да я кърмя само прехвърлям каквото става в сушилнята и на сутринта имам целия комплект чист и готов за "пълнене".
Даре, не ползвам никакви памперси. Може би ще взема за почивката, че там едва ли ще има къде да перем през вечер.

# 620
Танзу  Hug Много исках да е различен резултата! Специално за теб сложих две снимки на Диманка.

# 621
Добрутро!
Видях Дими  Heart Eyes Само хубави бебета и дечица в темата ей!
Аз днес съботно се събудих в 7, докато мм се наспи , аз ще си лягам обеден сън  ooooh! Страшни уикенди изкарваме  hahaha
Иви то и без това като започне да расте корема , дължината и формата на роклята няма значение! Все ще е крива, хич не се ядосвай . А и всички ще те запат в шкембето не в дължината

# 622
Кей, сигурно не ти е било лесно да си бременна с толкова голямо бебе ... дано сега като се приберете всичко бъде спокойно.
Ние отиваме в парка. Ако не ми се промени идеята, ще готвя рататуй за вечеря.

# 623
Кей, видях снимките, детенцето ти си е все така прекрасно. Не плачи, скоро ще се приберете вкъщи заедно  Hug

Амини, пропуснах снощи в просъница, но разкарването на фоликулите е страхотно. Дано всичко се балансира сега.

Ааа и добро утро  Mr. Green Дано да бъде хубав, спокоен и слънчев ден.

И момичета, благодаря за подкрепата
Скрит текст:
как ще се развият нещата нямам представа. всъщност аз не зная как искам да се развият, така че съм по-склонна да кажа като Хоуп - доволна съм, че не са се променили. Ще видим.

# 624
Даре, имах сравнително лека бременност, последните дни ми тежеше, да, но нито серклажи съм имала, нито шийка ми е правила проблем, следях кръвното и това е. Още 10 бих родила, само да ги нямаше последните дни с тъпата инфекция или каквото и да е то.

# 625
Зайче малко Димана  Heart Eyes

# 626
  • В градината...
Танзу, съжалявам за резултата, но искам да ти кажа, че на есен се правят най-сладките летни бебета  Hug
до тогава се наслади на лятото, свободата, любовта и още нещо  Hug Hug

Кей, как те разбирам. Като видях Ида в интензивното с абоката и рев - 3 реда сълзи и сополи. Но аз бях тази, която настоя да я прегледат и бях спокойна, че е там и се грижат за нея.

Лили, със закъснение - да ти е жив и здрав гордия дядо  Hug

Вчера за  3 часа успях да дезертирам на кръчма с една готина компания. Там доста станали баби, а за мен уточниха, че съм вече мама, а не баба /щото другите баби са долу-горе намоята възраст  Mr. Green/.

Момичета, умирам за море ...

Кали, как си?

# 627
  • София/Стара Загора
Кей, прекрасна сладка Димана пу-пу  Hug

Скрит текст:

# 628
  • Варна

Ами все така + ниско кръвно ( 100/60 ), почти постоянно гадене и днес вече и главоболие. От вчера напълно спряха да ме болят гърдите, та сега съм притеснена и за това, освен че се чувствам зле и продължавам да кървя... Пълна лудница, ама се държа. Чакам понеделник да го видим дали е живо...  Tired 

# 629
  • Пловдив
Кали  Hug Не може ли още днес да отидеш да те видят или... Thinking Ох,дано се пребори малката душичка Praynig

Общи условия

Активация на акаунт