Проблеми с колега

• 21 139
  • 442
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря за вниманието и за реакцията ви, която неминуемо ще изчисти всякакви висящи съмнения относно размера на т.нар. ми патка.
Може ли да разнясните как точно си представяте моето участие в разсейването на тези съмнения, защото ми се струва, че загубих нишката?  Thinking  Crazy
Joy

Щом Мери Ан може да внушава без да пипа и вижда, що пък вие да не можете да отвнушите без да пипате и виждате Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Но... ако не можете, здраве да е. Оставам си с малка патка и толкова. И така се живее...

# 331
Добре де аз имам един въпрос, поведението на мъжа смятате ли го за нормално. Тоест Nofelet казваш, че си канил на блус жени, с които искаш да правиш секс. Тоест правил ли си секс със всички жени, с които си танцувал блус. С всички жени, с които си танцувал ли си правил директни опити за нещо повече без да признаваш отказ, защото тя вече се е съгласила като е танцувала с теб. Танцът е приет за нещо нормално в нашето общество без да води задължително до секс. Проблема е, че човечеца не го разбира и така му е изгодно. Аз бих споделила на съпруга си, няма да искам да разбере от други. Дори да има шанс да обвини мен, ако разбере от други сто процента ще бъда обвинена.

# 332
Добре де аз имам един въпрос, поведението на мъжа смятате ли го за нормално. Тоест Nofelet казваш, че си канил на блус жени, с които искаш да правиш секс. Тоест правил ли си секс със всички жени, с които си танцувал блус. С всички жени, с които си танцувал ли си правил директни опити за нещо повече без да признаваш отказ, защото тя вече се е съгласила като е танцувала с теб. Танцът е приет за нещо нормално в нашето общество без да води задължително до секс.
Между "Бих правил секс с тази жена" и "Бих си поискал да правя секс с тази жена" има Балкан разлика.

Каниш на блус жени, които ти е приятно да пипаш, да душиш, да докосваш, да притискаш в себе си.....

Никъде не е казано, че всеки мъж би поискал повече.
Но някои биха поискали.
И там е рискът за всяка жена, която търси "топлина и интимност" (цитирам една любителка на блусовете от по-горе) на фирмени банкети.

И стига с това "танц" Simple Smile Танц е рок енд рол. Блусът, по начина, по който е познат по нашите ширини е натискане и търкане о колега, докато се клатите бавно в такт на бавна сладникаво романтична песен, която всички сте слушали поне 100000 пъти.

# 333
  • Другата България
 Laughing А, значи блусът се танцува само и единствено и задължително и обезателно с колега? Thinking
Със съседът какво ще е -  Thinking ръченица?

# 334
Сори разбирам идеята ти, но за мен е равносилна на тая е сложила късА пола значи иска да я оправят. Не съм съгласна, никъде не е прието , че след блус аз трябва да съм готова да си сваля гащите, щото иначе тормоз. Блусът си е блус, сексът си е секс, както каза има Балкан разлика и едното не води задължително до другото, колкото и да сме се притискали.

# 335
  • Sofia
"И стига с това "танц" Smile Танц е рок енд рол. Блусът, по начина, по който е познат по нашите ширини е натискане и търкане о колега, докато се клатите бавно в такт на бавна сладникаво романтична песен, която всички сте слушали поне 100000 пъти."

Нофелет, като поканиш на блус някоя жена, какво й казваш? Не е ли: "Ще ТАНЦУВАМЕ ли?"  Laughing

Танц е всякакво движение на тялото под звуците на музика. Независимо дали си соло или с партньор. Независимо дали си слушал музиката веднъж или милион пъти. Независимо дали с гадже, колега, приятелка или е цяло хоро на мегдана. Блусът така, както съм учена да го танцувам, от БАЩА ми, изобщо не е търкане и натискане. Ама изобщо. За теб песента може да е сладникаво-романтична, а за мен да не е. Принципно предпочитам баладите на Гънс и Металика, на Юрая Хийп и други мъжки и по-твърдо звучащи банди, за танцуване на блусове. И сериозно, мерси, че този път не ме нарече с омразното "вихрогонКе"   bouquet 

Жалко за размиването на темата на авторката!  Peace  Аз отново искам да й пожелая леко разрешаване на проблема с колегата!!!  Praynig

# 336
Сори разбирам идеята ти, но за мен е равносилна на тая е сложила късА пола значи иска да я оправят. Не съм съгласна, никъде не е прието , че след блус аз трябва да съм готова да си сваля гащите, щото иначе тормоз. Блусът си е блус, сексът си е секс, както каза има Балкан разлика и едното не води задължително до другото, колкото и да сме се притискали.
Аз не виждам да казваш нещо различно от мен. Твоето несъгласие е с риска. На теб не ти харесва идеята, че жената поема риск при всеки блус с чужд мъж....

Ми то е същото като да не ти харесва рискът от рязко влошаване на времето и буря през август в планината. Харесва ли ти или не, рискът си го има.

# 337
 Joy Joy Joy И ММ казва, че "искам да правя секс с тази жена" не значело "ако ми даде, ще я изчукам".

# 338
Има един танц "ламбада". Той как се тълкува ?  Laughing

# 339
  • Sofia
Според теб как?  Laughing
Аз избягвам да тълкувам танците.
Аз ги танцувам.
Забавлявам се.
Движа се, разкършвам се, полезно е.
Обичам музиката.
Обичам и танците.
И ламбадата я обичах.
И блусовете ги обичам.
И рока обичам, и куфеенето обичам.
И да гледам танцуващи обичам.

# 340
  • Другата България
Има един танц "ламбада". Той как се тълкува ?  Laughing
Ти не разбра ли, че не е видът танц водещ, а с кого.
Ако ламбадата е с колега, си е жив секс отвсякъде.

# 341
Хубаво че ми казахте че съм майстор на ламбадата.  Laughing

# 342
Според теб как?  Laughing
Аз избягвам да тълкувам танците.
Аз ги танцувам.
Забавлявам се.
Движа се, разкършвам се, полезно е.
Ама и на блуса ли се разкършваш?

# 343
  • София

Именно. Тук се намира ключът от бараката - какво точно се е случило по време на блус-ът? Wink Ако някой ми говори глезотийки в ухото, а на мен не ми е приятно, аз просто ще прекратя танцът щото изведнъж ще ме заболи корема baby_neutral...и ще си тръгна от партито.

# 344
Добре де аз имам един въпрос, поведението на мъжа смятате ли го за нормално. Тоест Nofelet казваш, че си канил на блус жени, с които искаш да правиш секс. Тоест правил ли си секс със всички жени, с които си танцувал блус. С всички жени, с които си танцувал ли си правил директни опити за нещо повече без да признаваш отказ, защото тя вече се е съгласила като е танцувала с теб. Танцът е приет за нещо нормално в нашето общество без да води задължително до секс.
Между "Бих правил секс с тази жена" и "Бих си поискал да правя секс с тази жена" има Балкан разлика.

Каниш на блус жени, които ти е приятно да пипаш, да душиш, да докосваш, да притискаш в себе си.....

Никъде не е казано, че всеки мъж би поискал повече.
Но някои биха поискали.
И там е рискът за всяка жена, която търси "топлина и интимност" (цитирам една любителка на блусовете от по-горе) на фирмени банкети.

И стига с това "танц" Simple Smile Танц е рок енд рол. Блусът, по начина, по който е познат по нашите ширини е натискане и търкане о колега, докато се клатите бавно в такт на бавна сладникаво романтична песен, която всички сте слушали поне 100000 пъти.

Имаше един стар лаф - "Какво е блус? Вертикално състояние на хоризонталното положени". (Младите не само не са го чували, ами и не го приемат. Затова горе-долу мога да предположа възрастта ти, но не това е темата).

Значи, Мъжът кани "на блус жени, които ти е приятно да пипаш, да душиш, да докосваш, да притискаш в себе си.....". Друг е въпросът дали ще му позволят да направи мечтаното - нали знаеш (друг стра "лаф") - едно е да искаш, друго е да можеш....

За да няма недоразумения, предлагам да забраним блуса и другите модерни танци, в които има докосване на мъжко и женско. Оставаме само хорцата, в които сме хванати през кърпичка. Хем традиьионно, хем безопасно. Шегичка.

Общи условия

Активация на акаунт