Проблеми с колега

• 21 154
  • 442
  •   1
Отговори
# 360
Ами аз поканих преди един месец колега на танц.
За това питам, че да съм подготвена.
Ама той явно не е разбрал контекста... Mr. Green

# 361
Не е въпросът в риска, а в това, че никой не осъжда неговото поведение, осъжда се жената, която приела да танцува с някой си. Това е дразнещото в случая. Ако вложим усилия да ограничим дейтвията на психопатите, да има наказания за тях, ще е по-добре и ще има повече полза вместо да обвиняваме жертвата. Повредата е в неговия телевизор, не в нейния. Ако го преследва, пиши му смс, кани го на всички блусове тя, навира си деколтето пред лицето му, играла кючек в скута му,тогава ще кажа, че си го е търсила. Въпреки че Не винаги значи Не. Но , че е приела да танцува танц , приет от обществото. Направо е абсурдно, че го обсъждаме дори. Това е като да кажеш, че е еди кой си е излязал по тъмно, ограбили са го, ама той си е виновен, щото накъде е тръгнал по тъмно. Ако живеехме в онези времена, в които да хванеш някой за ръка на хорото вместо за кърпичката, която държи е скандално, разбирам. Но времената са други и не е скандално да танцуваш блус и не значи, че си се съгласил да правиш секс. А тая поговорка да бе мирно седяло не би чудо видяло ми е толкова омразна и робска. Да няма да види и чудо и в положителния смисъл на думата, а цялата тема залитна в духа на тая поговорка затова се намесих.

# 362

Има още една възможност - да не те е харесал.
Шегувам се, разбира се. Все още има хора с подобно мислене "блус=намек за нещо повече", но не всички са така.

Съгласна съм с iskambebche - жертвата си е виновна. УжасТ!

# 363

Шегувам се, разбира се. Все още има хора с подобно мислене "блус=намек за нещо повече", но не всички са така.

Дано да не ме е харесал, че инъче не ми се мисли...

# 364
Шегувам се, разбира се.
А, шегуваш се ти... Шега, шега, малко истина.

# 365
  • София
Не е въпросът в риска, а в това, че никой не осъжда неговото поведение, осъжда се жената, която приела да танцува с някой си. Това е дразнещото в случая. Ако вложим усилия да ограничим дейтвията на психопатите, да има наказания за тях, ще е по-добре и ще има повече полза вместо да обвиняваме жертвата. Повредата е в неговия телевизор, не в нейния.

Гледай сега, не е добре да двуличничим, поне във форума. Тук всички сме анонимни и да вземем да си кажем нещата в прав текст.

Та, да те питам, ЗАЩО една жена ще приеме да танцува с един мъж? Thinking Или хайде, да те питам по друг начин - защо една ОМЪЖЕНА жена ще приеме да танцува с друг мъж?

# 366
Не е въпросът в риска, а в това, че никой не осъжда неговото поведение, осъжда се жената, която приела да танцува с някой си. Това е дразнещото в случая. Ако вложим усилия да ограничим дейтвията на психопатите, да има наказания за тях, ще е по-добре и ще има повече полза вместо да обвиняваме жертвата. Повредата е в неговия телевизор, не в нейния.

Гледай сега, не е добре да двуличничим поне във форума. Тук всички сме анонимни и да вземем да си кажем нещата в прав текст.

Та, да те питам, ЗАЩО една жена ще приеме да танцува с един мъж? Thinking Или хайде, да те питам по друг начин - защо една ОМЪЖЕНА жена ще приеме да танцува с друг мъж?
Отговарям, отговарям!!! Simple Smile

Щото има ритмика и щото се разкършва и щото има "топлина и интимност". И щото е "забавно". И щото се "забавлява". И щото е "приятно".

Не, всъщност, щото й е гот, че я желаят. Не че ще я имат. Не че ще му пусне. Ама... какъв кеф е да знаеш, че на този свят все още някой мъж го вдига по теб....

Ама така не се говори във форума Simple Smile Не е прилично да се публикуват истини.

# 367
  • София

Гледай сега, не е добре да двуличничим поне във форума. Тук всички сме анонимни и да вземем да си кажем нещата в прав текст.

Отговарям, отговарям!!! Simple Smile

Щото има ритмика и щото се разкършва и щото има "топлина и интимност". И щото е "забавно". И щото се "забавлява". И щото е "приятно".

Не, всъщност, щото й е гот, че я желаят. Не че ще я имат. Не че ще му пусне. Ама... какъв кеф е да знаеш, че на този свят все още някой мъж го вдига по теб....

Ама така не се говори във форума Simple Smile Не е прилично да се публикуват истини.

Като една стара и опитна танцьорка, няма как да не се съглася с подобно становище.

Затова, дами, умната! Ако не е умната, ще е русата, то се е видяло, че русо гладно нЕма. Laughing

# 368

Дано да не ме е харесал, че инъче не ми се мисли...

Delia,
има и други хипотези - "не си го вдишвала" (не си се натискала) правилно или си попаднала на някой недосетлив (или метросескуален) или жена му работи при вас. Знаеш ли още колко глупости можем да предположим.  Живей си живота.
Скрит текст:
кани го на всички блусове тя, навира си деколтето пред лицето му, играла кючек в скута му,тогава ще кажа, че си го е търсила.
Това ми напомни на една история. Имахме колежка -официално беше самотна майка - един вид лесна плячка за мачо(в)ците. По-интересен беше въпросът, кой е таткото на детето й.  Mr. Green
На разните  teamdrinking-и като обърне 3 водки, мацката точно така правеше  с новите колеги - кани на блус, деколтето в лицето и кючек на масата. Мачоците се ухилят до ушите и зачервени, но доволни партнират на мръсните танци подобаващо. А това, че се виждат светкавици на фотоапарати е последна грижа на мачото, за момента.
Е след час някой светваше на мачока "защо мацката е толкова ценен кадър"  hahaha
Нали всичко се прави на пияна глава, мачото почваше да протестира как е подведен да си рита трудовата книжка. И о да, да обхожда фотографите с молба "братче, нали няма да качиш снимките на публично място, please. Щото някой може грешно да изтълкува обикновен танц като свалка."
Мдам, като се сетя още се хиля.  Joy

# 369
Не е въпросът в риска, а в това, че никой не осъжда неговото поведение, осъжда се жената, която приела да танцува с някой си. Това е дразнещото в случая.
Ми то наличието на различни виждания по даден въпрос дразни една част от населението от хилядолетия насам. И по принцип твоят вид е доста разпространен - този вид, дето като види, че някой е на различно мнение и изпада в някакво токова дискомфортно, раздразнено, възпалено състояние.

Вместо да се дразниш, просто приеми, че както ти оправдваш нашата авторка, така пък други я осъждат.

И не се дразни. Само си вредиш на нервната система. Ние, всички, дето те дразним, няма да ти платим лекарствата след време. Така че... за своето лично благо - не се дразни Simple Smile

# 370
  • София
Не е въпросът в риска, а в това, че никой не осъжда неговото поведение, осъжда се жената, която приела да танцува с някой си. Това е дразнещото в случая.
Ми то наличието на различни виждания по даден въпрос дразни една част от населението от хилядолетия насам. И по принцип твоят вид е доста разпространен - този вид, дето като види, че някой е на различно мнение и изпада в някакво токова дискомфортно, раздразнено, възпалено състояние.

Вместо да се дразниш, просто приеми, че както ти оправдваш нашата авторка, така пък други я осъждат.

И не се дразни. Само си вредиш на нервната система. Ние, всички, дето те дразним, няма да ти платим лекарствата след време. Така че... за своето лично благо - не се дразни Simple Smile

То ние освен танцът, обсъдихме и други грешки на авторката, ама Чукча не читател...

# 371
Лелеее, колко много спам заради някакъв си блус.
А доколкото помня авторката не е казала, че точно блус са танцували  newsm78

# 372
Лелеее, колко много спам заради някакъв си блус.
А доколкото помня авторката не е казала, че точно блус са танцували  newsm78
Да, може от ръченица да тръгнало всичко.

# 373
То пълно с мъже идиоти дето им се привиждат сексуални намеци навсякъде.
Един мой познат реши да ми се сваля, когато жена му беше бременна. Отрязах го много раздразнено и на момента. А той учуден ми вика: "Ама аз си мислех, че искаш да правим нещо, защото като ме срещнеш ми се усмихваш'. Отговорът ми беше, че се усмихвам на всички, които срещам и поздравявам. Повечето хора се усмихват на познати при среща, не стоят набурсучени.

Сега разбирам защо ислямистите терористи забраняват танците и забраняват жените да се усмихват. Бетер талибанска му работа  в България. После една във форума се чуди, че имало полова дискриминация, тя не я била забелязала Rolling Eyes

# 374
Сега разбирам защо ислямистите терористи забраняват танците и забраняват жените да се усмихват. Бетер талибанска му работа  в България. После една във форума се чуди, че имало полова дискриминация, тя не я била забелязала Rolling Eyes
Ми кво се хилиш, като не търсиш секс?

Хем се усмихва, хем се чуди после що я канели в кревата.

Хем сърби, хем боли. От първата страница все така... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт