Проблеми с колега

• 21 379
  • 442
  •   1
Отговори
# 120
Съпружеските задължения включват ли побой? И какво е "вътък"?  Rolling Eyes
Съпружеските задължения включват да се защити половинката.
Т.е. ако някоя колежка нахално ми носи домашна мусака наобед без да съм поръчвал, да я обадя ли на жена ми?

# 121
Съпружеските задължения включват ли побой? И какво е "вътък"?  Rolling Eyes
Съпружеските задължения включват да се защити половинката.
Т.е. ако някоя колежка нахално ми носи домашна мусака наобед без да съм поръчвал, да я обадя ли на жена ми?
Аха, и предупреди оная с мусаката, че ще се наложи да те осинови.  Joy Joy

# 122
С риск да изглеждам ужасна , бих го хванала тоя смотан еУемент за гръкляна и то пред всички останали колеги , само ще му кажа , че скапания му животец може да изчезне за 10 секунди.  На въпросителните погледи ще отговоря , като им разкажа как ме притеснява тоя дъртак. НО това е за мен , наречете ме обществено опасна , но аз няма да си мълча пред някаква мижитурка .

# 123
Деликатна е цялата ситуация. Трябвало е авторката да го отреже по-сериозно още съвсем в началото. Студеното поведение е достатъчно красноречиво, но проявено навреме.
Открита свада не е подходящо средство имайки предвид служебното присъствие на съпруга във фирмата, а и не само. А съм убедена, че на авторката й е идело да го удуши и да се приключва  Mr. Green

# 124
Деликатна е цялата ситуация. Трябвало е авторката да го отреже по-сериозно още съвсем в началото. Студеното поведение е достатъчно красноречиво, но проявено навреме.
Открита свада не е подходящо средство имайки предвид служебното присъствие на съпруга във фирмата, а и не само. А съм убедена, че на авторката й е идело да го удуши и да се приключва  Mr. Green

Трябвало е, но тя явно не е очаквала такава рязка смяна в поведението и то от един танц на банкет.
А идеята да говори с жена му не е лоша, но от друга страна може пък тя вместо да я изслужа да почне директно да я скубе само защото мъжът и я харесва  newsm78

В 10000 теми си ги мерите колко по-независими, по-силни, по-могъщи и по- по- по- по- по- сте от мъжете.

И сега изведнъж общ хор "Кажи на мъжа си, кажи на мъжа си, кажи на мъжа си"

Алооо? Вие в 15 век ли сте? Мното сте умни. И в двата варианта - лошо:

1. Ще й каже "Щом те задиря, значи повод си дала. Сега се оправяй сама, като си въртиш дупето с повод и без повод!"
2. Ще иде и като типичен балканец ще счупи главата на онзи без доказателства и после ще бъде арестуван, ще бъде съден за нанасяне на лека телесна повреда (може и повече) и ще бъдат уволнени и двамата с нашата героиня. И граждански иск от набития ще има за едни минимум 10 000 лв. неимуществени вреди.

Единственият разумен съвет към авторката е да си наляга парцалите и да си ползва мозъка срещу зловредния елемент. И да го надхитри. Ако вижда, че не може, да вдига белия флаг и да сменя работата.

А съветите "запиши го" и "съди го за сексуален тормоз" са дадени от хора с много ниска юридическа култура, които гледат много американски сериали.

Единствените случаи на осъдени мъже в БГ за сексуален тормоз са след като НЯКОЛКО жени са се обединили срещу 1 мъж.  И са свидетелствали в полза една на друга. И 1000 "записа" да имаш, без свидетели няма как да осъдиш никого. Ти не че и си се засилила, де...

Ми не съм адвокат  Laughing
За сериалите си прав донякъде  Rolling Eyes

Но се замислих, че дори и да го направи, трябват свидетели. То днес тя писа, че пак е имала проблеми. Но ако се опре колегите да свидетелстват вероятността да си мълчат е огромна. Все пак ще застанат срещу човек на шефчето и всеки ще гледа да си пази работното място.

---
Мимикрия, той като ти прави мръсни номерца, не можеш ли и ти да му направиш нещо. Ама така, че да не те хванат. Защото явно от добро не разбира този субект.
Потерпевша си защото явно си кротка и такова нещо досега не ти се е случвало и се чудиш как да реагираш.
И не разбрах твоя шеф знае ли за тези проблеми? Уж четох всичко, но не видях за това да пишеш.
Говорила ли си с него?
Това че са близки не бива да те спира.

# 125
С риск да изглеждам ужасна , бих го хванала тоя смотан еУемент за гръкляна и то пред всички останали колеги , само ще му кажа , че скапания му животец може да изчезне за 10 секунди.  На въпросителните погледи ще отговоря , като им разкажа как ме притеснява тоя дъртак. НО това е за мен , наречете ме обществено опасна , но аз няма да си мълча пред някаква мижитурка .

Освен да изглеждаш като психически нестабилна, не виждам какво друго ще постигнеш.
Аз насаме бих му изсъскала да не си играе с огъня и да се счита за предупреден, още по-добре ако авторката успее да го запише или да има свидетел. Аз друго се питам! Как така без да даваш повод някой започва да се обяснява в любов, да говори че го нараняваш...?  newsm78

# 126
записът аз лично го предлагам основно като психологично оръжие. първо, тя самата ще се чувства по-уверена, второ, този индивид като разбере, също би му било леко нервничко. трето, за съпругата, съпругът или шефа върши работа.

# 127
Донякъде разбирам жената. Когато ми се случи на мен, аз много се бях изплашила. Дори развих нещо като булимия - не можех да се храня, ако хапна все пак нещо, го повръщах. Но мен веднъж чисто физически ме беше нападнал в офиса въпросния гад. И затова просто избягах. Бях работила малко, а те се замотаха и още не бяха ми дали да подпиша дори договора. Нямах сили да го разкривам пред чужбински шефове, а може би е трябвало. Между другото точно му се беше родило бебе  Sick Противни са такива "колеги" и "шефове" Sick

# 128
...мен веднъж чисто физически ме беше нападнал в офиса въпросния гад...
Ама да те бие ли искаше?

# 129
Не, с други намерения беше.

# 130
Дай, Боже, всекиму такива "нападения".

# 131
Да ти ги пожелаваме ли?

# 132
А, внимавай какво си пожелаваш! щом ти се иска, дай боже!

# 133

Не си казал, не сме те уредили.
Претенции за размера имаш ли, или от всякакъв ще си доволен?  Sick

# 134

И как  някой да  намери  сила или начини да се оплаче, след като все още "мъжкото" мислене е такова Stop
Дай боже и на теб, телефончо  такива преживявания -  с шефа, с колегата връзкар и с всеки,  на който дупето ти се е сторило привлекателно, нищо че  привлекателната ти част иска просто да си седи на работния стол!  Пожелавам ти го от сърце  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт