Проблеми с колега

• 21 388
  • 442
  •   1
Отговори
# 105
A на вас ще ви е приятно ли съпрузите ви да ви се похвалят, че имат обожателки сред колежките?  newsm78

# 106
  • До морето
Мъжът й работи там и всичко се разиграва под носа му. Въпрос на време е да разбере и най- добре е да го разбере от нея!

Не става дума да се прибере и да каже "Пък Мило, знаеш ли, че на работа един ме сваля"

# 107
Разбира се, че трябва да знае човекът. Та нали затова е семейството - да си споделят и да си помагат. Може ли човек да крие от партнъора с нещо, което наистина го тормози и го изважда извън равновесие?
Авторката каза, че мъжът й е съпруг, но не и приятел. До тук със споделянето.
Казала, ама кой да чете...

# 108
A на вас ще ви е приятно ли съпрузите ви да ви се похвалят, че имат обожателки сред колежките?  newsm78

А според теб жената се хвали??? Мислех, че се оплаква...

Тук не става въпрос за обожателки, безобиден флирт и закачки, жалко е, че не го схващате.
Става въпрос за ТОРМОЗ.

# 109
не можеш да си държиш устата затворена, да избира.
Авторката видимо няма вътък да го направи.

Приятелство и съпружески задължения поначало нямат общо. Тук говорим за елементарно социално поведение - съпругът да защити своето.

# 110
Аз веднага бих отрекла на съпруга си и бих казала, че всеки може да дрънка каквото иска, но аз това поведение не го приемам като свалка, а като заяждане, и точка.

Тук не става въпрос за обожателки, безобиден флирт и закачки, жалко е, че не го схващате.
Става въпрос за ТОРМОЗ.

Но дали нейният съпруг ще го приеме като тормоз? Тя си го знае какъв е, аз поне това разбирам.

# 111
A на вас ще ви е приятно ли съпрузите ви да ви се похвалят, че имат обожателки сред колежките?  newsm78

Описаното е далеч от обожател. Направо си е тормоз, в резултат на който жената може да изгуби работата си, както и душевния си мир. нали не мислите, че съпругът и не забелязва в къщи, че тя е по - напрегната от преди. Съвсем скоро човекът ще си зададе въпросът какво точно се случва с жена му

# 112
  • out of space
не можеш да си държиш устата затворена, да избира.
Авторката видимо няма вътък да го направи.

Приятелство и съпружески задължения поначало нямат общо. Тук говорим за елементарно социално поведение - съпругът да защити своето.

Съпружеските задължения включват ли побой? И какво е "вътък"?  Rolling Eyes

# 113

Описаното е далеч от обожател. Направо си е тормоз, в резултат на който жената може да изгуби работата си, както и душевния си мир. нали не мислите, че съпругът и не забелязва в къщи, че тя е по - напрегната от преди. Съвсем скоро човекът ще си зададе въпросът какво точно се случва с жена му
Според мен, ако ще му казва, изобщо не трябва да вмъква и намек за сексуалната страна на въпроса.  Peace

# 114
обиждай го че не е никакъв мъж, даже сигурно му е малък члена и всякакви такива простотии.

Тогава ще иска още повече да и го покаже (члена)  и да се докаже.

# 115
Съпружеските задължения включват да се защити половинката. Не бих искала да съм на мястото на жена, чиито съпруг/приятел не я защитава от сексуални нападки, а ти?
Няма вътък ще рече, че на човека му липсва нещо, за да извърши някаква дейност. В случая на авторката й липсва смелост най-малкото. Подозирам, че и друго не й достига, но мога само да гадая.
Ако аз съм на нейното място, при подобно ескалиране на ситуацията с явни свалки, изсмиване в лицето, саботиране на работата, допълнителните притеснения кой знае и не знае и за капак липсата на алтернатива към момента; и да имам подръка първосигнален съпруг - с ръка на сърцето си признавам, че изобщо не бих се замисляла дали да кажа на съпруга си.

# 116
Той съпругът може и да се досеща нещо, дамата сподели, че той, съпругът, знае, че тя мрази колегата си. То така не се мрази, за спорт.

Вътък май на жаргон някакъв беше сила.

# 117
  • out of space
Съпружеските задължения включват да се защити половинката. Не бих искала да съм на мястото на жена, чиито съпруг/приятел не я защитава от сексуални нападки, а ти?
Няма вътък ще рече, че на човека му липсва нещо, за да извърши някаква дейност. В случая на авторката й липсва смелост най-малкото. Подозирам, че и друго не й достига, но мога само да гадая.
Ако аз съм на нейното място, при подобно ескалиране на ситуацията с явни свалки, изсмиване в лицето, саботиране на работата, допълнителните притеснения кой знае и не знае и за капак липсата на алтернатива към момента; и да имам подръка първосигнален съпруг - с ръка на сърцето си признавам, че изобщо не бих се замисляла дали да кажа на съпруга си.

Аз? Имам хиляди начини сама да се справям в подобни ситуации. Споделяла съм на съпруга ми и то най-вече да се посмеем на финалната физиономия на натрапникът-сваляч.  Grinning

# 118
Вътък е нишка, при тъкане на стан се ползва за да се получи тъканта.
"Липсва вътък" означава, че липсва нещо много важно, да не кажем основно.

Всяка съпруга си познава много добре "стоката". Авторката също си познава съпруга и след като до сега не е споделила, значи нещо я притеснява. Освен това става ясно, че има разлика между женската и мъжката гледна точка.
Нямаше ли някакъв телефон, гореща линия, за жени претърпели насилие или тормоз?

А, то тук имало и темичка с много полезни контакти
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226355.0

# 119

Всяка съпруга си познава много добре "стоката". Авторката също си познава съпруга и след като до сега не е споделила, значи нещо я притеснява. Освен това става ясно, че има разлика между женската и мъжката гледна точка.

Именно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт