Проблеми с колега

• 21 379
  • 442
  •   1
Отговори
# 165
Някои хора, мъже/жени сами си се навиват. Така че изобщо не смятам, че авторката непременно е провокирала интерес към нея, а после се е дръпнала. Точно така казват изнасилвачите: "тя каза не, но очите и казваха да". Според мен трябва да му се срита задника. Малък- голям шеф, да си знае мястото.

# 166
Не знам ти работиш ли, ходиш ли по партита и банкети, сбирки и т.н., независимо семейно или не. Ако все пак ходиш, няма как да не забелязваш, че, о, чудо - хората танцуват не винаги със собствените си половинки, и това не значи, че са разгонени, пърхащи, флиртуващи и прочие.
Да бе Wink

Аз танцуването с различна жена освен съпругата (дъщерята, сестрата) само като флирт го възприемам.

Аз съм мъж, ама да питам - Според вас, каква причина може да има един мъж да кани жена (освен съпругата си) на 5-минутен танц, по време на който да я докосва с ръце по талията, да е в интимното й пространство, да чувства дъха на парфюма й, и да докосва с коляно бедрото й, да има разстояние за шепнене в ухото й......

Или сте глупави, или се правите. И двата варианта са зле Simple Smile

"Всичко почна на един банкет с един танц....."

Ми ти "Не" не можеш ли да кажеш?
Или май ще стане като в онази тема - "На шеф не се отказва"....

# 167
  • Другата България

Аз танцуването с различна жена освен съпругата (дъщерята, сестрата) само като флирт го възприемам.

И ти се смяташ за олицетворение на българския мъж? Stop
Или си глупав, или си тъп.
И двата варианта са зле за теб и все тая за мен.

# 168
От какво или кое казано от авторката ти си направи изводи за него? От това, че каза "на един банкет ме покани на танц и така се почна"? И това означава, че такава жена е автоматично всичко /донякъде грубо и грозно/, изплякано от теб? Много повърхностно и ограничено мислене, ако е така. Не знам ти работиш ли, ходиш ли по партита и банкети, сбирки и т.н., независимо семейно или не. Ако все пак ходиш, няма как да не забелязваш, че, о, чудо - хората танцуват не винаги със собствените си половинки, и това не значи, че са разгонени, пърхащи, флиртуващи и прочие. Още повече, че съпругът ѝ работи в тази фирма, нима след казаното за него ще прави всичко предположено от теб пред очите му?
И да, аз твърдя, че няма как да се случи - ощще при първото действие на онзи да му попари мераците, тоест, няма как да се случи без трайни последици за нея принципно. Защото тук сме силни и всичкознаещи, моралистки и печени жени, които се оправят сами навсякъде и във всичко. А пък акъл да даваме - това най - много го умеем.
Само дето реалния живот не е бегемамата. Шуробаджанащината я има навсякъде, връзкарството, интиргантството, на места хората така са притиснати от недоимък и безработица, че стоят и при по-фрапиращи обстоятелства на работните си места. А и характерите са различни - ти ще идеш, ще му забършеш два шамара на този, ще си хванеш жакетчето и ще тръшнеш вратата. На шефа и на фирмата. Но ще си упорита,амбициозна и да речем с познанства тук и там, така че нова работа не би ти била проблем.
Но тя може да е плаха, стеснителна, без много възможности, а с много разходи, да живее в Грамада, Видинско, където работа се намира почти толкова лесно както се убеждава Ципрас да даде едни пари...говоря ти принципно, но всъщност това са си реални ситуации.
Просто се моли да не ти се случва на теб. И да, знам, няма как това да стане Sunglasses Laughing, ти не би го позволила, не си "такава", но пък...това не пречи да проявиш разбиране към подобна чужда дилема.

Като цяло с написаното от теб съм съгласна - за такива жени, за такива ситуации, за такива мъже. Само че не смятам, че тук случаят е такъв.
Това, че се опитваш да оправдаеш авторката, не означава, че аз трябва да се съглася с твоето мнение, нали така? „Изпляканото“ от мен е на база разказаното от нея. И работя и излизам, семейно или не, не знам с каква цел ми задаваш този въпрос. Виждам и танцуващи, и да ти кажа безпогрешно се разчитат сигналите на тези, които са склонни на уж безобиден флирт. Имаш ли обяснение за това, че авторката не би искала да сподели проблема със съпруга си? Аз не! Не искала да казва на шефа, не искала да сподели на мъжа си…И защо? Аз ако знам, че с нищо не съм дала повод някой да си въобразява глупости, защо ще си мълча? Ти защо не отидеш да кажеш на някого, че те наранява, ей така, без да имате каквито и да било отношения? Не ти ли идва на акъл, че нещо не е читав разказа?
Проявявам разбиране към хората, които знаят кои са и колко струват . Спирам с тази тема, за мен в случая е валидна поговорката, че няма дим без огън.
Не прави изводи от мое име! Какво и дали ще ми се случи в отношенията ми с колега в много голяма степен зависи от моето поведение. Ако обаче някой избира да пренебрегне себе си по един или друг начин за сметка на семейното благо заради шуробаджанащината и връзкарството е негов проблем, нека обаче не се прави на жертва.

# 169
Аз съм съгласна с Херц. Работата на авторката е хем боли, хем сърби. ИЛи казва на всички - на шефа, на мъжа си, всичко и си тръгва от тази фирма, но с ясното съзнание, че ако не си тръгне, ще стане още по-зле, или търпи и лавира ден след ден, година след година. Щом се е стигнало до тук.

# 170
А на някой да му е минавало през ума, че този левент на 50 год. може да е някаква криза на средната възраст, да е изперкал или мръднал психически. Инъче нормален мъж няма как да не разбере, че е нежелан, дори в началото да е имало нещичко.

Нормалният мъж ще разбере, че е нежелан, ако не му се дават грешни сигнали, точно за нещичкото в началото става въпрос, инЪче вината не е в него.
Joy Ти наистина не си имала взаимоотношения с такива индивиди. Ще разбере? Нормалния? Относително понятие...идея нямаш шизофренната паталогична привързаност и увлечение на един мъж до какво могат да доведат...наиситна се моли да не ти се случва, а пък после знаеш ли как се убеждава твоя собствен, че нямаш сестра... Stop Confused
Моля те, спри дотук! Шизофренната патологична привързаност, айде няма нужда. Тя не е беззащитна, работи с мъжа си във фирмата, има преки ръководители, има полиция и т.н. Нямам представа защо не се е обърнала към тях, вероятно тя знае причината и не ни я споделя. Не ми я пробутвай като жертва!

# 171
  • Другата България

Това, че се опитваш да оправдаеш авторката, не означава, че аз трябва да се съглася с твоето мнение, нали така? „Изпляканото“ от мен е на база разказаното от нея. И работя и излизам, семейно или не, не знам с каква цел ми задаваш този въпрос. Виждам и танцуващи, и да ти кажа безпогрешно се разчитат сигналите на тези, които са склонни на уж безобиден флирт. Имаш ли обяснение за това, че авторката не би искала да сподели проблема със съпруга си? Аз не! Не искала да казва на шефа, не искала да сподели на мъжа си…И защо? Аз ако знам, че с нищо не съм дала повод някой да си въобразява глупости, защо ще си мълча? Ти защо не отидеш да кажеш на някого, че те наранява, ей така, без да имате каквито и да било отношения? Не ти ли идва на акъл, че нещо не е читав разказа?
Проявявам разбиране към хората, които знаят кои са и колко струват . Спирам с тази тема, за мен в случая е валидна поговорката, че няма дим без огън.
Не прави изводи от мое име! Какво и дали ще ми се случи в отношенията ми с колега в много голяма степен зависи от моето поведение. Ако обаче някой избира да пренебрегне себе си по един или друг начин за сметка на семейното благо заради шуробаджанащината и връзкарството е негов проблем, нека обаче не се прави на жертва.

Първо - не говори от мое име - не се опитвам да оправдам никого, споделям мнението си по темата, както го правиш и ти. Аз не ти казах - това, че нападаш авторката, защото не го приемам така, а като мнението ти.
Второ - това, че ти би споделила - примерно, не означава, че всички биха го направили, обяснения има и то не малко.Но за да не се отклоняваме, да - виждам.
Трето -  не ми идва на акъла, защото съм се нагледала на подобни ситуации, за съжаление не една и две, но след една по-специално няма нещо, което да ме учуди или изненада, ставайки въпрос за разгонен и отблъснат мъж.
Четвърто - никога не бих си позволила да правя нещо от чуждо име. Ако нещо в поста ми те е навело на тази мисъл - то в грешка си и се извинявам, ако така е изглеждало. Изразих моята позиция, базирана на моя житейски опит и моите виждания за тази и подобни конкретни ситуации. Което/които са различни от твоите, и това е нещо нормално.
И пето - нищо не ти пробутвам, ти сама се набутваш. Дали и кога ще спра, си преценявам аз, няма нужда да ми се молиш, това, че разбиранията ти са...меко казано несъвместими с моите не означава, че трябва да те хуля и размахвам пръст, както се опитваш да правиш ти. Твоето мнение си е твое, но пък не може да очакваш да е мерило за...каквото смяташ, че е .
Да не стигаме до лични нападки заради чужди дилеми. Просто мислим различно.

# 172
Не знам ти работиш ли, ходиш ли по партита и банкети, сбирки и т.н., независимо семейно или не. Ако все пак ходиш, няма как да не забелязваш, че, о, чудо - хората танцуват не винаги със собствените си половинки, и това не значи, че са разгонени, пърхащи, флиртуващи и прочие.
Да бе Wink

Аз съм мъж, ама да питам - Според вас, каква причина може да има един мъж да кани жена (освен съпругата си) на 5-минутен танц, по време на който да я докосва с ръце по талията, да е в интимното й пространство, да чувства дъха на парфюма й, и да докосва с коляно бедрото й, да има разстояние за шепнене в ухото й......

Добре де, като ходите на банкети/тиймбилдинги, какво правите? Седите мирно и си мълчите? Аз не виждам нищо лошо в един танц на такова събитие. Ако пък всеки танц е с конкретен човек, тогава вече нещата са други

# 173
аз не разбрах защо авторката не се опита да се разбере с "навлека".
търпях един такъв колега и шеф известно време, от търпението ми не се случиха чудеса, по-зле стана. вместо да работя нормално, се чудех как да го избегна, а той все се опитваше да ме праща командировки (разбирайте, и той там) за по няколко дни, да ми дава допълнителна работа в края на работното време, за да остана след другите колеги, дебнеше ме да ме свари някъде сама и да ми се обяснява, задръстваше ми мобилния със съобщения, дори ми изпрати своя гола снимка  Laughing като видя, че няма да го огрее, започна да ми стъжва живота. и все ме навикваше и обиждаше пред другите колеги.
поканих го на кафе с идеята, че ще трябва да се държи прилично на публично място и няма да ми спретне някоя идиотска сцена (макар че и това си е риск). понеже беше супер егоцентричен, според мен това, че някоя си позволява да го отхвърля му действаше вбесяващо. говорихме около час, казах му, че съм обвързана и много ангажирана в личния си живот, че много съжалявам, ако съм го подвела с нещо, но всъщност не мога да му предложа нищо и се надявам, че оттук насетне няма да си вгорчаваме взаимно живота, че се надявам, че ще ме разбере и дрън-дрън. най-изненадващото беше, че това беше най-нормалният разговор, който сме водили. после два месеца ме подминаваше без да каже и дума, но после явно го преглътна и престана да ме забелязва извън "добро утро - довиждане".

# 174
Да бе Wink

Или сте глупави, или се правите. И двата варианта са зле Simple Smile

"Всичко почна на един банкет с един танц....."

Ми ти "Не" не можеш ли да кажеш?
Или май ще стане като в онази тема - "На шеф не се отказва"....

хаха,много си изчерпателен, май ти си е дотанцувало   Laughing

# 175
И ти се смяташ за олицетворение на българския мъж? Stop
Или си глупав, или си тъп.
И двата варианта са зле за теб и все тая за мен.
Ама ти защо мислиш, че колегата те кани на интимен танц? Щото клатенето в един такт с теб му е много забавно ли? Или щото иска да ти говори на ухо, че на масата си му далеч и заради силната музика не те чува? Или?

# 176
  • Другата България
 Laughing Интимен? Къде и кога казах, че някой ме кани на интимен танц - каквото и да значи това?
А какво смятам аз не е обект на темата.
Каквото смятам по нея, съм го написала.

# 177
Истинските мъже не танцуват.

# 178
Да бе Wink

Аз не виждам нищо лошо в един танц на такова събитие.
Хайде пак се правите на тъпи Simple Smile

От танци до танци Балкан разлика.

Танцувай си, забавлявай се. Ама като те кани някой колега на интимен танц в онези часове, когато вече е с 300 грама напред с алкохола, си ползвай мозъчето. Или ако не го ползваш, бъди готова после аудиторията да прояви леко неразбиране към теб, когато отвориш тема във форума, че имаш проблем, започнал от "един танц на един банкет".

Някой горе го каза и съм напълно съгласен - ситуацията на авторката е "хем сърби, хем боли".

Разбирам, че за някои е новина. Затова ще го повторя. Мъжете канят чужди жени на интимен танц по банкетите, не защото им се клати в ритъм. А защото искат да пипат чужда жена, да усещат мириса на чужда жена, да чуват отблизо гласа на чужда жена, да шепна отблизо на чужда жена, да флиртуват с чужда жена (изключвам колеги от по 20 години, които се знаят и т.н.; случаят на авторката обаче далеч не е такъв).

Престанете да се надценявате. Не мислете, че мъжете търсят компанията ви, защото кой знае какво са намерили у вас. Нищо не са намерили. Просто в близост до вас го вдигат значително повече отколкото в близост до жена си.

# 179
 newsm62

И след танца и при жена си го вдигат по-значително, така зарадени са за известно време.

Общи условия

Активация на акаунт