Проблеми с колега

• 21 385
  • 442
  •   1
Отговори
# 195
Просто мъжете са РАЗЛИЧНИ един от друг, включително по отношение на танцуването, танците и блусовете.

В съседната тема четох, че всички мъже са еднакви, последно?  Whistling

# 196
  • Другата България

Глупостите те карат да се усмихваш?  #Crazy
Разбира се. Или може би имаш предвид, че трябва да рева? Чуждата глупост ми е само смешна.

# 197
Toffi Е, и ти пък сега!
В едната тема са еднакви, в другата различни!
по-високо ниво на абстракция е нужно.

# 198
Направо си е за радост, че такива като теб не са масата мъже.
Виж, както казах, изборът да живееш в илюзии е твой. Само на дъщеря си губя време да отварям очите за насрещния й пол. Непозната си ми и нямам достатъчна мотивация.
Успех с "масата" мъже Simple Smile
Мисля, достатъчно оспамихме темата на жената, така че аз се оттеглям от дискусията. А и няма нищо интересно, което да науча от теб.
Аз никога не съм имал мерак да "говоря" с теб. Ти се възпали от някакви мои думи и реши даме ангажираш в дискусия. Върни се назад, то си е там още.

Така че "разговорът" свършва в мига, в който го пожелаеш.

# 199
Нофелет, танцувала съм с много мъже блус. Било е приятно и дотам. После не съм получавала от тях и покана за секс. Било е просто танц. Да, има интимност в него. Има топлина. И какво от това?
Нищо от това. Просто си поемала риск във всеки един от случаите. И си спечелила. Получила си си "топлината" и "интимността" без другото.

Простичко е. Жените, търсещи "топлина и интимност", винаги поемат риск.

Ти си спечелила. Авторката - не.

Просто има жени, които отиват на банкет без нужда от топлина и интимност. И такива, които имат.

Тези, които имат.... винаги са в риск от драми.

Извод: Работнички, отивайте на банкет, за да се забавлявате, а не за да търсите топлина и интимност. За да не сте като авторката и да пускате теми във форума после Simple Smile

Не  Peace  Laughing

Просто мъжете са РАЗЛИЧНИ един от друг, включително по отношение на танцуването, танците и блусовете  Sunglasses А не както ти ги представи нещата. Все едно всички мислят като теб. Как ли пък не  Joy  hahaha
Характерите им може да са различни. Размерите им също са различни.

Но причините да искат "топлина и интимност" в танц с колежката са си все същите.... От има няма 15 000 години насам.

# 200
nofelet, по принцип има известна логика, в това което пишеш. Наистина всеки с поведението си предава различни послания.
Обаче пък не може човек да иде на банкет и да стои като дърво.
Все пак един блус към 10 часа/например/ няма нищо общо с един блус в 3,00 на 300 грама водка.
Иначе и аз винаги съм се старала да избягвам фирмените мероприятия, особено на предишната работа. Причината беше основно пожелателно - задължителният им характер и честотата и продължителността им. А аз съм от хората, които много мразят външни хора да ми разпределят свободното време, пък и да се цупят ако не съм съгласна.

# 201
Laughing Интимен? Къде и кога казах, че някой ме кани на интимен танц - каквото и да значи това?
А какво смятам аз не е обект на темата.
Каквото смятам по нея, съм го написала.
Добре, съжалявам, че теб никога колега не те кани на интимен танц. Принципно на други жени им се случва.

Затова ще обясня, щото не схващаш.

Интимен танц е онзи танц, който по някаква малоумна причина в България е известен като "блус". По начина по който се забавлява тукашното народонаселение, "блусът" е изключително популярен и най-често се ползва от диджеите в завършващите части от вечерта при веселби като банкети, сватби и други. Ползва се и за убиване на темпото след дълги продължителни хора, както и просто за малко почивка, за да седнеш на масата и да си пообщуваш с някого. Та... при блус мъжете слагат ръцете си на талията на жената, главата на женската е близо до лицето им и така. Има докосване, има усещане на аромат на женска, има глас на ухо и т.н.

Обяснявам специално на теб, защото съм сигурен, че всички други много добре разбраха какво се има предвид по интимен танц.

И макар че нашата авторката каза просто "един танц", аз главата си залагам, че този "танц" не е бил рок енд рол или пого... Мисля, че си е бил танц, при който разстоянието между двете тела клони към нула.

От онези танци, при които жената буквално и физически може да УСЕТИ как въздейства на този мъж.

Аз от 6 клас на ученическите събития та и до ден днешен на танц каня само жени, които искам да чукам. Няма логика да искам някаква жена да е в интимното ми пространсвто и да не искам да я чукам. Защо, по дяволите, да докосвам и да се клатя 5 минути около жена, която не искам да чукам? Ако не искам да я чукам, спокойно мога просто да си говоря с нея на масата или да й пускам работни мейли.... Какъв ми е зорът да си завирам носа  косата й и да съм на 5 см от ухото й?

Мислете ги тия работи. Всъщност, мислете ги, ако не искате проблеми, като авторката.

Има полза в женски форум да има мъже и понякога да ни отварят очите Laughing Не че мнението ти е валидно за всички мъже, ама е хубаво да си има предвид.

# 202
nofelet, по принцип има известна логика, в това което пишеш.
Известна е. Половината човечество + няколко жени я знаят.

Остатъкът се чуди "оф, що така тия мъже......."

# 203
  • Другата България
Кое да се има предвид? Че на мъжете само секс им е в главата?  Laughing То и при жените е горе - долу така, защо е нужно да се чака някакво парти някъде във времето, за да ти покаже някой някакъв мерак за нещо конкретно? Кви са тия мъже, дето не могат да го направят по друг начин, да не говорим за директно, за да им трябват две ракии и Браян Адамс?
Нищо де, аз приемам, че щом някой говори от опит - значи е така.
Просто на мен ми е непонятно, защото не ми се е случвало. Което пък не значи, че таково животно нЕма.

# 204
Олеле тая жега добре ви влияе  Laughing
По темата - хората са различни , толкова ли е трудно да се разбере . За едни един блус си е просто танц ,а за други възможност да се отъркат в някоя / някой чужд . Има мъже / жени , на които очите им да избодеш няма да схванат , че това е свалка , а други за най - малкия нишан се хващат - зависи кой  какво какво си търси . И да 98 % от мъжете си мислят само за секс и т.н.

п.с. Работила съм във фирма с 99% мъжки персонал - и да те си мислят само за свалки , умрат си да си споделят за това кой коя си е заплюл и какво е станало.

# 205
Кви са тия мъже, дето не могат да го направят по друг начин, да не говорим за директно, за да им трябват две ракии и Браян Адамс?
Ми виж, че си зелена тиква.

Сега ли разбра, че красотата на жените и количеството ракия са правопропорционално свързани?

А вица "Ееее, братле, аз толкова не мога да изпия" не си ли чувала?

Седни си! 2!

# 206
За едни един блус си е просто танц ,а за други възможност да се отъркат в някоя / някой чужд .
Ма какъв танц е блусът Simple Smile

По нашите ширини блусът представлява следното - мъж и жена се търкат един о друг на бавна музика клатейки се в такт.

Танц???? Simple Smile

Ще ме убиете. Вие танго ли играете на вашите банкети Simple SmileSimple Smile

На моите само се търкат и клатят. И си говорят неща, които само те си чуват.....

# 207

Ще ме убиете. Вие танго ли играете на вашите банкети Simple SmileSimple Smile

И валс мей би. На... как се казваше? Комсомолско разстояние един от друг?  Joy Joy

# 208
  • Sofia
Танц е, да.
Има си ритмика.
Но явно не можеш да видиш нещо друго освен "клатене", "търкане" и "шепнене".
Не всеки е разбирач, няма проблем.
Аз пък обичам и банкетите, и музиката, и танците.
Заобиколена съм от интелигентни и приятни мъже, включително приятели и колеги.
Не съм излагала себе си на риск, защото, слава Богу, далеч не всички мъже разсъждават и приемат нещата с блусовете като теб.

# 209
Танц е, да.
Има си ритмика.
Така ли? Ми ние значи в нашата компания не го играем правилно.

Я да те питам.... Колко време средно се учи човек, за да танцува банкетски блус?

Някъде курсове има ли да идем да се научим и ние?

Щото гледам за валс и танго има. Пък за блус все няма.

Общи условия

Активация на акаунт