Проблеми с колега

• 21 371
  • 442
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Скрит текст:
Така, изчетох всичко. Не си водя записки и няма да успея да цитирам никовете, чиито мнения споделям.
 Разговорът се е отклонил от темата (нормално). Но да се върна на темата.

Сама си е виновна? Факт. От личен опит споделям, че красивите, сексапилни, очарователни и обобщено казано пленителни жени, винаги сами си го просим - със самото си съществуване. Ако излъчваме и щастие, и иамме наглостта да сме млади - мани, мани, не е за разправяне.

Скрит текст:
Противоотровата при мене? Културно казано - мноУ съм интелЕгентна. По нашенски - проклета и с раздвоен змийски език. Действа в 99% от случаите. Но остава 1% завалии дето се пробват. До някъде добре (щото нали и ние трябва да се размножим). Но след първиО, в смисъл г-н Идеален, другите стават досадни. И в такива случаи си трЕбат по-брутални мерки.
За БлусО - рЕдко ме канят. Ако се случи, то се знае, че това е максимумът, който може да се постигне.
Специално за неофлет - най-досадните и упорите "ухажори", никога не са ме канили на блус (интимниО танц).  Де такава смелост. Създавам впечатление на барутлия - а нарушил комсомолското разстояние, а отнесъл шамар пред всички.
Обаче каквито и мерки да взимаш, винги има Ора дето не разбират. На младини си водех дневник "100-те най-тъпи начина да заговориш и сваляш жена". С годините - броят на свалячите намалява, но стават по-брутални. Тогава на помощ идва жизненият опит.

Предполагам, че авторката освен красива е и млада - до 35 г. и й липсва жинен опит да разкарва конските мухи.
Сега да дам моята гледна точка. Ако добре съм разбрала - Той - блус, свалка. Тя - отказ. Той отмъщение на ниво работа.
 Мимикрия, проблемът вече не е сексуален. Ти си му отрязала мераците и вече сте на ниво отмъщение. Мераците и свалка вече са без значение. За него е важно да получи удовлетворение и да победи. И за мене вече е обикновена свада на работното място,  като бонус - той е връзкар. Полът и сексът  са минала работа, нямат значение.

На тове място бих действала като с обикновен интригант, в смисъл - "ва банк".
Спешна задача. След малко ще допълвам.

Биборанец, това добре. Намахана си, млада си, вей ти се перчема, така да се каже. Проблемът е, че когато си позволила една свалка да прерастне в отмъщение, трябва да седнеш и да си преброиш пешките, конете, офицерите и...ЦАРЯ! Щото ако не ти е силен царя, за никъде не си. Wink Метафорка нещо го раздавам, таз вечер ми е лигаво, ама кой разбрал, разбрал.  bouquet

# 226
Ти си изпадала в такова състояние, точно защото си била в настроение за бъзик, както сама се изразяваш. И не ми обяснявай, че трябва да повярвам на това, ама аз бях в настроение и се шегувах пък той си въобрази едни неща.
Ама аз няма какво да ти обяснявам, аз знам, че в това ми е грешката. Нали това ти казвам - аз се бъзиках. Не ми е било изобщо на ума, че този човек говори сериозно. С всички други съм се бъзикала, само този ми скочи. Е, сега ми е обеца на ухото, но, пак повтарям, аз никога, в нито един момент, не съм била с мисъл да легна с него. И никак не се чувствам шавлива и виновна, че съм се бъзикала. Той е в грешка в моя конкретен случай.
Има и един друг момент, че дори да има свалка - когато единият каже "не" - тя приключва. А в случая на авторката тя не приключва. И в това всъщност е проблемът.

# 227
Мимимкрия.

да продължа. Разбирам колко ти е гадно. Просто не си подготвена за тази ситуация. А това, че съпругът ти не ти е приятел, значително усложнява нещата. Наистина от сърце ти желая да се измъкнеш от тази ситуация по възможно най-добрия за тебе начин.  Hug Peace

Значи стигнах до там, че имаш работа с обикновен злобар и интригант. Разглеждам го като безполово същество. (Хич не е влюбен. Влюбеният мъж се бори за своята любима и я защитава. Този се прави на влюбен, защото знае, че жените "кълват на сериозни намерения", абе това си е обикновен мръсник.)

За съжаление в БГ жертвата си е виновна, винаги! Спри да бъдеш жертва. Вместо да си мишка, стани котка. Да спечелиш у нас в тази ситуация е почти невъзможно, но би могла да тушираш проблема, докато си намериш друга работа.

Какво бих направила на твое място? Ще поискам хладен мир.
Бих поговорила с мръсника. Ще му кажа - поиска, отказах ти и ти си наранен, разбираемо. По-силен си от мене и знам, че ще спечелиш евентуалната война. НО, във всяка война и двете страни дават жертви - и победени, и победители.
По-силен си от мене и затова ме докара до точката на отчаяние. Знам, че не мога да спечеля. Знам, че съм на ръба на пропастта. Моят избор е дали да падна в пропастта сама или да повлека и тебе.
Бих му предложила студен мир... докато намеря нова работа. Не си заслужава дълго време да се работи в такава обстановка. Работата е просто работа. И винаги има нещо по-добро. Въпрос на време е да се намери.
Ако той иска война, ОК ще я получи, И да ще победи - аз ще напусна.
Той печели войната, по-интересното е какви жертви ще инкасира покрай победата.
Какво ще му кажа. Аз ще подам молба молба за напускане с входящ номер и ще напиша като причина сексуален и психологически тормоз от връзкар. На излизане от фирмата, ще я лепна на видно място, за да знаят всички какво е случило. Аз ще загубя, но той ще е лесна жертва за всички останали във фирмата жени. Всяка жена ще може да го изнудва, че ще пусне жалба . На първата жалба (моята) няма да повярват, но като станат повече - лошо.
Бих му обяснила още, че аз ще загубя само работата си. Той може да загуби здравето си и девствеността си. (Мъж барутлия + каквото си пожелаеш, това ще получиш. Най-спокойно бих му казала, че освен боя, също така има мъже, които биха харесали и неговото четирибуквие. Нека помисли дали би рискувал да победи на тази цена.  Mr. Green)
Абе кротичко бих го попитала какво предпочита - студен мир или жена камикадзе.

Скрит текст:
Била съм обект на сексуален тормоз. Но човекът беше интелигентен. Кротко му обясних, че ММ е балкански мачо, в смисъл барутлия. И ако не спре със свалките веднага, боят му е гарантиран. После може да заведе дело и даже да го спечели. Обаче бой и е'ане не се връщат. Надявам се да има добър зъболекар за ново чене.
Разбира се, се каза, че не съм разбрала добре сигналите му.  Mr. Green О, да и досега ми целува ръка, ако се видим на разни събития.

Herz, съжалявам, че ти се налага да флиртуваш, за да си обект на внимание, Но наистина има жени, които са неустоими.

# 228
Направо си е за радост, че такива като теб не са масата мъже.
Виж, както казах, изборът да живееш в илюзии е твой. Само на дъщеря си губя време да отварям очите за насрещния й пол. Непозната си ми и нямам достатъчна мотивация.

Успех с "масата" мъже Simple Smile

Телефонски, принципно си прав, но би ли ми обяснил къде свършва твоето желание да чукаш жената и започва нейното нежелание да ти пусне; и в този конкретен момент ти отказваш ли се? Ако се - не можеш да даваш акъл, понеже не си луд навлек. Ако не се - пак не можеш да даваш съвети, защото си луд навлек. Капиш?

# 229
  • Sofia
Аз също ти опонирам точно в тази тема. Не съм съгласна с теб. Мнението ти си е твое, но не е подплътено с аргументи, нито е меродавно за останалите мъже, независимо какво си мислиш ти.
Защо ми опонираш? Защото по-добре от мен знаеш защо мъжете обичат бавни и отъркващи се танци с жени ли?

Ми... безсмислено е.

Ами явно не е    bowuu  Хубаво, ти си мъж, имаш си гледище, окей. Ама защо мислиш, че всички са като теб бе човек?! Аз не съм мъж, но общувам с мъже. Познавам такива, които си танцуват за кеф. Като мен. Без задължително да влагат сексуален елемент в това. Но явно аз ще си остана на моето мнение, ти на твоето. Лошото е, че поставяш всички мъже под един знаменател. А аз наистина мисля, че сте различни и не бива да се обобщава по полов признак.

# 230
Мимикрия разбирам неловката ситуация и тормозът около теб, но аз в никакъв случай не бих се замислила за напускане, може би това му е била целта от самото начало, прикрита зад флирт и фалшиви обяснения в любов . Познавам "Мъже" като твоя колега, нагли, некомпетентни, ограничени, самозабравили се, мислейки се за всесилни, собствените им жените ги величаят и подкрепят също. Според мен единственият начин е да не му обръщаш внимание и да продължаваш да работиш още по-упорито, ако му се противопоставяш явно , още по-вече ще го амбицираш.  Горе главата - "всяко чудо за три дни", каквото и да говорят колегите ти, не разчитай на подкрепа от тях - никой няма да посмее да му каже истината в очите, а само ще говорят зад гърба му, трябва да се справиш сама. Шефът също не е на твоя страна - ако беше досега да се е намесил.

# 231
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Така, изчетох всичко. Не си водя записки и няма да успея да цитирам никовете, чиито мнения споделям.
 Разговорът се е отклонил от темата (нормално). Но да се върна на темата.

Сама си е виновна? Факт. От личен опит споделям, че красивите, сексапилни, очарователни и обобщено казано пленителни жени, винаги сами си го просим - със самото си съществуване. Ако излъчваме и щастие, и имаме наглостта да сме млади - мани, мани, не е за разправяне.

Скрит текст:
Противоотровата при мене? Културно казано - мноУ съм интелЕгентна. По нашенски - проклета и с раздвоен змийски език. Действа в 99% от случаите. Но остава 1% завалии дето се пробват. До някъде добре (щото нали и ние трябва да се размножим). Но след първиО, в смисъл г-н Идеален, другите стават досадни. И в такива случаи си трЕбат по-брутални мерки.
За БлусО - рЕдко ме канят. Ако се случи, то се знае, че това е максимумът, който може да се постигне.
Специално за неофлет - най-досадните и упорите "ухажори", никога не са ме канили на блус (интимниО танц).  Де такава смелост. Създавам впечатление на барутлия - а нарушил комсомолското разстояние, а отнесъл шамар пред всички.
Обаче каквито и мерки да взимаш, винаги има Ора дето не разбират. На младини си водех дневник "100-те най-тъпи начина да заговориш и сваляш жена". С годините - броят на свалячите намалява, но стават по-брутални. Тогава на помощ идва жизненият опит.
Предполагам, че авторката освен красива е и млада - до 35 г. и й липсва жизнен опит да разкарва конските мухи.
Сега да дам моята гледна точка. Ако добре съм разбрала - Той - блус, свалка. Тя - отказ. Той отмъщение на ниво работа.
 Мимикрия, проблемът вече не е сексуален. Ти си му отрязала мераците и вече сте на ниво отмъщение. Мераците и свалка вече са без значение. За него е важно да получи удовлетворение и да победи. И за мене вече е обикновена свада на работното място,  като бонус - той е връзкар. Полът и сексът  са минала работа, нямат значение.

На твое място бих действала като с обикновен интригант, в смисъл - "ва банк".
Спешна задача. След малко ще допълвам.

Биборанец, това добре. Намахана си, млада си, вей ти се перчема, така да се каже. Проблемът е, че когато си позволила една свалка да прерасне в отмъщение, трябва да седнеш и да си преброиш пешките, конете, офицерите и...ЦАРЯ! Щото ако не ти е силен царя, за никъде не си. Wink Метафорка нещо го раздавам, таз вечер ми е лигаво, ама кой разбрал, разбрал.  bouquet
[/quote]

Популе,
готина си. Благодаря, че ми обърна внимание. Не съм толкова млада, но имам "топки" да се оправя с навлеците, в смисъл аз съм дама.
Мама и татко ме учиха на покер - безценно, имам пред вид блъфирането.
Със сексуалния тормоз беше лесно, попадах на гору-долу интелигентни мъжкари. Както написах, виждат, че нЕма да стане и си остават с едното целуване на ръка.
Обаче с жени интригантки, които целят професионални проблеми. тук става страшно.
Първият път бях като пате в кълчищна (младо 25 годишно коте, хич не разбирах нещата от живота).
В един момент случайно му намерих му колая -  много съм луда и нестандартна. И двете ще дадем жертви във войната, има ли смисъл. Г-жа Кошмарова си намери други жертви.
Вторият път, десетина година по-късно, ми се падна шефка - кобра от моя калибър. Звучи абсурдно, но за нея проблемът не беше професионален, а сексуален - изглеждаше по-дебела и по-грозна и най-вече по-проста.

Но бях минала 35 и имах житейски опит. Оставих я да разрази скандал тип "селска свада' - тя "аз, шефът има право", аз "стига да не е тъп". Абе веселба за околните  - как се карат две кобри. Предложих студен мир и тя прие. Съскахме си, но си работехме идеално.
След време напуснах, защото имах други планове (собствен бизнес).   Майтап, но моят призрак и досега я гони. А се заяде с друга жена, а и напомнят как "биборана напусна заради тебе", няма да допуснем и "Х" да напусне заради твоята женска злоба.    

Дяволът е в детайлите. Напуснах, защото искам, но се оказа, че злобарката е виновна. И понеже бях ценен кадър с уникални способности, запазих добрите отношения - получавам задачи на граждански договор,

# 232
Herz, съжалявам, че ти се налага да флиртуваш, за да си обект на внимание, Но наистина има жени, които са неустоими.

biborana, ти прочете ли си съветите, които даваш? Пълен блудкаж - хладен мир, молба за напускане, залепена на видно място Laughing Тя мълчи като бит г**, да не разбере мъжа ѝ, ти ѝ даваш акъл да бие тупана. Не разбрах само на мъжа си ще сподели ли преди това или и него ще сюрпризира с лепването на молбата с входящия номер. Чудя се той ще попита ли защо не му е казала своевременно или в името на връзкарството ще си кюта?
За моите флиртове не знам къде прочете или какво те накара да направиш някакъв извод, но проследявайки пътя на мисълта ти, мисля че се сещам, и той е плод на развинтената ти фантазия. Не бих обсъждала с теб и ланшния сняг.

# 233
Разговор със сваляча няма да помогне!
Това ще му донесе само душевна удовлетвореност, че жената едва ли не му се моли, паднала на колене.

А  това от мишка да стане котка вече и го казах  биборана.

Все повече си мисля, че сваляча мрази мъжа на тази жена и това е начина му на отмъщение. И съвсем скоро ще каже на мъжа и, че жена му е изпаднала в това положение.
Що не ми се падна този сваляч на мен да му уредя среща с "бързия влак" , да го причака с една бухалка да видим има ли топки този да издържи или ще подмокри гащите ...

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 22:19 от П@нди

# 234
  • София
Разговор със сваляча няма да помогне!
Това ще му донесе само душевна удовлетвореност, че жената едва ли не му се моли, паднала на колене.

А  това от мишка да стане котка вече и го казах  биборана.

Все повече си мисля, че сваляча мрази мъжа на тази жена и това е начина му на отмъщение. И съвсем скоро ще каже на мъжа и, че жена му е изпаднала в това положение.
Що не ми се падна този сваляч на мен да му уредя среща с "бързия влак" , да го причака с една бухалка да видим има ли топки този да издържи или ще подмокри гащите ...

Обаче ако "бързият влак" вземе да разбере, че си денсила чик ту чик със сваляча, докато той е теглил каргото, току виж прегазил тебе... #Crazy

# 235
  • Sofia

Според мен не го мрази, а вижда какви са им отношенията, т.е. тя е лесна жертва, защото няма да получи разбиране и помощ от мъжа си.

# 236
  • Другата България
Скрит текст:
Аз също ти опонирам точно в тази тема. Не съм съгласна с теб. Мнението ти си е твое, но не е подплътено с аргументи, нито е меродавно за останалите мъже, независимо какво си мислиш ти.
Защо ми опонираш? Защото по-добре от мен знаеш защо мъжете обичат бавни и отъркващи се танци с жени ли?

Ми... безсмислено е.

Ами явно не е    bowuu  Хубаво, ти си мъж, имаш си гледище, окей. Ама защо мислиш, че всички са като теб бе човек?! Аз не съм мъж, но общувам с мъже. Познавам такива, които си танцуват за кеф. Като мен. Без задължително да влагат сексуален елемент в това. Но явно аз ще си остана на моето мнение, ти на твоето. Лошото е, че поставяш всички мъже под един знаменател. А аз наистина мисля, че сте различни и не бива да се обобщава по полов признак.
 Laughing Безсмислено е. Ще ти цитира глупави правила и пак нищо съществено няма да каже. Едно и също, като латерна. Дори се съмнявам, че има мисъл. Виж, че само секс му е в главата....истини бил цитирал, на един нормален човек като му кажеш няколко пъти, че неговите истини не са общовалидни такива, и той удобно не вижда и чува казаното, а си намила едно и също като изтъркана грамофонна плоча, какво да му кажеш друго, освен, че явно има някакъв проблем?
Скрит текст:
Направо си е за радост, че такива като теб не са масата мъже.
Виж, както казах, изборът да живееш в илюзии е твой. Само на дъщеря си губя време да отварям очите за насрещния й пол. Непозната си ми и нямам достатъчна мотивация.

Успех с "масата" мъже Simple Smile

Телефонски, принципно си прав, но би ли ми обяснил къде свършва твоето желание да чукаш жената и започва нейното нежелание да ти пусне; и в този конкретен момент ти отказваш ли се? Ако се - не можеш да даваш акъл, понеже не си луд навлек. Ако не се - пак не можеш да даваш съвети, защото си луд навлек. Капиш?
Grinning Трета опонентка - не е добре работата за Телефонски. Никакъв шанс за капиш, мамиш или какъвто и да е друг иш. Само за каракиш. Grinning

Авторката се покри след толкова страсти, да каже какво реши все пак.

# 237
Обаче ако "бързият влак" вземе да разбере, че си денсила чик ту чик със сваляча, докато той е теглил каргото, току виж прегазил тебе... #Crazy

Не ми се вярва. "Бързия влак" ми има пълно доверие, а освен това 1 танц не е 1 секс, та да имам някакви притеснения.

# 238
  • София

Не ми се вярва. "Бързия влак" ми има пълно доверие, а освен това 1 танц не е 1 секс, та да имам някакви притеснения.

Един танц не е секс, да. Обаче на теб приятно ли ще ти е бързият влак да данси чик ту чик с някоя друга чикита? Wink И после тя да почне да търчи след него във фирмата, в която работите ЗАЕДНО?

П.С. Господ затова ни е дал глави на раменете, та да мислим с тях.

# 239
Тва ни е големия проблем в днешно време- не умеем дори да се забавляваме без да търсим подтекст във всичко.

Общи условия

Активация на акаунт