Разговорът се е отклонил от темата (нормално). Но да се върна на темата.
Сама си е виновна? Факт. От личен опит споделям, че красивите, сексапилни, очарователни и обобщено казано пленителни жени, винаги сами си го просим - със самото си съществуване. Ако излъчваме и щастие, и иамме наглостта да сме млади - мани, мани, не е за разправяне.
За БлусО - рЕдко ме канят. Ако се случи, то се знае, че това е максимумът, който може да се постигне.
Специално за неофлет - най-досадните и упорите "ухажори", никога не са ме канили на блус (интимниО танц). Де такава смелост. Създавам впечатление на барутлия - а нарушил комсомолското разстояние, а отнесъл шамар пред всички.
Обаче каквито и мерки да взимаш, винги има Ора дето не разбират. На младини си водех дневник "100-те най-тъпи начина да заговориш и сваляш жена". С годините - броят на свалячите намалява, но стават по-брутални. Тогава на помощ идва жизненият опит.
Предполагам, че авторката освен красива е и млада - до 35 г. и й липсва жинен опит да разкарва конските мухи.
Сега да дам моята гледна точка. Ако добре съм разбрала - Той - блус, свалка. Тя - отказ. Той отмъщение на ниво работа.
Мимикрия, проблемът вече не е сексуален. Ти си му отрязала мераците и вече сте на ниво отмъщение. Мераците и свалка вече са без значение. За него е важно да получи удовлетворение и да победи. И за мене вече е обикновена свада на работното място, като бонус - той е връзкар. Полът и сексът са минала работа, нямат значение.
На тове място бих действала като с обикновен интригант, в смисъл - "ва банк".
Спешна задача. След малко ще допълвам.
Биборанец, това добре. Намахана си, млада си, вей ти се перчема, така да се каже. Проблемът е, че когато си позволила една свалка да прерастне в отмъщение, трябва да седнеш и да си преброиш пешките, конете, офицерите и...ЦАРЯ! Щото ако не ти е силен царя, за никъде не си.