Проблеми с колега

• 21 150
  • 442
  •   1
Отговори
# 375
Нофелетчо, достоен представител на талибанския манталитет в нашата родина си. Сега да не вземеш да си помислиш, че искам нещо от теб само защото те наричам с умалително име Laughing и се смея с иконки Laughing Laughing

# 376
Добре де ти така и не ми отовори със всички ли дето си танцувал блус си правил секс и на всички ли си се натискал и после и си им бил обиден, че не искат да си легнат с тебе пък танцували с тебе. Като въпросния шеф ли се държиш??? Просто ми е интересно и не ми казахте неговото поведение нормално ли е според вас? Тя разбрахме танцувала блус - шафрантия е. И понеже си говорим съвсем свободно и анонимно и мъжете и жените флиртуват от време на време. Съвсем безобидно и леко , за да си повдигнат самочувствието, но между лек флирт и сексуален тормоз има Балкан разлика...

# 377
  • Другата България
Нофелетчо, достоен представител на талибанския манталитет в нашата родина си. Сега да не вземеш да си помислиш, че искам нещо от теб само защото те наричам с умалително име Laughing и се смея с иконки Laughing Laughing
И не само на него..... Stop Tired ooooh!

# 378
Сега разбирам защо ислямистите терористи забраняват танците и забраняват жените да се усмихват. Бетер талибанска му работа  в България. После една във форума се чуди, че имало полова дискриминация, тя не я била забелязала Rolling Eyes
Ми кво се хилиш, като не търсиш секс?

Хем се усмихва, хем се чуди после що я канели в кревата.

Хем сърби, хем боли. От първата страница все така... Simple Smile

Я сподели за жена си, ако изобщо си женен. Усмихва ли се понякога? Само на теб ли?

Внимавай какво си пожелаваш. Но щом толкова много го искаш, дано имаш нонстоп намръщена и навъсена жена. Така ще си сигурен, че няма да и се иска секс с други мъже. Laughing Laughing Laughing

# 379
Не аъм чела темата,но ми се струва че се еизмеатила доста. Но все пак към авторката - Прави се на луда, обръщай всичко на майтап,работи безотказно.

# 380
Не, ти хич не си шавлила, когато се "бъзикаш" с чувствата на хората. Въобще не си виновна.

Поведението ти е психопатично. Без майтап го казвам.

Дали биеш котета? Дали риташ кучета? Дали правиш мръсно на колеги? Дали се подиграваш с чувствата на други хора?.....

Няма голямо значение. Удоволствието от предизвикването на болка у друг без провокация е психопатия. Твоето е лек случай, но.... си е.
На идиота колкото пъти и да му обясниш - все е идиот.
Значи той, женен мъж с дете, се шегува, обаче аз като почна да се шегувам - си го търся?
Какви чувства, какви подигравки, какви 5 лв?
Ай сиктир оттука с вашите чувства мъжки - не можете да си приберете х** я гашите, пък после ние сме ви били наранили чувствата.
То нито да се държиш хладно, нито да се държиш колегиално - и в двата случая си в грешка само защото имаш дупка между краката.
Това мъжете наистина сте боклуци, признавам ви го.

# 381
Не е въпросът в риска, а в това, че никой не осъжда неговото поведение, осъжда се жената, която приела да танцува с някой си. Това е дразнещото в случая. Ако вложим усилия да ограничим дейтвията на психопатите, да има наказания за тях, ще е по-добре и ще има повече полза вместо да обвиняваме жертвата. Повредата е в неговия телевизор, не в нейния.

Гледай сега, не е добре да двуличничим поне във форума. Тук всички сме анонимни и да вземем да си кажем нещата в прав текст.

Та, да те питам, ЗАЩО една жена ще приеме да танцува с един мъж? Thinking Или хайде, да те питам по друг начин - защо една ОМЪЖЕНА жена ще приеме да танцува с друг мъж?
Отговарям, отговарям!!! Simple Smile

Щото има ритмика и щото се разкършва и щото има "топлина и интимност". И щото е "забавно". И щото се "забавлява". И щото е "приятно".

Не, всъщност, щото й е гот, че я желаят. Не че ще я имат. Не че ще му пусне. Ама... какъв кеф е да знаеш, че на този свят все още някой мъж го вдига по теб....

Ама така не се говори във форума Simple Smile Не е прилично да се публикуват истини.

Да, и какъв е проблемът, ако е така, че нещо не разбирам? Да, много е гот да го дигат по теб, колкото се може повече, толкова по - добре.

# 382
  • SF
То пълно с мъже идиоти дето им се привиждат сексуални намеци навсякъде.
Един мой познат реши да ми се сваля, когато жена му беше бременна. Отрязах го много раздразнено и на момента. А той учуден ми вика: "Ама аз си мислех, че искаш да правим нещо, защото като ме срещнеш ми се усмихваш'. Отговорът ми беше, че се усмихвам на всички, които срещам и поздравявам. Повечето хора се усмихват на познати при среща, не стоят набурсучени.

Сега... дали само от усмихване на някои им се развинтват фантазиите и решават, че сексът им е вързан в кърпа, не знам.
Но със сигурност мъъъъъничко вниманийце обърнато на някой, на когото рядко му обръщат внимание и вече се е приготвил за любовник.
Веднъж от съжаление започнах да си говоря с един колега, с когото определено никой не намираше какво да си говори. Той малко некъпаничко момче се явява, като добавка към останалото му несимпатично поведение и излъчване. Питах го за сестра му, за фотоапарата му, за това дали има много приятели и къде се забавлява с тях. За мен са някакви общи безобидни въпроси, с които за убием малко от работното време. А за него "проявен интерес, примесен с подаване на сигнал". Цяла година и повече след това не можах да му покажа и докажа, без да го засегна, че не съм имала "това" предвид. Естествено, той продължаваше да бъде пренебрегван от всички, включително и от мен, защото аз вече се пазех от прояви на съжаление.

# 383
То пълно с мъже идиоти дето им се привиждат сексуални намеци навсякъде.
Един мой познат реши да ми се сваля, когато жена му беше бременна. Отрязах го много раздразнено и на момента. А той учуден ми вика: "Ама аз си мислех, че искаш да правим нещо, защото като ме срещнеш ми се усмихваш'. Отговорът ми беше, че се усмихвам на всички, които срещам и поздравявам. Повечето хора се усмихват на познати при среща, не стоят набурсучени.

Сега... дали само от усмихване на някои им се развинтват фантазиите и решават, че сексът им е вързан в кърпа, не знам.
Но със сигурност мъъъъъничко вниманийце обърнато на някой, на когото рядко му обръщат внимание и вече се е приготвил за любовник.

Много, много си права. Аз обаче и за усмивчици и любезно държание съм била нарочвана за влюбена.

# 384
Олеле, как може да има изписани 25 страници на тази тема?!
Авторке, съчувствам ти, не мога да си представя какво изживяваш, но не мога и да те разбера-как може да не се довериш и да не споделиш със собствения си мъж?!
Ей, това наистина не ми го побира акъла.
Аз ако бях щях да вдигна офиса във въздуха/а съм кротка и неконфликта личност/ и нито щеше да ме интересуват шефове, нито нищо.Собственото ми спокойствие е на първо място!
Не мога да си представя в такава ситуация да си мълча и да не правя нищо.Не можем ние жените така да се оставяме да бъдем тормазени на работното си място, да ни е страх да се оплачем или да предприемем нещо.
Цитат
Прави се на луда, обръщай всичко на майтап,работи безотказно.

Това пък точно не знам как ще стане. Майтап, майтап, ама жената казва, че е на успокоителни.
За мен това не е майтап, а си е сериозно. Аз не бих позволила никой да се държи така с мен!
Ако работата ми не ми харесва, не ми е важна хич нищо няма да ме интересува и ще си напусна отраз.Може въпросният индивид да не заслужава заради него да си напуснеш работата, ама такъв тормоз-не мерси, не бих изтърпяла. Не знам доколко нещата са истински сериозни или става дума просто за нахален сваляч, но ако е истински тормоз и жалба бих пуснала.

# 385
  • София
Много, много си права. Аз обаче и за усмивчици и любезно държание съм била нарочвана за влюбена.

Аз затова казах - една жена трябва да внимава с усмивчиците и любезното държание. Мнението ми е, че жената трябва да се държи с колегите от мъжки пол в работата си студено-професионално, включително може да се държи студено любезно. Има си и израз "професионална усмивка". Или иначе казано - фалшива. Това се усеща от околните и държи досадниците настрана.

Веднъж от съжаление започнах да си говоря с един колега, с когото определено никой не намираше какво да си говори. Той малко некъпаничко момче се явява, като добавка към останалото му несимпатично поведение и излъчване. Питах го за сестра му, за фотоапарата му, за това дали има много приятели и къде се забавлява с тях. За мен са някакви общи безобидни въпроси, с които за убием малко от работното време. А за него "проявен интерес, примесен с подаване на сигнал". Цяла година и повече след това не можах да му покажа и докажа, без да го засегна, че не съм имала "това" предвид. Естествено, той продължаваше да бъде пренебрегван от всички, включително и от мен, защото аз вече се пазех от прояви на съжаление.

Мдам...А ако пък беше приела да танцуваш блус с него на фирмения банкет, представи си какво щеше да стане...Сигурно щеше да започне да спи под прозореца ти. Laughing

# 386

Аз затова казах - една жена трябва да внимава с усмивчиците и любезното държание. Мнението ми е, че жената трябва да се държи с колегите от мъжки пол в работата си студено-професионално, включително може да се държи студено любезно. Има си и израз "професионална усмивка". Или иначе казано - фалшива. Това се усеща от околните и държи досадниците настрана.

[

Да бе, заради някакъв тапак, ще си развялям хубавите контакти с останалите мъже. Защо това? Отрязах го, оня гледаше като..айде няма да казвам като какво. Обясних му как да тълкува любезно отношение.
Това е по - скоро изключение, сега особено сред младите мъже не е често срещано изобщо. Много са готини.

# 387
  • София

Да бе, заради някакъв тапак, ще си развялям хубавите контакти с останалите мъже. Защо това? Отрязах го, оня гледаше като..айде няма да казвам като какво. Обясних му как да тълкува любезно отношение.
Това е по - скоро изключение, сега особено сред младите мъже не е често срещано изобщо. Много са готини.

Да бре, все забравям, че вие само млади колеги имате. Rolling Eyes Тези около и над 40 вече са ги изхвърлили зад борда, щото много са остаряли и за нищо не стават.

# 388

Да бре, все забравям, че вие само млади колеги имате. Rolling Eyes Тези около и над 40 вече са ги изхвърлили зад борда, щото много са остаряли и за нищо не стават.

Аз с моите колеги, никога не съм имала ядове, предвид, че танцувах блус с един на един тиймбилдинг, да. И не нито ми се е допирал, нито ми е шепнел нещо, доста дистанцирано се държа.
Освен това ти казах, че са изключения такива.

# 389
  • София
Аз с моите колеги, никога не съм имала ядове, предвид, че танцувах блус с един на един тиймбилдинг, да. И не нито ми се е допирал, нито ми е шепнел нещо, доста дистанцирано се държа.
Освен това ти казах, че са изключения такива.

Това е много найс енд денди, обаче темата не е за теб. Както виждаме, "по изключение" човек може да налети на сериозни проблеми и никой не е застрахован от такива изключения. Смятам, че има много такива случаи, само дето жените не ги публикуват във форума. Всеки има право да си се държи с мъжете-колеги както намери за добре. Но да има предвид, че може да налети на някой дето да им стъжни живота. То е достатъчно веднъж да стане и ще е обица на ухото за цял живот.

Винаги съм казвала, че човек има право да си поблъска главата в стената, за да достигне сам до изводите, които по-опитните хора му дават наготово. Peace

Общи условия

Активация на акаунт