Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 11

• 67 046
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Без да се обиждате, но замисляли ли сте се след време когато децата пораснат с тези " интересни " имена как ще се чувстват и как ще се представят?

като това от фейса Mr. Green
Скрит текст:
Ще дойде ден, когато на опашка в кварталната поликлиника ще чакат бабичките Дейзи, Мегън, Марая, Катрин, Кристин.

# 616
Без да се обиждате, но замисляли ли сте се след време когато децата пораснат с тези " интересни " имена как ще се чувстват и как ще се представят?

Скрит текст:
Ще дойде ден, когато на опашка в кварталната поликлиника ще чакат бабичките Дейзи, Мегън, Марая, Катрин, Кристин.
Все едно поликлиниката е в САЩ. И цялата префърцуненост отива когато започнат да ги викат 'Дейзиии Кръстевааа', 'Мегаааан Каратошевааа'.

# 617

Скрит текст:
Все едно поликлиниката е в САЩ. И цялата префърцуненост отива когато започнат да ги викат 'Дейзиии Кръстевааа', 'Мегаааан Каратошевааа'.

Това е черешката на тортата.   ooooh!

# 618
То при всяко поколение е така........на младите им се струват остарели някои имена и обратното.....аз лично се успокоявам, че при желание- винаги може да се смени. Избирала съм го по усет, ако детето или човека има друго мнение, не бих се засегнала някой ден да го смени. Имам познати 3-4, които са със сменени имена.....свиква се след време, човека е по-значимото, не името  Rolling Eyes

При нас и фамилията е странна, защото бащата е с гръцко потекло.....та не прави толкова голямо впечатление, а и в Бургас имаме много руснаци и украинци, арменци и никой не се впечатлява вече ....звучи им руско името  Rolling Eyes

# 619
  • Sunshine state
Ако и фамилията й е чужда,разбирам - така звучи някак по- добре. Докато при българска фамилия Ивейн Николова,примерно, не звучи ок. Peace

# 620
Ивейн Антон Портенова и е името  Crazy Crazy Crazy никакъв шанс да го научи поне до 3ти клас  hahaha hahaha hahaha До тук сме стигнали до ниво да си казва Идейн  rotfImao rotfImbo

# 621
  • Sunshine state
Екзотично е. Heart Eyes Имаш един "лайк" от мен. bouquet

# 622
  • Burgas, Bulgaria
Мънца и Вия - мами от фейсбука.

# 623
  • София
Моята щерка щеше да бъде Мериди Иванова (на квадрат). Добре че овреме се спряхме с мъж ми Simple Smile
Кръстихме я Дияна, но тя не си харесва името.

# 624
На мен Ивейн много ми харесва!

# 625
  • София
Може и да съм го споменавала тук.
Кирка - майка на близка приятелка.
А Тотислав е  ooooh!

# 626
Дженифър Цупарска, на 10 години е.

# 627
Може и да съм го споменавала тук.
Кирка - майка на близка приятелка.
А Тотислав е  ooooh!

Laughing а на моята приятелка е Керка  / има и Керана и Керанка/, а на галено и казвам леля Кина

# 628
Преди малко прочетох Есмералда Николова. Rolling Eyes

# 629
Преди малко прочетох Есмералда Николова. Rolling Eyes
От училище познавах една Есмералда Я. Както беше матова казваше, че с това име я бъркат за добре облечена циганка.

От мен един Томмислав - момченце на 11 от класът на леля ми. Не името е толкова странно, колкото това, че е кръстен на маргарин ooooh! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт