Що е то домашна ноктопластика? -тема 8

• 77 745
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Много благодаря за отговорите, аз поръчах на Макс, реших да го пробвам, ще споделя дали съм доволна. Със сигурност ще поръчам и този на СуперНайл, може би 14 гр., като за начало   bouquet

# 91
Мерси. Не знаех, че и геловете имали ментета.  Confused

Всичко има ментета Simple Smile)

# 92
От къде поръчвате хубави удължители? Последните като че ли хич не ги харесвам, понякога се цепят при рязане?

# 93
Гелът на Старлет пече ли се в Лед лампа?

# 94
Гелът на Старлет пече ли се в Лед лампа?
Да, пече се в Лед лампа! Лара използва само такава лампа. Поне в клипчетата в  YOUTUBE се вижда такава!
Искам да попитам твоята ЛЕД лампа си я купи и колко вата е или си я направи от обикновена УВ лампа с Лед крушки?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 95
От малките в Алиекспрес е...  Peace

# 96
От малките в Алиекспрес е...  Peace
Е не знам дали ще стане щом е 9 W  и колко време ще го печеш!

# 97
Ще пробвам. Досега го изпичах в 9в ув лампа

# 98
Здравейте, решила съм да се заема с моите нокти в домашни условия. Не съм сигурна дали въпросът ми е коректен за тази тема, но мисля, че доста се доближава- искам да избера подходящ комплект за гел върху естествени нокти. Разглеждах доста сайтове и се спрях на този комплект - http://olx.bg/ad/komplekt-gel-lakove-i-uv-lampa-36-vata-rozova-ID5h4me.html . Тъй като почти не разбирам нищо, искам да попитам дали комплекта според вас съдържа необходимите неща и тази "течност за премахване на лепкавия слой ,който също така обезмаслява нокътната плочка" , служи както за обезмаслител ( преди поставянето на базовия гел) така и за премахмахване на лепкавия слой ? Как ви се струва тази марка лакове?

# 99
Това, което трябва да вземеш е:
пила (аз обичам 100/180 - двете страни са различно груби) и блок пила
обезмаслител (и професионалните не са скъпи, имай го предвид)
форми/ удължители ( ако ще си надграждаш ноктите, а ако имаш хубава плочка и искаш по-твърди естествени, нямаш нужда и от това ) Ако се спреш на удължители - лепило за нокти, задължително (пак тук да кажа, че и професионалните не са скъпи)
Гел + четка за гел + УВ Лампа / Акрил мономер и полимер ( в зависимост от системата, която избереш, съветвам те да е гел)
Спирт - за премахване на лепкавия слой
Ацетон ( винаги е полезен Simple Smile )
Хубаво е да имаш ув топ, а към някой гелове трябва и ув база. Аз ползвам Super Nail, не му трябва база.

Комплектът, който си избрала е за гел-лак. Ако искаш да си правиш само това - ок, ако искаш ноктопластика/покритие - изброих нещата.

# 100
Това, което трябва да вземеш е:
пила (аз обичам 100/180 - двете страни са различно груби) и блок пила
обезмаслител (и професионалните не са скъпи, имай го предвид)
форми/ удължители ( ако ще си надграждаш ноктите, а ако имаш хубава плочка и искаш по-твърди естествени, нямаш нужда и от това ) Ако се спреш на удължители - лепило за нокти, задължително (пак тук да кажа, че и професионалните не са скъпи)
Гел + четка за гел + УВ Лампа / Акрил мономер и полимер ( в зависимост от системата, която избереш, съветвам те да е гел)
Спирт - за премахване на лепкавия слой
Ацетон ( винаги е полезен Simple Smile )
Хубаво е да имаш ув топ, а към някой гелове трябва и ув база. Аз ползвам Super Nail, не му трябва база.

Комплектът, който си избрала е за гел-лак. Ако искаш да си правиш само това - ок, ако искаш ноктопластика/покритие - изброих нещата.

ДА, за гел-лак става въпрос. Значи комплектът е добър ?

# 101
Не съм използвала конкретната марка. Обикновено има стъпка - две на обезмасляване преди поставянето на гел-лака. Попитай продавача, от какво имаш нужда при подготовката на ноктите. Със сигурност ще трябва да махнеш блясъка с блок пилата, и поне някакъв обезмаслител. За лепкавия слой - спирт. За премахване на гел-лака при поправка - ацетон.

Поправям се, пише, че течността за лепкавия слой е и обезмаслител. Освен да пробваш, не знам друго. Успех

# 102
Много е несериозно течността за премахване на лепкавия слой да служи ,като обезмаслител,освен да е на спиртна основа,но и това не е достатъчно.Сега на някои нокти един обикновен спирт им е достатъчен да ''обезмасли'',то всъщност спирта малко  изсушава нокътната плочка,но изобщо не може да замести обезмаслителя.Ако имаш мн твърди и здрави нокти,може и да успее нещо да ти се задържи от  показаните неща в обявата...Успех! Simple Smile

# 103
  • Варна
може ли да ми кажете как си подхранвате ноктите,или няма такъв вариант при ноктопластиката  bouquet

# 104
Гелът на Лара не ми се изпече грам за 2мин в малката лед лампа  Sad

Общи условия

Активация на акаунт