Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 7

• 68 765
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Десита, доколкото съм чела в сайта на Руми при Отзивите, по-голяма част, да не кажа всички, от момичетата, които са постигнали много и са успели да променят начина си на живот, с Руми започват да спазват нормален хранителен режим и за първи път включват тренировки. В тия случаи е напълно нормално да започнеш от минимума здравословни калории. Тялото ти реално няма нужда от повече, за да "вирее" нормално, защото никъде не ги изразходваш. Виж, след 2-3-4 месеца редовни тренировки и още повече ако си стигнал до Супер напреднали (здрави, интензивни, тежки тренировки), тогава вече спокойно може да си увеличиш храната. А и тялото ти само ще ти подскаже, по-гладен си или огладняваш по-често, без тонус, без енергия, хваща те мързела и нищо не ти се прави. Не напразно Руми постоянно повтаря "Слушай тялото си" Wink

Така че, "обвиненията" ти са напълно излишни.

# 121
Мери,

обвинения не са. После дори за на4ина6ти или тъкмо за на4инае6ти кал не трябва да са толкова малко. Достатъ4ен е стреса от тренировките за тялото, 4е и да го стресира6 с толкова малко храна. Не съм спец но достатъ4но 4етох и говорих с проефисионалисти вклю4ително 4ужбина ставали първи на състезания които се занимават от години успе6но с това сваляне на мазнини и никои не препоръ4ва толкова малко кал. Много 4етене и питане падна а аз не вярвам на кой да е. Това са хора с години опит.

Ама ти знае6 по добре. Wink

Едни от тях са София Тил, Паола Кремер*(Paula Krämer) и те са вси4ки пе4елели състезания за красиво тяло. С 4иста храна без прах4ета се подразбира. Паола сре6нах ли4но и знам как го е постигнала , 4исто ядене правилно ядене, правилни макро и кал. Виж и тялото преди и сега, скромно моми4е с големи цели и постигнати ме4ти.

Верно те тренират за състезания но принципа за махане на мазнини е един, няма сто принципа. калориен дефецит се вика и то умерен, а не драсти4ен, макро според тип тяло  и спорт!!!!!!!!!!!!!!!

Знаех си 4е 6те ме нападнете, но целта ми беше да помогна. Не оспорвам режима и. Здравословно е яденето няма спор, едно на4ало е за запо4ване на здрав начин на живот и спорт. Но кал и макрото са малко и това е. По4етете малко в нета питайте хора коита се занимават с това от години. Биляна Йотовска една спортиска супер тяло от години се занимава и си има понятие от кал и спорт. Сега 6те стане тщ пие разни там прах4ета... може би.. протеини и суплементи. но примерно Марина де4ева и о6те много не го правят . Информирайте се!!!!!!!!!

Не карам никой да прави не6то , беше просто моя отзив и моите преживелици. Пък който не го интересува да си продължи с режима на Руми. Не разбрах какво се засегнахте толкова. ма то с радио спори ли се я! Whistling

# 122
Чак пък да сме се засегнали  Joy
Коментираме си просто. Един казва А, друг- Б и така се задвижва колелото  Laughing
Не знам колко са й калориите в режимите на Руми, не съм ги броила, но е факт, че спазвайки нейните предписания винаги съм сита, даже и пропускам хранения. За разнообразието в режимите също няма да отварям дума. Важно е също, че зеленчуци се ядат на корем, не ги брои и тях.
Хранителни планове и на Б. Йотовска, и на М. Декова /ако нея имаш предвид/ съм виждала,  и там е.... скръб. Бяло пил. месо и половин грейпфрут до умопомрачение  Tired Ипократис пък, включваше и краставиците в калорийния прием дори  Rolling Eyes
Режими, инструктори, диетолози- бол. Всеки си търси и, дай Боже, намира неговия си, при когото се чувства най- добре  Peace

# 123
Ако имаш предвид Марина Декова и чисто хранене без добавки, само ще сеизсмея и няма да коментирам повече Grinning Grinning Grinning
Не мога да разбера защо изобщо сравняваш чистене на състезание със чистене на кака Пенка и тепърва включване на правилно хранене и тренировки. Това са огромни противоположности и напълно различни нужди.

# 124
Аз не разбирам какво толкова скочи, никой не те е нападал, даже много толерантно се държат всички ама ти като скачаш така и тръгваш на контра е ясна работата.  Peace

И аз благодарение на Румяна влязох в релси и се научих да ям истинска храна. Да правя разлика между калории и калории и да НЕ вземам химии и простотии, защото тялото ми си набавя всичко с качествената храна. Не съм имала проблеми с много кг-ми, но малкото всички знаем, че се свалят по-трудно. На режим под 1300калории не съм била никога, няма и да бъде,защото вече сама усещам от какво има нужда тялотот ми. Не ми се налага да слушам този и онзи с какво ще ми напълни главата. Или поредното модно увлечение за тип храна.  Wink

# 125
Freya....Е 4ак пък ско4и, и какво е ясно като съм на контра, критика не се ли приема....Moя режим беше 1000 1100 зависимост от кила и висо4ина все пак аз съм 162 пък Фрея ако си 170 няма да си на 1100 ами на 1300 което пак е малко. И ти не си гладувала, ама аз да.Не вярвам на модните диети вярвам на това което съм видяла, опитала.

Merry  "тона" не6то не ми хареса, малко нападателен, но може и това да е твоя на4ин на изразяване и да не зна4и нападение.  И не сравнявам състезателно с нормално. То 4истенето си е едно както казах и принципа е един, а споменах ги за калории и пример за тяло а не химиите които зимат и плановете които правят, за да има българско име 6тото на 4ужденците не се вярва.......Както и да е.
Може и тъп пример да са но става въпрос за кал 4е са малко и това си беше моя отзив и моя опит. И както ТиЛи пише всеки си прави каквото иска и си купува каквото иска и вярва на който иска. Аз споделих и изказах мнение, коментирах и изказах критика. Пък 4е някой не приема критика е друг въпрос.

И ве4е писах 4е режима си е като храна супер, правилната храна определено, разнообразна храна, здравословна храна. Кал са и малко и макрото не са ок. Това беше през цялото време което твърдях. Мое мнение и мнение на много други които се занимават с това.
 За метаболизма съм сигурна 6тото се тествах с Ева 3000 при доктор. Може да се информирате в нета какво прави този уред. На базата на кръвни изследвания и този уред се определя какъв ти е метаболизма и колко КАЛ трябва да яде6. Което не се разли4аваше от това което после аз из4ислих и това което ми отговориха хората които попитах. Не си дрънкам просто така. http://cioccolatascorner.blogspot.co.at/2015/06/8.html това ми го прати едно моми4е. Споделям го за тези които се интересуват.

Забравих да спомена следвах биология, и като се замисля над това което у4их в университета това в линка е вярно. Всеки доктор 6те го потвърди.

И аз се храня по режима все о6те, но с променени кал и макро. ина4е храните са ми съ6тите.

То стана голяма дискусия.  Не убеждавам никой и не карам никой, пак повтарям изказах мнение, опит, отзив.

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 13:32 от desita100

# 126
Като чуя за кръвни изследвания и направо припадам. Нещо за ирис диагностиката и вега теста да споделиш? А на Хербалайф "уредите". Метаболитната възраст как ти е?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

При положение, че имаш само твоят хранителен режим интересно как разбра на кого колко калорий е.
Ето, аз тренирам активно, висока съм 163, вървя по поне 3км на ден, хранителният режим за отслабване е 1300-1400 калории. За 5 месеца спазване миналата зима свалих 7кг без нито седмица застой. Всичко е строго индивидуално и няма никаква база за сравнение.  Никога не съм гладувала. В един момент храната дори ми стана много. Всеки сам разбира кога от какво има нужда тялото му.
Такива крайни изказвания, честно казано на никой не му трябват. Още повече в тази тема.

Между другото, Християна Парова и тя се занимава с това.  Mr. Green Можеш да й погледнеш режимите и тренировките..  Mr. Green

# 127
Суеде радвам се 4е при теб вси4ко е ок. При мен също вси4ко е ок. Grinning
Не знам кой колко му е режима, видяла съм 2 но и много потвърждават 4е е по 1200 като моя и 4е е стандартен при положение 4е за техните висо4ина и кг трябва да е пове4е.
За въпросните методи не съм се интересувала не съм и 4увала и въпросните девойки съ6то и те не ме интересуват, но явно ти знаеш пове4е за тях, виждам 4е си на4етна по въпроса.Можеш да споделиш за тези които се интересуват макар това да не е темата тук. А забравих темата беше режимите на Румяна и отзивите и коментарите и резултатите от тях, това което и аз направих Wink
Няма стандартен режим и метод. Това беше ясно, всеки си продава неговите си режими, бизнес се вика това и за всеки си има купува4, и всеки се продава както може, пък 4е има балами дето вярват на всеки и вси4ко е друго..
Просто повтаряш това което казах аз. Опитах да се аргументирам но не написах ни6то разли4но , но явно аз се изразявам грешно.
А кръвни изследвания не е лошо да си правиш 1 път в годината, не е само за слабеене!!! Wink

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 14:12 от desita100

# 128
Явно си си направила доста изводи, след доста диети.
Когато беше на диета  с кленов сироп колко калории приемаше?
За 3 години постигна ли си мечтаните кг?
Когато яде "щрудел с извара и ванилов сос" съм сигурна , че не е така нареченото "въглехидратно зареждане" .
Идеята ми е, че някъде  по пътя си си изменила режима, както сама си решила. И накрая не си доволна.

В моя режим няма ден с по-малко от 1200-1300 калории, а и след 1 месец ги вдигнах.Имам доста препоръки от Руми.
Отделно нещата, които сподели не са нови, но е хубаво, че подсещаш за тях.

Не е нужно да ни наричаш радио и балами. Задаваме  въпроси и казваме мнения , за да намерим информация подходяща за нас.
Цитат
То стана голяма дискусия.  Не убеждавам никой и не карам никой, пак повтарям изказах мнение, опит, отзив.
не е ли това идеята?  Да стане дискусия?
Ще ми бъде интересно да ми отговориш.

# 129

Между другото, Християна Парова и тя се занимава с това.  Mr. Green Можеш да й погледнеш режимите и тренировките..  Mr. Green
Joy Joy Joy

Мине се не мине и някой влиза да плюе. Ама вече хитро така с премерени заобикалки и под предлог "жертва".  Tired

# 130
Зузи разбира се 6те отговоря.
Говоря за себе си, да минах през път с опити и гре6ки  като кленовия сироп. Поздравления постарала си се. Нау4их се от гре6ките си. Стигнах до Руми, имах режим, който пак казвам ама ми писна да се повтарям 4е е ок . Хахаха за щрудела имала съм едно прегре6ение за 6 месеца сега 6те ми се навира  в о4ите. Признавам виновна съм един път за 6 месеца съгре6их.

За фрей, целта ми е не да се правя на жертва или плюя. Не знам защо ми се разбират думите гре6но. И защо някой ско4иха както се изрази. По същтата логика все някой не разбрал и непро4ел какво е писано мога да твърдя аз например.

Дискутира се и аз си изказах с първия пост мнение, от там се по4на едни обиди едни обвинения.

Какво не се разбра от това което написах за да има мир най сетне. Аз имам режим, отслабнах и да постигнах ме4таните кг.  На мен руми разбира се ми отговори безплатно да продължа с режима когато бях в 2 месеца застой. Не каза да си променя калориите. Затова и казвам 4е търсех на4ин да изляза от застоя. Намерих си го и си го споделих тук много казаха 4е техните режими су6то са така с ниски калории.

СПОДЕЛИХ го за тези които се интересуват, който не го интересува подминава а не по4ва с обвинения и т.н. да коментира с обиди.

Ама не.........Аз казвам как беше при мен и 4е за мен режима беше супер до едно време. И се по4на 6то съм я обвинявала и т.н. За нея и за режима като цяло ни6то ло6о не  написах напротив про4ети пак вси4ко. За радиото ми така си е, що се обиждаш– Аз споделям моя опит, някой веднага нападки 6то сум писала ло6о за руми и режима. Е?????? !!!!!!!!! За балами също нямам в предвид някой тук говорех 0бщо за вси4ко като цяло. Но не е е ли така, 4овек който вярва на вси4ко и всеки не се ли нари4а балама/ Наивник, будала; човек, когото лесно могат да излъжат, да подведат. Или има друга дума?

Ако се наложи и на друг език за да е по ясно това което написах. не ми се повтаря пак 4е говорех за моята ситуция. ма кой да ме разбере. Спирам накрая 4е кой знае какво 6те дойде о6те.

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 19:26 от desita100

# 131
Неее, нищо лошо не написа  Laughing ooooh!

И кой, къде те е обидил, ако не е тайна? От какво успя да се обидиш?

# 132
Тона прави музиката нали така беше......
И какво ло6о написах ........4е кал са малко .......... Praynig Praynig то това ло6о ли е или 4е режима е като цяло здравословен и с добра храна  но  просто моя бе6е малко кал. Кое е ло6ото? На кое му се вика ло6о ве4е и аз не знам. Саркасти4ните думи на някой бяха в пове4е при положение 4е си е ТЕМА-Проблем или съвкупност от проблеми, върху които се разсъждава в художествено произведение, научно съчинение, в разговор и др. за дискусия и отзиви. Какво зна4ение има кой или какво? факт е 4е се по4наха саркасти4ни подигравателни изказвания при положение 4е вси4ко което написах е един споделен отзив с опит за аргументация защо аз така направих и какво направих.

И ако на някой не му хареса какво съм написала не беше нужно да по4ва с тези подигравателни и саркасти4ни писания ами просто да си подмине или ако не го интересува отзив да не отговаря и да си продължи да пи6е по ТЕМАТА  т.е. да дава отзив като мен как върви с режима.
Елементарно Уотсън. Peace Peace

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 20:17 от desita100

# 133
Вижте сега г-жо  Wink, саркастичният тон може да го използва всеки, когато реши и намери за добре. Това е форум и всеки е свободен да споделя и коментира каквото и както си реши. Ако имате проблем с това, то той си е изцяло ваш. Толкова по темата.  ooooh!

Мине се немине време и се пръкне някой, да почне да обяснява колко е гладен, жаден, режима не става, Румяна не става, планетата се върти в обратната посока и прочее, той знае всичко и е намерил всичко, щото го пише в нета. Що си е поръчал режим тогава?  Joy
Аман.  Stop

Отчитам днес нещо с много жабешко пляс.  Shocked Умрях. И после малко йога за гръб. От 90ДП насам нещо си повредих бедрените стави и сега на всяко вдигане на крак ми припукват на умряло.  Mr. Green

Пък да ви кажа какви розови доматки си купих от пазара, направо приказка. Вече 3 вечери само това ям.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Свърши ми сиренето, обаче.  Embarassed

# 134
те хората дето писали нау4ни изследвания Ancestral Health Symposium, те доктори се пръкнали и си пишат глупости 6тото са прости4ки и 6тотот са прости4ки са взели награди за нау4ни постижения. тцтцтцтц

Що си го поръ4ал ли ами 4овек се у4и от гре6ките си!!!! Проба гре6ка все някога стигаш до вярното, а може и никога да не намериш правилното!!!!!!!!!!

Точно така  Praynig Praynig Praynig Praynig
най накрая се разбра за какво говорех!!!!!! ooooh!
Това е форум и всеки е свободен да споделя и коментира каквото и както си реши. Ако имате проблем с това, то той си е изцяло ваш.
Ти го каза Suede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

С пожелания за успех на вси4ки!!!!!!!!!!!  Peace

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 21:22 от desita100

Общи условия

Активация на акаунт