Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 7

• 68 764
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Суеде!!  Grinning

# 136
Това, че за теб важи този принцип на преодоляване на застоя съвсем не значи, че за всички други също ще важи. Пък било то и нобелов лауреат да го е написал като закон и хиляда атлета да застанат зад това.

те хората дето писали нау4ни изследвания , те доктори се пръкнали и си пишат глупости 6тото са прости4ки и 6тотот са прости4ки са взели награди за нау4ни постижения. тцтцтцтц
Искаш да кажеш, че зад работата на Румяна не стоят научни изследвания и си измисля всичко на своя глава???

Искаш да кажеш, че твоя метод е по-добър? При положение, че всяко тяло реагира различно на различните начини?

# 137
  • на малък остров в океана
Свърши ми сиренето, обаче.  Embarassed

Ти пък за едно сирене. Laughing
На мен виното ми свърши.  Mr. Green

Аз явно доста съм отвикнала от тренировки, защото имам яка мускулна треска. А Руми ми прати леки щадящи тренировки за начало. Вече седмица съм на тях. Хубавото е, че не ме боли много коляното.

# 138
Ми ни6то не искам да кажа или да твърдя освен да  споделя май на някой му прави кеф да си измисля несъ6тествува6ти не6та явно и да продължава да се опитва да търси подтекст в думите. и накрая да повтаря с разли4ни думи това което писах аз /всеки намира своя на4ин накрая и 6тото всеки е уникален и аз намерих моя и споделих и казах мое мнение. Живеем уж в демокрация където всеки може да каже свободно където иска както иска или сме в комунизъм където недай си боже да кажеш не6то разли4но от ба6"великите" и си лин4уван.!!!!!!!!!!!

Е няма подтекст !!!!!!!! Това което исках да кажа го написах!!!!!!!!!!!!!!

Айде сега приятно хапване и там кой кавото си прави. И лека ве4ер и успех на вси4ки с отслабването с режими , без режими на Руми , собствени режими или там други.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 21:44 от desita100

# 139
  • гр. София
desita100, казваш, че в темата не се приема чуждото мнение, но и ти не го зачиташ също. Всеки си има глава на раменете и решава как да се храни Peace

От толкова обсъждане на вино и ние си взехме една бутилка бяло. И още не е свършило Mr. Green

# 140
Чудя се как изобщо имате нерви да четете тези неграмотни и нелогични писания по-горе  ooooh! на третото излияние някъде ме заболя глава и не успях да продължа с лекциите на знайни и незнайни светила и лауреати  Tired
Днес не съм тренирала, но ходихме семейно да яздим коне в планината - върха е  Heart Eyes и детето много се изкефи, оставиха го и него сам на кончето, мислим да ходим повече и да се научим сами да яздим  Peace

# 141
Да кажа, че тренировките не знам кога ще започна Mr. Green, но виното от Била, розето си го купих, и сега пия първата чаша, със сирене Wink за мезе.След малко си наливам втора, и после ще  водя децата на покупки. Всеки ден зареждам, а режима кога ще започна newsm78всъщност днес съм изяла 1 сварено яйце, домати, кафе, и сега сиренето с вино.

# 142
  • пловдив
Здравейте,поздравявам всички за упорството с тренировките и хубавите резултати. Напоследък при мен така се случи ,че нямам възможност за тренировки ,най-много 1-2 пъти седмично,но по-леки тренировки.Килограми нямам вече за сваляне ,по-скоро трябва за  стягане   да продължавам да работя.
Поздравявам всички,който успешно тренират с Румфита,пробвах,но ми идва в повече ...Sad
Надявам се и аз да го завърша някой ден  с успех.

# 143
но виното от Била, розето си го купих, и сега пия първата чаша, със сирене Wink з
hahaha hahaha Да се чуди човек в тема за спорт и здравословно хранене ли сме или в клуб на АА (анонимните алкохолици)  Mr. Green Mr. Green
Иначе товето зареждане - яйце, домат и кафе, за мен си е чист глад   Blush

fllower82, ако се чувстваш добре с по-леки тренировки, защо ти е да се насилваш с РумФит. Когато си готова ще го завършиш  Peace

# 144
  • На ръба..
Твърде много спам  Peace
Аз пък не разбирам какви са тея излеяния, 10 поста какво що не е доволен от Руми. Като не ти харесва кажи мен не ми допадна, напусни групата и толкова..то главни букви, то засегнати, нападнати..пффф Stop

# 145
Твърде много спам  Peace
Аз пък не разбирам какви са тея излеяния, 10 поста какво що не е доволен от Руми. Като не ти харесва кажи мен не ми допадна, напусни групата и толкова..то главни букви, то засегнати, нападнати..пффф Stop

Аз се опитах да ви разсея с виното, вие пак започнах те. Оставете момичето, приемете, че е искала да помогне. Важното е, всеки да намери най-доброто за себе си.
Виното е много добро newsm24

# 146
# 147
Аз пък не коментирам виното.
Не за друго, а защото от два дена съм супер режимна, че дори и винце не помирисвам.
И отново тренирам.
Отделно, забелязала съм, че похваля ли се тук, нещата се прецакват.
Затова си и трая.
Но ви следя де.

# 148
Абе ТиЛи, така и така се похвали - сипи си едно вино и ти казвам наздраве по комшийски  Drunk
Ние с ММ половин бутилка опукахме, че тия 2 кашона дето поръчахме нас чакат  Crazy

А високомерната забележка за спама - дори няма да коментирам  Peace Ще ми се тона да си остане приятелски тук Simple Smile

Ох, а какви смокини намерих днес  Rolling Eyes Как не мога да изям цялото кило с чиста съвест  Tired Но домати още търся ... днес ядохме едни - малък компромис, не като болшинството - голям компромис  Laughing

И аз тренирам - днес една Полина как ме изненада, а за утре Каталина е нек“ъв блатен ужас - 1000 жаби  ooooh! Shocked Ама ще се потя к“во да правя  Mr. Green

# 149
  • София
Леле, 1000 жаби ... тва ръце няма да ми останат  Joy
Не знам защо, но при жаби много ми се натоварват ръцете, явно много им тежа  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт