Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са предложените заглавия за темата?
Какви са мненията относно наддаването на тегло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са предложените заглавия за темата?
-
Какви са мненията относно наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са предложените комплекти за бебета?
-
Какви са мненията за сутиените за кърмене и как да избера правилния размер?

Уж вървеше по-малко от кака си, ама явно е дръпнало на финала. За капак ще е в отпуска и ще се върне 4 дни преди термина ми, ама дали ще я дочакам, кой знае... И се чудя какво да правя, може би трябва да търся друг доктор 

И за капак - тъкмо се тръшнах да поспя, телефонът звъни ли, звъни - обаждат се да ме питат дали съм родила. Тцтцтц - родата няма търпение. Ма поне да звънят в по-късен час, към 18 да речем, да ме не събуждат ..
С мъжът ми правим ремонт и не ми остава много време. Готови сме вече с покупките за бебето само трябва всичко да се изпере и изглади. Аз съм в 36 седмица и след една седмица спирам магнезия , подготвила съм си багажа само обменната карта трябва да си взема в понеделник и ще чакам момента. Напоследък ме обхваща страх за раждането и не спя много добре
В търсене сме на педиатър-една лекарка вече ни отказа така че трябва скоро да се свържем с друг лекар .. Това е от мен общото взето