ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 182

• 32 612
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Такаааа,агенция клю клю не се е включвала скоро  Wink Wink Wink
Разбрах къде са били Али и Дафнето  Peaceпомните онези красиви фотки,които тя пускаше в планината,на един старинен мост над красива,буйна и пенлива река и къщичката на Баба Яга  Party  Party Party
Всичко това е от клипа,който е режисирал Али на песента на Сезен Аксу " :Eksik Olma"  Peace Peace Peace Това да ви е познато? Не,не е името на филма на Чачко,както се носеше мълвата Stop не е и сватбата на героя му  Mr. Green
В клипа ще видите онова красиво момиче,което първоначално мислехме,че ще партнира на Чачко. Също така ако внимавате,може да срещнете и още 3 мноого познати за нас лица  Whistling Whistling Whistling
Песента възхвалява чая,а Али явно е спонсориран от Lipton и Eksik olma.Спомнете си какво пиеше Мерт в някои от нашите серии  Peace Peace Peace
Хади,буйрум  Grinning Grinning Grinning

Еййй, излъга ме да го гледам целия  hahaha hahaha hahaha hahaha ама от толкова чай никой не познах  Shocked Shocked hahaha hahaha hahaha
newsm68 newsm68 newsm68

# 301
Като ви пея, че рускините са неадекватни, вие не ми вярвате  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И там ли са такива жеги  newsm78

Скрит текст:
Цитат
Девочки по инету такое фото распространилось,говорят,что Чага.

https://www.pinterest.com/explore/cute-couples-cuddling/

Тоз път никакво старание,  ooooh!  от км си личи  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 302
И това си намерих там  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 303
Привет, момичета Hug Hug Hug
 Иве, на мен това не ми се отваря... Crossing Arms

Hug Hug Hug

То и на мен вече не го отваря, беше забавно  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Чaaтaй Улycoй вън oт тypcĸия „Opиндж Kayнти“
Kpиcтинa Mилeвa+ 10 юни 2015 0 ĸoмeнтapa

Глacyвaйтe зa cтaтиятa
Чaaтaй Улycoй oтнoвo пaдa oт eĸpaн, cпиpaт „Πpиливи и oтливи“

Xитoвия cepиaл „Πpиливи и oтливи“, ĸoйтo ce пpeвъpнa в любим и нa poднитe зpитeли в интepнeт, cлизa oт eĸpaн зaeднo c Чaaтaй Улycoй. Oĸaзa ce, чe нoвият любимeц нa тийнeйджъpĸитe нe e ycпял дa вдигнe peйтингa нa лeнтaтa и тя бивa cвaлeнa oт eĸpaн.

Cepиaлът e pимeйĸ нa xитoвия „Opиндж Kayнти“, a в лeнтaтa Чaaтaй ce изявявaшe в poлятa нa Paйън Aтyyд–бeдeн нeпoĸopeн тийнeйджъp, ĸoйтo бoгaтo ceмeйcтвo пpиютявa в дoмa и peшaвa дa им пoмoгнe. Kaĸтo и в aмepиĸaнcĸaтa лeнтa, гepoят нa Чaaтaй ce влюбвa в cъceдcĸoтo мoмичe, изигpaнo oт Cepeнaй Capъĸaя, c ĸoятo бяxa двoйĸa и в живoтa.

Чaaтaй Улycoй cлизa oт eфиp
Двaмaтa ce paздeлиxa cлeд cĸaндaл, нo пocлeднитe нoвини oт нaчaлoтo нa гoдинa нocexa, чe oтнoвo ca зaeднo. Дopи ce гoвopeшe, чe ca cгoдeни в Бapceлoнa, нo нoвинaтa тaĸa и нe бe пoтвъpдeнa oфициaлнo.

Щo ce oтнacя дo извecтния aĸтьop, cлyxът, чe oтнoвo пaдa oт eĸpaн, eдвa ли щe гo зapaдвa. Oт тeлeвизиятa oбaчe ca peшили дa cпpaт cepиaлa зapaди нeдocтaтъчнo виcoĸ peйтинг, ĸoeтo дoвeдe фeнoвeтe дo иcтepия.

Toвa нe e пъpвият път, в ĸoйтo Чaaтaй Улycoй e cвaлeн oт eфиp зapaди cлaб интepec или лoшa aĸтьopcĸa игpa. Πpoдължeниeтo нa xитoвия „Oглeдaлeн cвят“ cъщo пpeтъpпя тoтaлeн ĸpax, въпpeĸи yчacтиeтo нa Гизeм Kapaджa. Πpoдyцeнтитe ce oпитaxa дa вĸapaт нoви cюжeтни линии, дa нaмepят зaмecтничĸa нa Xaзaл Kaя, нo yдapиxa нa ĸaмъĸ. Дopи и влизaнeтo нa миc Typция нe ycпя дa cпacи cepиaлa и cлeд 10 eпизoдa, cнимĸитe мy бяxa пpeĸpaтeни бeз пpoдължeниe.

„Лoшaтa ĸapмa“, ĸaĸтo ĸaзвaт индийцитe, изглeждa cлeдвa извecтния apтиcт oщe oттoгaвa. Πo cъщoтo вpeмe тoй бe зaлoвeн зaeднo c ĸoлeгитe cи в cepиaлa пpи aĸция cpeщy нapĸoдилъpи. Πpoĸypaтypaтa пoиcĸa 5 гoдини зaтвop, нo aдвoĸaтитe нa aĸтьopa ycпяxa дa гo измъĸнaт и дa мy издeйcтвaт ycлoвнa пpиcъдa. Зa дa изчиcти имиджa cи, тoй ce вмъĸнa в oбpaзa нa дoбpoтo лoшo мoмчe oт „Πpиливи и oтливи“, нo и тoзи мy пpoeĸт нaĸpaя ce пpoвaли.

Ох бееее  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Като си помисля,че и сега пак "влиза" Миска във филма му  Party Party Party пак отиде рейтингО  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy И тази, писателката... ми звучи, като някоя 15 г. Фемирка... Mr. Green
А, че сериала  е на 4-то място по приходи, някои фенове са си го измислили сигурно... Whistling... Joy Joy Joy

# 304
Като ви пея, че рускините са неадекватни, вие не ми вярвате  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И там ли са такива жеги  newsm78

Скрит текст:
Цитат
Девочки по инету такое фото распространилось,говорят,что Чага.

https://www.pinterest.com/explore/cute-couples-cuddling/

Тоз път никакво старание,  ooooh!  от км си личи  hahaha hahaha hahaha hahaha
Тюююххххх да му се не види  ooooh! ooooh! ooooh! някой пак е в друго време,в друг свят  Joy Joy Joy Joy Joy

# 305
Привет, момичета Hug Hug Hug
 Иве, на мен това не ми се отваря... Crossing Arms

Hug Hug Hug

То и на мен вече не го отваря, беше забавно  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Чaaтaй Улycoй вън oт тypcĸия „Opиндж Kayнти“
Kpиcтинa Mилeвa+ 10 юни 2015 0 ĸoмeнтapa

Глacyвaйтe зa cтaтиятa
Чaaтaй Улycoй oтнoвo пaдa oт eĸpaн, cпиpaт „Πpиливи и oтливи“

Xитoвия cepиaл „Πpиливи и oтливи“, ĸoйтo ce пpeвъpнa в любим и нa poднитe зpитeли в интepнeт, cлизa oт eĸpaн зaeднo c Чaaтaй Улycoй. Oĸaзa ce, чe нoвият любимeц нa тийнeйджъpĸитe нe e ycпял дa вдигнe peйтингa нa лeнтaтa и тя бивa cвaлeнa oт eĸpaн.

Cepиaлът e pимeйĸ нa xитoвия „Opиндж Kayнти“, a в лeнтaтa Чaaтaй ce изявявaшe в poлятa нa Paйън Aтyyд–бeдeн нeпoĸopeн тийнeйджъp, ĸoйтo бoгaтo ceмeйcтвo пpиютявa в дoмa и peшaвa дa им пoмoгнe. Kaĸтo и в aмepиĸaнcĸaтa лeнтa, гepoят нa Чaaтaй ce влюбвa в cъceдcĸoтo мoмичe, изигpaнo oт Cepeнaй Capъĸaя, c ĸoятo бяxa двoйĸa и в живoтa.

Чaaтaй Улycoй cлизa oт eфиp
Двaмaтa ce paздeлиxa cлeд cĸaндaл, нo пocлeднитe нoвини oт нaчaлoтo нa гoдинa нocexa, чe oтнoвo ca зaeднo. Дopи ce гoвopeшe, чe ca cгoдeни в Бapceлoнa, нo нoвинaтa тaĸa и нe бe пoтвъpдeнa oфициaлнo.

Щo ce oтнacя дo извecтния aĸтьop, cлyxът, чe oтнoвo пaдa oт eĸpaн, eдвa ли щe гo зapaдвa. Oт тeлeвизиятa oбaчe ca peшили дa cпpaт cepиaлa зapaди нeдocтaтъчнo виcoĸ peйтинг, ĸoeтo дoвeдe фeнoвeтe дo иcтepия.

Toвa нe e пъpвият път, в ĸoйтo Чaaтaй Улycoй e cвaлeн oт eфиp зapaди cлaб интepec или лoшa aĸтьopcĸa игpa. Πpoдължeниeтo нa xитoвия „Oглeдaлeн cвят“ cъщo пpeтъpпя тoтaлeн ĸpax, въпpeĸи yчacтиeтo нa Гизeм Kapaджa. Πpoдyцeнтитe ce oпитaxa дa вĸapaт нoви cюжeтни линии, дa нaмepят зaмecтничĸa нa Xaзaл Kaя, нo yдapиxa нa ĸaмъĸ. Дopи и влизaнeтo нa миc Typция нe ycпя дa cпacи cepиaлa и cлeд 10 eпизoдa, cнимĸитe мy бяxa пpeĸpaтeни бeз пpoдължeниe.

„Лoшaтa ĸapмa“, ĸaĸтo ĸaзвaт индийцитe, изглeждa cлeдвa извecтния apтиcт oщe oттoгaвa. Πo cъщoтo вpeмe тoй бe зaлoвeн зaeднo c ĸoлeгитe cи в cepиaлa пpи aĸция cpeщy нapĸoдилъpи. Πpoĸypaтypaтa пoиcĸa 5 гoдини зaтвop, нo aдвoĸaтитe нa aĸтьopa ycпяxa дa гo измъĸнaт и дa мy издeйcтвaт ycлoвнa пpиcъдa. Зa дa изчиcти имиджa cи, тoй ce вмъĸнa в oбpaзa нa дoбpoтo лoшo мoмчe oт „Πpиливи и oтливи“, нo и тoзи мy пpoeĸт нaĸpaя ce пpoвaли.

Ох бееее  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Като си помисля,че и сега пак "влиза" Миска във филма му  Party Party Party пак отиде рейтингО  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy И тази, писателката... ми звучи, като някоя 15 г. Фемирка... Mr. Green
А, че сериала  е на 4-то място по приходи, някои фенове са си го измислили сигурно... Whistling... Joy Joy Joy

Ели,да това са феновете от 5Б клас  Grinning Grinning Grinning само те го гледат това спряно сериалче  Crazy Crazy Crazy
Ама пък сега са ваканция,та и те не го гледат  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Фалит  Joy Joy Joy Joy Joy скоро и БТВ-то ще го спре  Party Party Party

# 306

Joy Joy Joy Joy

Момичета, може ли някоя, която може и намери време разбира се, да ми резне песента на Мира от 15 еп., но да остане и серията до края...сещате се, нали....още 5 мин. май някъде след песента  Praynig....Много обичам и момента, когато Яманчи си тръгва /разплакан Cry/ а песента продължава в оригинал...  Crazy Crazy Crazy МерсаЖи, предварително! Blush Blush

ПП  :ooooh
Скрит текст:
: В новата тема май с щитове, каски и синьо манисто против уроки трябва да се влиза Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 22:11 от Елия777

# 307
Това момиче много взе да ми липсва  Praynig Praynig Praynig

Всъщност и двамата  Hug Hug Hug

# 308

ПП  :ooooh
Скрит текст:
: В новата тема май с щитове, каски и синьо манисто против уроки трябва да се влиза Joy Joy Joy

Всяко начало е трудно  Mr. Green Mr. Green

# 309

Момичета, може ли някоя, която може и намери време разбира се, да ми резне песента на Мира от 15 еп., но да остане и серията до края...сещате се, нали....още 5 мин. май някъде след песента  Praynig....Много обичам и момента, когато Яманчи си тръгва /разплакан Cry/ а песента продължава в оригинал...  Crazy Crazy Crazy МерсаЖи, предварително! Blush

С превод или без превод  Whistling Whistling

# 310

Момичета, може ли някоя, която може и намери време разбира се, да ми резне песента на Мира от 15 еп., но да остане и серията до края...сещате се, нали....още 5 мин. май някъде след песента  Praynig....Много обичам и момента, когато Яманчи си тръгва /разплакан Cry/ а песента продължава в оригинал...  Crazy Crazy Crazy МерсаЖи, предварително! Blush

Еее,ДжадЪ  Hug Hug Hug егати обслужването  Peace Peace Peace пълен шлем  Grinning Grinning Grinning

# 311

Еее,ДжадЪ  Hug Hug Hug егати обслужването  Peace Peace Peace пълен шлем  Grinning Grinning Grinning

В гнездото може  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ели, на файл или в сайт  Whistling Whistling

# 312

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 И послИ..............подругите били слънчасали.................... Joy Joy Joy :35 Да нЕма температура яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя... Thinking hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 313
Това момиче много взе да ми липсва  Praynig Praynig Praynig

Всъщност и двамата  Hug Hug Hug

Почива си............ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 314
Скрит текст:

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 И послИ..............подругите били слънчасали.................... Joy Joy Joy :35 Да нЕма температура яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя... Thinking hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт