ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 182

• 32 621
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Пак не можах да гледам ooooh! ама гледам у другата тема големи коментари,голямо нещо. ShockedБраво!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Асе,как е моренцето  Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Да не се засекохте с Ренка и Чачо на яхтата Whistling Whistling Whistling

5 Потребители и 18 Гости преглежда(т) тази тема.
Брях  Peace Peace Peace

# 331
# 332
Пак не можах да гледам ooooh! ама гледам у другата тема големи коментари,голямо нещо. ShockedБраво!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ники  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Какво е положението в новото гнездо?Нещо немах нерви да прочета всичко,нещо да не съм изпуснала? newsm78

# 333
# 334
newsm78 newsm78 newsm78 Кой казваше,че ще помага.................. Mr. Green Mr. Green Mr. Green с превод яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 335
newsm78 newsm78 newsm78 Кой казваше,че ще помага.................. Mr. Green Mr. Green Mr. Green с превод яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ми май Бойчето беше,а  hahaha hahaha hahaha джадъ май полегна  Party Party Party

# 336
Ивето Whistling Whistling Whistling
Джадъ  Praynig ще можеш ли да го преведеш? Mr. Green

# 337
Ивето Whistling Whistling Whistling
Джадъ  Praynig ще можеш ли да го преведеш? Mr. Green
Ники................. Hug Hug Hug дойдум ми..........???????????? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Да преведе вИднага................... Crossing ArmsП.П.Тя спинка............ Crossing Arms Може ли да си лягаш с подругите .... Party............яяяяяяяяяяяя hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 00:27 от Boika Boqnova

# 338
Ха....................растем............ Shocked процентите ви станаха 61%,....................... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaУтре незнам.............................ама ,май кЕ падне ощИ............. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha............ Wink

# 339
Лека нощ  Hug Hug Hug

# 340
# 341
# 342
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug Hug Hug

Хубав и слънчев ден ви желая  Mr. Green На почиващите - хубава и ползотвора почивка  Mr. Green На работещите - Колай гялсин  Mr. Green Mr. Green

И на мен много ми липсвате и не остава време да прегледам другата темичка  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
От филмчето успявам да гледам последния половин час. Много са ми сладки  Heart Eyes Heart Eyes
Само дубльора на Фарук много ме дразни. С другите свикнах някак и по-точно изобщо не им обръщам внимание на интонацията. Направо си представям как биха звучали гласовете им на български  Joy Joy Joy Joy

Ренко, да ви е жив и здрав синчето и много да ви радва  bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 08:27 от viv4o

# 343
  • София
И много искам да ви споделя едно късметче, което скоро ми се падна /напоследък всички късметчета са много описателни  Laughing Laughing Laughing/

Гората на зеленото си рамо
наметнала е звездното небе.
Ръка нагоре да протегнеш само,
изгрелите звезди ще загребе.
Красивото е слязло толкоз ниско -
като видение, като копнеж.
Остава само ти да си наблизко,
на всичко тука смисъл да дадеш.

Ефтим Ефтимов

# 344
Добро утроооо!  Hug Hug Hug   Kissing Heart

И много искам да ви споделя едно късметче, което скоро ми се падна /напоследък всички късметчета са много описателни  Laughing Laughing Laughing/

Гората на зеленото си рамо
наметнала е звездното небе.
Ръка нагоре да протегнеш само,
изгрелите звезди ще загребе.
Красивото е слязло толкоз ниско -
като видение, като копнеж.
Остава само ти да си наблизко,
на всичко тука смисъл да дадеш.

Ефтим Ефтимов

Вивчоо,  Hug Hug Hug благодаря за утринния поздрав  ! Много хубаво късметче  Peace от "Горчиво вино "  на Е. Ефтимов - мноооого любими стихове  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 08:51 от daniela.qnkova

Общи условия

Активация на акаунт