ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 182

• 32 637
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро, поспаланковци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Време е за урока по гмуркане  Party Party Party Party Party Party

Ох, ще скоча и аз в басейна при Чачо, че голяма жега, бе... абе, Чачо защо така плува под вода?... несиметрично с краката...май има нужда от уроци... не че не е секси така, ама просто ми прави впечатление...
Бойче  Hug Hug Hug
  love001  love001  love001  love001  love001  love001 Не е дефектен............ Naughty сложи си цаките..................... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Симетрично си плава.................... Crossing ArmsНали аз съм го водила на уроси..................... Wink Joy Joy Joy Joy Joy Joy  bath1  bath1  bath1

# 421
  • Яко в Матрицата...
Гюнайдън Party Party Party

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 422
  • Яко в Матрицата...

Ох, ще скоча и аз в басейна при Чачо, че голяма жега, бе... абе, Чачо защо така плува под вода?... несиметрично с краката...май има нужда от уроци... не че не е секси така, ама просто ми прави впечатление...
Бойче  Hug Hug Hug

Ча е тренил плуване, ако той не плува добре... здраве му кажи Joy Joy Joy

# 423
  • Яко в Матрицата...

Ади чао, че морето ме зове Party Party Party

# 424
Гюнайдън   Hug
Да ви благоадря видях,че тук http://www.yahoo.net/wp-content/uploads/2014/02/%D0%95mir-33.jpg сте качили 77 епизод с превод  Hug Ще му се насладя най-накрая с бг субтитри  Heart Eyes Много благодаря  Heart Eyes
Хубава неделя   bouquet

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 08:39 от mama evgenia

# 425

Яяяя, Слънцето изгряло  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добро утро, девойки!  Hug Hug Hug  И много хубав почивен ден!  Hug Hug Hug

# 426
  • Яко в Матрицата...
И много, много ви благодаря за пожеланията ви! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 427
  • София

............
Зачетох се в новата тема...,гледам,че се занимават  само с констатации Mr. Green ,този-добър,онзи-лош. Joy Joy

Голяма скука  Sick Sick Blush
Laughing Laughing
Още не се познават,като се стиковат може да се поразчупят и да стане по-добре.

newsm47 Софчето и тати Аданалъ.

Спите явно................... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green   Софчето и кой............... newsm78 newsm78 newsm78 не съм у час................. Embarassed Embarassed Embarassed        дайте джокер........ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Бойче, това ми се струва, че е от филма "Мъжът от Адана"  Peace Нали Сери е играла там  Mr. Green

Добро утро, ято 
Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 428

Гюнайдъъъъъъъъъъъъъъън  Party Party Party Party  Heart Eyes Heart Eyes

# 429

Бойче  Hug Hug Hug

Права е Бела, това е само под вода  Naughty замята повече с... левия крак  Mr. Green hahaha hahaha 

Heart Eyes Heart Eyes

Грозното пате пак изпаднало в заблуждение  ooooh! ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

# 430

Çağatay Ulusoy - Cumartesi Sürprizi ( SHOWTV 11/07/2015 )

Пуууу, не били сами  hahaha hahaha hahaha

# 431

Бойче  Hug Hug Hug

Права е Бела, това е само под вода  Naughty замята повече с... левия крак  Mr. Green hahaha hahaha 

Здравейте, мили!  Hug Hug Hug
Бойче, и с очила и без, все съм на същото мнение.  Hug
Рени, знаех, че е тренирал плуване. Hug
Иве, благодаря ти, както винаги виждаш и преценяваш всичко много точно.  Hug
Аз снощип просто реших да си изразя мнението, знам че повечето от вас харесват на 100% всичко в Чачо. И аз съм в това число. Затова ви харесвам и ми е хубаво в тази тема. Само исках и аз да поплувам с Чачо, има малко нужда от уроци, все пак...
Приятен почивен ден на всички!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Ето това имах впредвид, https://www.youtube.com/watch?v=P4bF-qqxL1Iно не е за гледане, докато плуването на Чачо мога милион пъти да му се кефя, без значение дали е правилно или не  Blush
.

# 432
Скрит текст:

............
Зачетох се в новата тема...,гледам,че се занимават само с констатации Mr. Green ,този-добър,онзи-лош. Joy Joy

Голяма скука Sick Sick Blush
Laughing Laughing
Още не се познават,като се стиковат може да се поразчупят и да стане по-добре.

newsm47 Софчето и тати Аданалъ.

Спите явно................... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Софчето и кой............... newsm78 newsm78 newsm78 не съм у час................. Embarassed Embarassed Embarassed дайте джокер........ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Бойче, това ми се струва, че е от филма "Мъжът от Адана" Peace Нали Сери е играла там Mr. Green

smile3521 "Мъжът от Адана"е сериала ,Серенай е София,новооткритата полугръцка дъщеря на полицейския комисар Joy Joy-Октай Кайнарджа.Говори много сладко на гръцки.

Çağatay Ulusoy - Cumartesi Sürprizi ( SHOWTV 11/07/2015 )

Пуууу, не били сами  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy
  newsm78   Naughty Този,който се изнизва зад гърба на Чачо е от близките приятели на Серенай  -Бугра Берг,брата на Бойгар.

# 433

Каква игра, какъв професионализъм Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Те играят дори в паузите , за да не излязат от роля
grin emoticon

Привет, девойки! Hug Hug Hug
Много работа, яяя, а уж съм в отпуск ooooh!
Това го имам в старите сандъци. smile3508

# 434
Добър ден  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy

първо да честитя на патерица на Вики РД - да си жива и здрава, много много щастлива и много обичана.  Hug Hug Hug Hug Hug

На Ренка синчето новоизлюпен ПО фен и той имал РД  Hug Hug Hug Ренкаааа, да ти е живио и здраво детето, да има много успехи и много да те радва.  Hug Hug Hug Hug Hug

Иначе какво си правите?  newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт