У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (26)

• 87 189
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
На мен пък точно Дарбата от 2000 година ми е сред любимите филми. newsm78
Вкусове разни...

Ама то май не става за Дарбата, а за Подаръкът от 2015. Laughing

# 121
  • Ямбол
Този ли? Че гледам, че има някакъв от 2015 г.

О, този е чуден! Heart Eyes Гледай, ако не си.

# 122
Този ли? Че гледам, че има някакъв от 2015 г.

О, този е чуден! Heart Eyes Гледай, ако не си.

Гледала съм го десетки пъти по Диемите, много го въртяха по едно време, ама може пак някой път. Grinning

# 123
  • Ænima/Albuquerque
Sarcasm™, сам заради теб го свалих и изгледах, не ми дойде толкова стряскащ. Не е кой знае какво, но не очаквах да се случи това  Mr. Green

Аз си казах, че вече не ме бива да ги гледам тия филми.  Tired
Дарбата е як.

# 124
И аз гледах The Gift, но никак не съм очарована, меко казано. Муден, с много дупки в сюжета и лишен от дълбочина на персонажите. Плюс т'ва е два часа Tired

Снощи точно с него се мъчих, мнението ми е абсолютно същото. Спокойно може да се пропусне.

# 125
  • В Космоса
Absentia - идеята ми хареса, точно по такива психо мистерии си падам, но за сметка на мудност и досада в начина на заснемане и лоша игра.

# 126
  • Gotham City
Направих втора грешка за един ден - Pay the Ghost, изгледах 20 минути, е не можа да ми грабне интереса, не се питам какво става по нататък, не ме и интересува, слаба работа

# 127
  • Berlin
The Visit - игаси смотания филм... Първият, който превъртам и гледам без звук (ама така поне не се стряскам толкова). Очаквах нещо по-неочаквано. Laughing Начинът, по който е сниман, допълнително ме дразнеше през целия филм, не ми хареса.
Скрит текст:
И накрая какви бяха тия, защо са убили бабата и дядото.. не стана ясно. Някакви превъртели.

# 128
The Visit - игаси смотания филм... Първият, който превъртам и гледам без звук (ама така поне не се стряскам толкова). Очаквах нещо по-неочаквано. Laughing Начинът, по който е сниман, допълнително ме дразнеше през целия филм, не ми хареса.
Скрит текст:
И накрая какви бяха тия, защо са убили бабата и дядото.. не стана ясно. Някакви превъртели.
abs,
Скрит текст:
защо? Малко го докарват на "Blair Witch Project", ама много далечно. По отношение на снимането. А иначе останах с впечатлението, че бабата и дядото, помагайки, са попаднали на тези двамата в болницата и са ги поканили да им гостуват. И те са дошли, но... Настанявайки се завинаги. Само не разбрах дали истинските поканиха децата, май да. Понеже като идваха разни хора от болницата да ги търсят, тях все ги нямаше и Стейси явно ги разпозна като чужди. Ами убили са ги, за да се почувства май кукувицата като баба, понеже нали убила децата си

# 129
  • Berlin
Да, нещо такова е било, но нещо не ми допадна. Simple Smile

# 130
  • В Космоса
Изгледах го и аз The Visit и съм очарована (ако може така да се изразя за подобен филм  Laughing). Наистина много ми хареса. Изгледах го с интерес целия. Бабичката беше идеална за бръкване в моята психика. Грабна ме силно още в началото като
Скрит текст:
ги гонеше под къщата
. Имаше и един момент, в който се стреснах,
Скрит текст:
когато изникна на камерата внезапно и изръмжа
. Много се забавлявах с момчето, погрижили са се и хумор да има. А накрая с откровенията на майката дори пуснах сълза. Бе, доволна отвсякъде!

# 131
  • Berlin
Скрит текст:
Под къщата беше ок, загатнаха, че става нещо, но с памперсите тотално ме загубиха и с общо взето липсата на някаква история, почти нямаше реплики в тоя филм. Или така е в документалните? Grinning

# 132
  • В Космоса
Не знам, не гледам документалки, трябва да питам ММ, той предимно такива гледа. Laughing Но...

Скрит текст:
как нямаше реплики, постоянно дърдореха пред камерата. Особено малкия... и рапира няколко пъти, кво искаш. Laughing Ами постоянно като се явяваха някакви да рецитират с нереализирани актьорски мечти... hahaha

Наистина ми хареса. Интересен ми беше през цялото време. Хем мистериозен и страховит, хем с младежки лиготии.

П.П.
Скрит текст:
Това с памперсите беше тъпня, да. Особено като му го размаза накрая на лицето. Sick

# 133
  • Ænima/Albuquerque
Имаше и един момент, в който се стреснах,
Скрит текст:
.

Пък да ти кажа аз кви ги свърших в тоя момент...

Скрит текст:
Гледам аз как бабата блъска вратата, как преминаааава пред камерата и изчезва, и в тоя момент, започвам да търся силует, викам си - НЕ! Няма да ме стреснеш, ще те видя откъде и накъде ще тръгнеш! Обаче, в стотната в която си го мислех това, супер загледана в сцената, мозъкът ми каза - ПРЕД КАМЕРАТА, ПРЕД КАМЕРАТА! RUUUUUUN! И вече беше късно...  Tired

# 134
Имаше и един момент, в който се стреснах,
Скрит текст:
.

Пък да ти кажа аз кви ги свърших в тоя момент...

Скрит текст:
Гледам аз как бабата блъска вратата, как преминаааава пред камерата и изчезва, и в тоя момент, започвам да търся силует, викам си - НЕ! Няма да ме стреснеш, ще те видя откъде и накъде ще тръгнеш! Обаче, в стотната в която си го мислех това, супер загледана в сцената, мозъкът ми каза - ПРЕД КАМЕРАТА, ПРЕД КАМЕРАТА! RUUUUUUN! И вече беше късно...  Tired
Sarcasm™...  surpriseuu БАУ!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт