У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (26)

• 87 123
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
  • В Космоса
Две жени скитат из тундрата, сами, откъснати от останалите. По-възрастната е спасила от изнасилващите и убиващи руснаци малко бебе момиченце и решава да се отделят с нея, за да бъдат в безопасност. Но още като малка шаманът я светнал, че е прокълната. Философията ѝ, на която учи и дъщеря си е първо да клъцва глави, после да пита дали се нуждаят от помощ. Един път обаче среща примрелия от студ Шон Бийн и го спасява противно на принципите си. Заживяват тримата, но и двете женки му хвърлят белтъци. По-младата е по-напориста и Шон избира нея. Решават да отидат в цивилизацията и да създадат семейство. Дъртата
Скрит текст:
се изяжда от завист и под предлог да ѝ сплете косата, за да е хубава мома за пред бъдещия ѝ мъж я удушава с плитката ѝ. После ѝ одира кожата на лицето и я налага върху своето, при което горкият човечец като се връща от лов налазва възлюбената си в леглото. Докато се сексят ѝ размества "маската", изтрещява и хуква гол из пустошта, крещейки безпомощно.

Снощи гледах 28 days Later, че не бях.

# 91
  • Ænima/Albuquerque
Ти да видиш, хорър!  Shocked
Ей, не му върви на Шон, и тва си е! Crossing Arms

28 всичко по-късно е готино, и втората също кефи. Обичам Карлайл! Heart Eyes

Едит: Изгледах Far North на копче, да видя хоръра. Еми начи, да ви кажа, Шончо и младото гадже, поне можеха да не правят секси тайм на една педя от гърба на дъртата - и аз да съм, и аз ще я
Скрит текст:
одера.
  Mr. Green
Освен тва, мисля че Шон не обмисли добре тичането гол, в неизвестна посока, на средата тундрата.  Mr. Green
И накрая - дъртата беше мощно по-красива, Шоне!  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 15:46 от Sarcasm™

# 92
А можете ли да ми предложите някой филм, различен от тези с паранормална активност. Никъде не видях филми от тези в които група от приятели отиват на отдалечено място и там РЕАЛЕН убиец ги преследва и намират смъртта си?

# 93
А можете ли да ми предложите някой филм, различен от тези с паранормална активност. Никъде не видях филми от тези в които група от приятели отиват на отдалечено място и там РЕАЛЕН убиец ги преследва и намират смъртта си?
Ето ти един. Реален убиец и кръвта се лее с кофи. И за разкош Люк Еванс.

http://www.imdb.com/title/tt1763264/?ref_=fn_al_tt_1

# 94
  • Ямбол

Ето ти още един.

http://www.imdb.com/title/tt0808276/

# 95
Wolf Creek
A Perfect Getaway
Eden Lake
Vertige
Turistas
A Lonely Place to Die

# 96

Friday the 13th  Crazy.
Wrong Turn

# 97
  • Gotham City
Texas chainsaw massacre - че дори и по действителен случай
Hills Have eyes
See no evil
House of 1000 corpses

Все такива ги гледахме като тийнейджъри  Laughing

Ужасно ме разнят към днешна дата, не може 10 човека да се оставите на един да ви разфасова всичките  Mr. Green

# 98
  • Ænima/Albuquerque
Мда, и мен не ме кефят. Много изглупяват героите.  doh

# 99
  • Berlin
Crimson Peak излиза скоро. Stuck Out Tongue

# 100
  • Ænima/Albuquerque
Йей. Gift

# 101
И на финала пак нещо като... онова с куклата и други подобни, дето им точим лиги с месеци  ooooh!

# 102
  • Ænima/Albuquerque
А, няма, няма. Това е Дел Торо все пак.  Flutter

# 103
Много хубава тема Simple Smile Аз съм страшна фенка на филмите на ужасите и може би почти всичко съм изгледала.Но все пак,може ли да ми препоръчате нещо от сорта на The Descent,The Rite и Untraceable? Нещо такова ми се гледа.

# 104
ДимиЛока, ако не те е страх от много кървища и гадости, става. Ако не обичаш, недей да го гледаш. Аз го издържах, но не съм хич впечатлена. Много кръв за нищо  Peace

Не обичам, затова и няма да си го причиня. Падам си по психотрилъри, мистерии, криминални трилъри. Ужасите ги избягвам по принцип.

Тези дни гледах едно трилърче / мистерия, което не мислех да споменавам тук, понеже не е нищо особено, но на мен ми хареса. Ако на някой му се гледа нещо по-леко и с приятни актьори, може да го пробва - Abandon
И аз .Ще следя това което препоръчваш.
Гледа ми се качествен трилър/мистерия , без психо и ужаси, фантастики .. ?
По скоро нещо подобно ?
http://onlain-filmi.net/lyubovnata-kvartira-2014/

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 15:17 от Markrit

Общи условия

Активация на акаунт