У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (26)

• 87 110
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
  • Ямбол
Сега ще гледам "Снежен град", четох добри отзиви за него.

Доста здрава психика трябва да има човек, за да изгледа този филм докрай. Аз така и не успях да го догледам.  Confused

# 31
  • В Космоса
Сега ще гледам "Снежен град", четох добри отзиви за него.

Доста здрава психика трябва да има човек, за да изгледа този филм докрай. Аз така и не успях да го догледам.  Confused

Йес, предизвикателство! Дайте го насам! Twisted Evil

# 32
# 33
  • В Космоса
мИрси, закачих го, ще го имам с предимство пред снежните, за които съм се размечтала от един месец. Crazy

# 34
  • Ямбол
Гледай си снежните. Този не го препоръчвам в тези горещини. Прекалено тежък и натоварващ е.

Гледах няколко филма тия дни, ама от нито един не останах особено доволна.  Rolling Eyes

Dark Places - нелоша криминална драма, с интересен сюжет, обаче нещо ми липсваше във филма... Не ме стисна за гърлото, както очаквах.

Dark Was the Night - този филм започна много обещаващо и супер мистериозно, но в последствие загуби ритъм, и  почти нищо не се случваше до самият финал, който пък се оказа супер тъп.  Mr. Green

La prochaine fois je viserai le coeur - не беше лош, но доста мрачен и потискащ. "Болен" филм, базиран на действителни събития.

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 06:12 от DimiLoca

# 35
  • Ænima/Albuquerque
Dark Places - нелоша криминална драма, с интересен сюжет, обаче нещо ми липсваше във филма... Не ме стисна за гърлото, както очаквах.

Книгата беше по-зле. Мудна, бавна, изнервяща. Липсваше нещо на филма, да, ама то и на книгата. Неубедителни персонажи сякаш, може би само майката стоеше на място, във филма най-вече.

# 36

Книгата беше по-зле. Мудна, бавна, изнервяща. Липсваше нещо на филма, да, ама то и на книгата. Неубедителни персонажи сякаш, може би само майката стоеше на място, във филма най-вече.
На мен ми хареса, а и ми беше много интересен.

# 37

Не ми хареса.  Peace

# 38
Я, и аз да се включа с Before I Go to Sleep - хареса ми много, може би защото четох негативни отзиви и бях занижила очакванията. Но ми беше много интересен, а и не очаквах точно това, което се оказа.

Скрит текст:
От самото начало подозирах героя на Фърт, но не очаквах, по този начин да го извъртят. Grinning

# 39
  • Ænima/Albuquerque
На мен ми хареса, а и ми беше много интересен.

Мда. На мен ми е противоречиво мнението, и вие го доказвате. Но при всички положения, филмът беше по-добре.

# 40
Before I Go To Sleep на мен също много ми хареса, макар да съм гледала подобни.

Гледах и The Snowtown Murders, не ми се видя толкова тежък, колкото един мрачен и на моменти трудно разбираем. Но издържах да го изгледам  Naughty

Момичета, гледах какво сте препоръчали за снежни филми, но беше за нацистки зомбита  #Crazy. Ако се сещате за нещо като Whiteout, но по-добро  Mr. Green, ще е чудесно  Simple Smile

# 41
  • Ænima/Albuquerque
Момичета, гледах какво сте препоръчали за снежни филми, но беше за нацистки зомбита  #Crazy.

Ама много е забавен!  hahaha

# 42
Аз ще го гледам пак някой път, щото съм го забравила. Joy

# 43

Гледах и The Snowtown Murders, не ми се видя толкова тежък, колкото един мрачен и на моменти трудно разбираем. Но издържах да го изгледам  Naughty

Това е и моето мнение. Очаквах много повече от филма, а то не се случи нищо особено.

# 44
  • Gotham City
Момичета, гледах какво сте препоръчали за снежни филми, но беше за нацистки зомбита  #Crazy.

Ама много е забавен!  hahaha

За този ли говорите?

С глас съм се смяла

Before I go to sleep и на мен много ми хареса Peace

Общи условия

Активация на акаунт