У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (26)

• 87 181
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Има ли шанс да открия съвременен трилър /2014-2015-2016/ без никакви хорър сцени със зомбита и подобни ужасии???

Напоследък правят само фентъзи - хорър и детски приказки че даже и ги омесват трите жанра  #Crazy Sick Sick

Последният свестен трилър  беше Твърде лично 1-2-3.....уникален филм!
ако не държиш на екшън елемента- Sacrifice, Come Back to Me (2014 също не е лош

# 541
  • София
The Descent е също в тази тематика. Първата част (2005 г.) беше много добра.

Този повече ми напомня Wrong Turn, някак си ми се губи апокалиптичното положение при него.
По-скоро ми се гледа нещо от типа на Epidemic, Dawn of the dead, 28 Days/Weeks Later. Но нещо по-смислено, а не стил Shaun Of The Dead или Zombieland Mr. Green

Така или иначе всичко е повторения на класическата трилогия от памтивека - The Evil Dead  Mr. Green

Сега сериозно. Ти си изброила по-качествените в жанра.
Предполагам, че War Z и Resident Evil (всичките части) ги знаеш. Сещам се още за Flight of the Living Dead, също и за Quarantine 2 : Terminal (първият Quarantine мисля, че беше точно по сценария на REC), Contagion - пак за вирус ставаше въпрос.

# 542
  • Gotham City
Е тоя The Evil Dead как можа грам да не ми хареса  ooooh! всички толкова го хвалеха .

Ааааа тоя Flight-а му се смях с глас, даже наскоро мислех пак да си го пусна да се похиля, много евтино направен (претенциозна съм, знам, ама си ги обичам зомбенцата и си искам най-доброто  Flutter ) май втората Карантина не съм гледала, този, Contagion , му хвърлих око не знаех дали е хубав, ама май ще го пробвам.

В Гугъл като търся и масово ми излизат класиките от 60-и-някоя, 50-и-някоя и т.н., не ми се гледат стари

# 543
Е тоя The Evil Dead как можа грам да не ми хареса  ooooh! всички толкова го хвалеха .

The Evil Dead  аз три пъти се опитах да го гледам и не мога. Фен съм на зомбита и на Брус Кембъл, но не знам защо този филм не мога да го изгледам. Сериала също.

# 544
  • Gotham City
Аз  не знам защо така старите филми не мога да ги гледам повечето...  Rolling Eyes

Тук да вметна, че първо се обърках с този булшит

http://www.imdb.com/title/tt1288558/

# 545
  • София
Не, не става въпрос, че е нещо уникално The Evil Dead трилогията - напротив. Той по-скоро е със сантиментална стойност. Просто този филм, както и филмите на Джордж Ромеро винаги се сочат за първоизточник в зомби-жанра и са считани за образци или пионери.  Peace

# 546
  • Ænima/Albuquerque
Ромеро - президент!

# 547
Аз  не знам защо така старите филми не мога да ги гледам повечето...  Rolling Eyes

Тук да вметна, че първо се обърках с този булшит

http://www.imdb.com/title/tt1288558/

Сетих се за още един.
Grindhouse: Planet Terror / Бибрутално 2: Планета страх (2007)
Велик  Heart Eyes

# 548
  • Ænima/Albuquerque
И двата Grindhouse са брутални.  Naughty

# 549
Така е. Но другия не е апокалиптичен, а тя мисля, че такова търсеше.

# 550
  • Ænima/Albuquerque
Все тая, задължителна "литература" са.  Mr. Green

# 551
  • Gotham City
Точно така, търся нещо апокалиптично, където ще виждам безпомощността в очите им, ще ги гледам как се борят и учат да се бият, ще бягат от зомбенца и т.н.  Twisted Evil

Ще ги видя тези двата, като съм на по-такава вълна, сега ми се гледа точно нещо от типа на Dawn of the dead, 28 days/weeks later, май ще дръпна двойката на Карантината

# 552
Така е Сарки, задължителна "литература" са  Laughing

А каква е тази Карантина? newsm78

# 553
  • Ænima/Albuquerque
Карантината е американския римейк на REC.  Tired

# 554
  • София
Двойката е по-различна като сюжет. Ето тази е - Quarantine 2 : Terminal

Гледам, че сте подкарали класиките. Да отдадем тогава значимото и на From Dusk Till Dawn   Mr. Green

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 23:39 от Leya

Общи условия

Активация на акаунт