Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 668
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Фризьор определя косата на момичето като 6, а ти ми говориш за лешник...май е твърде далеч от лешника Wink.

# 646
Фризьор определя косата на момичето като 6, а ти ми говориш за лешник...май е твърде далеч от лешника Wink.
Ти не вярвай много на тоя фризьор, защото в един професионален форум много му се чудиха и масово я определиха за петица. Peace

# 647
Петицата на моята коса си е направо черно, а не съм руса Wink.

# 648
Говорим за различни неща... Аз ти говоря за естествен цвят на естествена коса. Боите имат лошия "навик" да стават по-тъмни... И аз да се боядисам с петица, и при мен ще стане почти черно...

# 649
Информативно да питам -някой ползвал ли е боите на Paul Mitchell?

# 650
Здравейте,много искам да постигна така наречения цвят"ягодово русо",тоест розовеещо русо,но не мога да намеря подходяща боя!Накой има ли опит с такъв цвят? В същото време имам и страшно много бели коси......

# 651
  • София
Аз затова казах 7 или 8.
Аз със седмица ставам доста тъмно, а с шестица направо излизам от отбора на русите за дълго време.

# 652
  • В полите на Пирин планина
На мен и седмиците бои ми идват твърде тъмни. Аз определям своята естествена коса като седмица:

Скрит текст:

Ако се намажа с боя 7 ставам кестенява с някакъв много неприятен кафеникъв отенък. Подобно ми се получава с 8-ците, даже да се водят пепелни или перлени  newsm78

Затова се придържам към 9-ките с малко натурално 8 за по-добро покритие на белите коси.

Показаната снимка според мен е между 7 и 8 като изсветляване  newsm78

# 653
Аз последно се правих с 8 и доста руса ми става. Може наистина да зависи от самата боя, а иначе момичето от снимката, може и с 9-ка да е правена, като и гледам очите, предполагам, че естествената и коса е направо черна. Може да е обезцветявана, после покривана с тъмно русочервенееща боя, от там този "измит" дефект, то корен пораснал няма. За мен цвета по каталог е 6/с идея за 7/, как ще го постигне, зависи от много неща. Peace Не държа да съм права, това си е мое мнение.

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 08:54 от bubanka

# 654
Аз преди седмица постигнах такъв цвят като смесих 7/75 и 88/0 на Вела Колестон, но да се има предвид, че потъмнявах от ниво 10-11 като косата ми естествена е 4-ка.

# 655
Аз затова казах 7 или 8.
Аз със седмица ставам доста тъмно, а с шестица направо излизам от отбора на русите за дълго време.

Това съм аз с 8, а показаната е много фаруей от блондинките.

Скрит текст:

# 656
Здравейте русокоски
Хоп и аз при вас. Искам да попитам някоя ползвала ли е безамонячните Dialight на Лореал. Дали може да тонира и се справи с оранжеви корени по дълготрайно и да придаде блясък на поизтощени дължини . Звучи ми доста безопасна но то и която боя да и прочетеш рекламката все чудеса прави чак подхранва 😀

# 657
Здравейте русокоски
Хоп и аз при вас. Искам да попитам някоя ползвала ли е безамонячните Dialight на Лореал. Дали може да тонира и се справи с оранжеви корени по дълготрайно и да придаде блясък на поизтощени дължини . Звучи ми доста безопасна но то и която боя да и прочетеш рекламката все чудеса прави чак подхранва 😀
Да, матира корени и освежава дължини, косата е много мека и блестяща след нея, зависи много и от това какъв ти е цвета в момента. Доста е нетрайна, но за между две боядисвания с перманентна и добре Simple Smile

# 658
Момичета, да похваля пак балсамите Леганза. Опитах 71 Кафе Лате и много ми хареса резултата 😍
http://www.prikachi.com/images/723/8570723C.jpg
http://www.prikachi.com/images/724/8570724a.jpg
http://www.prikachi.com/images/725/8570725j.jpg
Първите две снимки са на слънчева светлина, последната - на лампа. Обмислям да пробвам и останалите по-ярки цветове 😜 Бързо се отмиват, а косата става прелестна!

# 659
Много хубаво се е получило, а какъв е цветът, върху който си сложила балсама?

Общи условия

Активация на акаунт