Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 634
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Вела колестон 9.38

# 676
Колестон 9.38 е мноооого далече от розово злато. Wink

# 677
Пробвала ли си я? Защото аз бях объркала номерата и вместо да взема 8.38 бях взела 9.38 и всички ме питаха защо ми са розови корените Simple Smile. Добре че боядисах само тях, а не цялата коса.

# 678
От сайта на Вела:
Скрит текст:
Приятен бежов цвят, но далеч от актуалното розово злато. Peace

# 679
wdv Доста светло за 9, с какъв оскидант?

# 680
От сайта на Вела:
Скрит текст:
Приятен бежов цвят, но далеч от актуалното розово злато. Peace
Недей гледа картинката, казвам ти, че всички ме питаха защо ми са розови корените!

# 681
Да се оплача, с една и съща боя и един и същи оксидант, но купена от 2 различни магазина, косата ми става различна. И преди го бях забелязала, но нали си правих експерименти, с окислителите и боите си мислех, че е от това, сега съм сигурна. На какво може да се дължи, може с окислителя разни шмекерии да правят, и да сипват в тубичките някой евтинджос ?

Сега ми е жълта чак рижавее.  Close

# 682
Adelinda погледни срока на годност  Peace

Аз сега съм в чуденка какво да правя ,постигнах цвета който искам (8.11)и ще ми е най-лесно да си поръчам същата боя,но имам една боя на INOA 9.01  и не знам с какъв номер да я смеся (тоест да поръчаам още една) за да получа нещо подобно ,да не си стои така тази.
Някой има ли идея къде мога да погледна цветовете на иноа ,но да се виждат хубаво, не мога да открия в нета ,предполагам със седмица трябва да смеся Thinking
И някой смесвал ли е две бои от различни марки ,дали ще се получи  newsm78

# 683
Смесвала съм мажирел и Вела колестон и нямах никакви проблеми.

# 684
Смесвала съм различни марки, бютито че не знам до ден днешен от друга боя да става така търсеното от мен сиво и съм сипвала в другата, но бързо пада.. Иноата ако не е отваряна, пробвай да я продадеш.

# 685
Е щом мога да ги смеся не е проблем ,ще измисля нещо тогава
Благодаря ви Hug

# 686
Иноа е перманентна безамонячна боя и май е специфична. Не бих ти препоръчала да си правиш експерименти точно с нея. Да смесиш два цвята на Иноа - да, но Иноа с друга боя... Peace

# 687
Иноа е перманентна безамонячна боя и май е специфична. Не бих ти препоръчала да си правиш експерименти точно с нея. Да смесиш два цвята на Иноа - да, но Иноа с друга боя... Peace

Моята фризьорка, която ми даваше курса е смесвала. Отишла и клиента с Иноа и боята не  е стигнала. Каза, че било само реклама, и нямало проблем да се смесва.  Peace Сега колко е достоверно не мога да гарантирам, но може да пробва с малко и на кичур.  Peace

# 688
  • BG-DE
Моя приятелка преди време си направи подобен експеримент като смеси обикновена боя с Иноа, нямаше фатални последици но не се получи нищо, тя е в тъмната гама и искаше от Иноа само някакъв оттенък но не стана. Фризьорката после и беше казала, че нямало как да стане, защото Иноа не прави реакция с окислителя на амонячните бои, а пък те от своя страна не реагират на нейния окислител. Така че, според мен само ще се изхаби боята  Peace

# 689
Моя приятелка преди време си направи подобен експеримент като смеси обикновена боя с Иноа
Какво значи "обикновена боя"? Смесила е амонячна с безамонячна?

Общи условия

Активация на акаунт