Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 741
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Изсветля понеже съм я мазала и със супра

# 76
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
И аз да се включа с питане в темата: Някой ползва ли боя за коса на Лореал Иноа и може ли да сподели мнение за русите тонове? Интересуваме кой номер да взема, тъй като ще се правя сама в домашни условия, но не искам да жълтее. Целя по пясъчно-бежов ефект. В момента се боядисвам с Keune 1517-пепелно виолетово русо.

И аз се присъединявам към това питане.

Да споделя, че преди няколко дни се боядисах с Иноа 9.13. Много красив цвят. Точно какъвто си търся. Не можете да си представите колко бях щастлива. Но какво да кажа след първото измиване? Няма и помен от цвета. Косата ми сега изглежда ужасно. Жълта е.  #Crazy. Няма го пясъчно-пепелния оттенък. Много ме е яд. Кажете от къде да си купя и аз боя на Кюн?

# 77
  Здравейте, момичета! Много се радвам, че ви намирам. Искам да ви разкажа защо и как ви открих...
  Косата ми е естествено руса, при това много приятен пепелив цвят, който на слънцето има леки златисти отенъци. Като ученичка реших да експириментирам с кичури и точно както пише в началото на темата, преминах към платинено русо. Косата започна да се изтощава, цъфти и накъсва. Тогава реших, че повече няма да се боядисвам и я оставих да расте, докато накрая не намерих идеалната боя за естествения ми цвят. Боядисах светлото под педята израстнали корени, отрязах половината си коса и 6-7 години не съм и помисляла за промяна в цвета... до онзи ден!
  Реших, че имам нужда от промяна и не знам от къде ги измислих тези кичури с кислородна вода  #Crazy (а се имам за разумна жена). Отидох до аптеката, взех си перхидрол 12%, мацнах тук, мацнах там и... няма такава цигания! ЖЪЛТО!!! Ама жълто ви казвам. Пробвах с матиращ балсам, но нямаше абсолютно никаква разлика. Днес се рових дълго из нета, но т.к. не открих друго решение освен боята се спрях на "сребристо-платинен", което по каталог си е направи сиво. Намазах се, стоях 35мин и като се изплакнах: О, чудо! Същия пепелив цвят, но нюанс или два по-светъл  Peace Peace
  Та ровейки насам, натам попаднах на тази тема и понеже вече не съм естествена блондинка ще ви следя. И мисля да задам първия си въпрос. Изсветлявате ли веждите си? Отвикнала съм с разликата между цвета на веждите и косата и сега, когато не са еднакви никак не ми е приятно. Да ги мацна ли малко със същата боя или си има други начини?  newsm78

# 78
Аз ги боядисвам с боята си за коса, държа 6-7 минутки и мия. Не казвам, че е правилно  Laughing но аз така процедирам от години.

# 79
И аз като JLo, само дето стоя по-малко. Грозно мие  веждите да са с повече от два тона по тъмни от косата.

# 80
  • Varna
Здравейте! Косата ми е кестенява, като на слънце краищата отиват към русоляво. Искам един от тези два цветове (май се водят медно или ягодово русо) - https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/9e/d8/79/9ed879ef3ce32 … 4c2e8c452f727.jpg
http://i.imgur.com/j7XkaBx.jpg

Не искам да се боядисвам още, а да пробвам с някой шампоан или оцветяваща маска. Знам, че няма да се получи така наситено, но поне някакъв нюанс в тази посока ще успея ли да постигне? Към коя гама да гледам- по-русата или червеникавата? Ако е много червено, според мен косата ми ще стане тъмно вишнево, а ако е много русо да не оранжевея после?  newsm78 Мисля че Лакме имаха шампоан и маска copper blonde, някой ползвал ли ги е?
Бях такъв цвят преди три месеца, с боя 8.04 го постигах и 8.32 ако не се лъжа. Според мен не е ягодово русо, по към медно ми е. Поддръжка си правех с балсам на Престиж - капучино, ставаше същото, но го нанасям на суха коса и стоя 20 тина минути. Ако косата ти е тъмна няма да хване, особено ако е и боядисвана, но пък при изсветляване ще имаш рижавеещ отенък, така че няма да ти се налага да го тушираш, а ще го подчертаеш.

Ех, този балсам Капучино... отдавна му се каня, но си спомням, че в някоя от предишните теми имаше негативни коментари. На светло руса коса (ниво 10-11) дали би се получило нещо?

# 81
И аз да се включа с питане в темата: Някой ползва ли боя за коса на Лореал Иноа и може ли да сподели мнение за русите тонове? Интересуваме кой номер да взема, тъй като ще се правя сама в домашни условия, но не искам да жълтее. Целя по пясъчно-бежов ефект. В момента се боядисвам с Keune 1517-пепелно виолетово русо.

И аз се присъединявам към това питане.

Да споделя, че преди няколко дни се боядисах с Иноа 9.13. Много красив цвят. Точно какъвто си търся. Не можете да си представите колко бях щастлива. Но какво да кажа след първото измиване? Няма и помен от цвета. Косата ми сега изглежда ужасно. Жълта е.  #Crazy. Няма го пясъчно-пепелния оттенък. Много ме е яд. Кажете от къде да си купя и аз боя на Кюн?

Благодаря за мнението за Иноа. И аз от това се опасявах, че ще се измие много бързо. Боя за коса Кюн може да поръчаш от ebay/ пристига за около 10-14дни/ или от някой салон, които работи с тези бои в твоя град. Можеш да пишеш на страничката им във фейсбук за да ти дадат адреси на салони в твоя град. Много са любезни.

# 82
Може ли някой да ми даде линк към скалата с русите нюанси. В началото на темата не ми излиза...

# 83
Това ли имаш в предвид?
Скрит текст:

# 84
Здравейте! Косата ми е кестенява, като на слънце краищата отиват към русоляво. Искам един от тези два цветове (май се водят медно или ягодово русо) - https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/9e/d8/79/9ed879ef3ce32 … 4c2e8c452f727.jpg
http://i.imgur.com/j7XkaBx.jpg

Не искам да се боядисвам още, а да пробвам с някой шампоан или оцветяваща маска. Знам, че няма да се получи така наситено, но поне някакъв нюанс в тази посока ще успея ли да постигне? Към коя гама да гледам- по-русата или червеникавата? Ако е много червено, според мен косата ми ще стане тъмно вишнево, а ако е много русо да не оранжевея после?  newsm78 Мисля че Лакме имаха шампоан и маска copper blonde, някой ползвал ли ги е?
Бях такъв цвят преди три месеца, с боя 8.04 го постигах и 8.32 ако не се лъжа. Според мен не е ягодово русо, по към медно ми е. Поддръжка си правех с балсам на Престиж - капучино, ставаше същото, но го нанасям на суха коса и стоя 20 тина минути. Ако косата ти е тъмна няма да хване, особено ако е и боядисвана, но пък при изсветляване ще имаш рижавеещ отенък, така че няма да ти се налага да го тушираш, а ще го подчертаеш.

Ех, този балсам Капучино... отдавна му се каня, но си спомням, че в някоя от предишните теми имаше негативни коментари. На светло руса коса (ниво 10-11) дали би се получило нещо?
Според мен ще се получи медно, моите краища бяха светло руси и хващаше, така или иначе след определен брой измивания няма да има и следа от него, така че не те бърка много. Но за по-голям ефект аз лично нанасям балсамите на суха коса, да не се размиват от водата.

# 85
Здравейте,един въпрос ме тормози от доста време  Rolling Eyes Косата ми е кестенява ,в момента изрусена светло пепеляво рус 8.13 . Напоследък страшно искам да си направя кичури в три цвята сегашното ми русо,малко по-тъмен и по-светло,някоя от вас правила ли си е кичури с боя,на колко време е поддръжката им?  Praynig

# 86

Според мен ще се получи медно, моите краища бяха светло руси и хващаше, така или иначе след определен брой измивания няма да има и следа от него, така че не те бърка много. Но за по-голям ефект аз лично нанасям балсамите на суха коса, да не се размиват от водата.

С оцветяваш балсам "капучино" върху руса коса се получава ягодово или медно русо, така ли? Ако съм разбрала правилно, кажете коя марка ползвате вие. Ако се нанесе червен балсам какво ще се получи според вас?

# 87
Аз ползвам Престиж. Ако сложиш чврвен може би ще стане червеникаво, не знам.

# 88
По повод на боите Keune - дълго време ползвах само тях, основно купувани от чуждестранни сайтове и ebay. Последните няколко пъти - от фризьорски салон. Косата ми е ниво 7-8, използвах 6% оксидант с различните 8-ици и 9-ки, които вземах. И въпреки плътния косъм и постоянната поддръжка с професионална козметика за коса - за мен боята е доста агресивна. Определено изсушава и изтощава. Поне моята коса. Отделно от това - няколкото бели косъма, които нонстоп ми се набиват на очи - след боядисване бяха ОК, но след второ измиване, боята падаше.

# 89
Здравейте.
Знаете ли как най-бързо да махна сивото?Направих си кичури,фризьоркота ги матира и станаха много сиви ама много...Мих косата..е няма махане.Много се дразня,защото е адски сиво и не ми е ок така..

Общи условия

Активация на акаунт