Боя за коса - Вlond 38 - Клуб на блондинките

• 95 707
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Според мен ако с едно нанасяне на светла боя станеш светло руса ще си някакво страхотно изключение. Изсветляващите бои свалят определен брой тонове от естествената коса. Дори и да станеш по светло руса от желаното, можеш да нанесеш по тъмно русо и да коригираш цвета. Ако те е страх толкова вземи си боя и два различни оксиданта и пробвай на вътрешен кичур. Ще наблюдаваш времето на боядисване и изсветляване и така. Боята алфапарф е доста агресивна спрямо моята коса. Разликата между пепелния и перления отенък е че единия е сивеещ, другия бежавеещ без да е златист.

# 616
  • София
ellie, а какъв точно е твоят цвят?

# 617
ellie&, изгледай това видео. Peace В него ще видиш първо боядисване с професионална силно изсветляваща боя на Вела на кестенява коса. Лично на мен резултата НЕ ми харесва. Peace

# 618
О, на мен ми хареса Simple Smile

# 619
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
На мен не ми хареса резултата.Момичета,в момента в Арлен има 15 процента намаление на боята Мажирел.

# 620
И на мен ми харесва сякаш. По-необичаен цвят е. Иначе ето изрових снимка на естествена светлина:
http://i65.tinypic.com/5akh14.jpg
http://i63.tinypic.com/25a438y.jpg

# 621
ellie&, изгледай това видео. Peace В него ще видиш първо боядисване с професионална силно изсветляваща боя на Вела на кестенява коса. Лично на мен резултата НЕ ми харесва. Peace

Не ти харесва цвета, иначе техниката не е лоша.

ellie&, Според мен само на професионалист иди за това, което искаш да постигнеш. Не е зор утре да се боядисаш, иначе така ще се наклепаш, че после да се чудиш как да оправяш. 2 различни бои ти трябват, едната за краищата, друга да прелее естествената, с краищата и двете към натурален цвят без отенъци мисля. Едното натурално русо 8, другото 9 примерно. Снимките, които си дала за пример, са точно белиаж техника, това не е с една боя мазане. Същите отенъци, не мисля и ще ти отиват на тебе.

# 622
Според мен ти трябва една боя с два оксиданта. 10.0 или 11.0 или 12.0 с 12 и 9 оксидант. 12 по дължините, 9 в корена. Не ти е светла косата, няма да изсветлее чак толкова лесно с боя, това си е мое мнение.

# 623
Ето го и моя резултат .Получих това което исках  Peace равномерно потъмняване.
Сега да видим как ще задържа този цвят.Харесва ми ,но все още се стряскам като се погледна в огледалото  Grinning
Не мога да свикна ......

Скрит текст:

# 624
Ето го и моя резултат .Получих това което исках  Peace равномерно потъмняване.
Сега да видим как ще задържа този цвят.Харесва ми ,но все още се стряскам като се погледна в огледалото  Grinning
Не мога да свикна ......

Скрит текст:

Много хубаво сиво. Каква боя и номер използва. Благодаря.  bouquet

# 625
  • UK
~Artemis~ Страхотен цвят  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И аз се присъединявам към въпроса на adelinda

# 626
Salermvision 8.11
Скрит текст:

С този цвят се направих .Преди съм се правила със същата боя ,но с номер 9.11 и пак бях много доволна ,покрива всички нежелани отенъци. Twisted Evil
Сега е смесих с 9%  и 6%   Simple Smile не можах да реша с кой от двата и ги смесих.

# 627
Разбирам.. може би ще изчакам да се прибера в София и ще отида при професионалист. Още повече като гледам разни клипчета направо не смея да се правя сама вече.... Grinning Това гледали ли сте го: https://www.youtube.com/watch?v=a1InTn9JrmA  Shocked Shocked Shocked

# 628
Момичета,чудя се коя част от боята е най-увреждаща оксиданта или самата боя? Дали по-слаб оксидант е по-щадящ или колкото по-светъло рус е цветът на боята е по-увреждащ?Скоро пробвах безамонячна боя на Лакме номер 11 с 1/2 оксидант 6% и 1/2 оксидант 9% резултатът доста суха коса.С амонячната на Мажирел и оксидант 6% косата ми е в по-добро състояние.А се надявах да започна да започна да използвам безамонячни и  да щадя косата си... newsm78

# 629
  • София
Разбирам.. може би ще изчакам да се прибера в София и ще отида при професионалист. Още повече като гледам разни клипчета направо не смея да се правя сама вече....

Аз съм се изсветлявала сама от кестеняво с Гарние 111.
Ама аз доста експерименти съм си правила.

Иначе сега пък се боядисах с Гарние 7.3 и нещо станах много тъмна и пак ще се изсветля следващия път.

Общи условия

Активация на акаунт