Дали...?

• 12 584
  • 141
  •   1
Отговори
# 60
Любовта не пита. Като имаш дете това не значи, че не можеш да намериш отново човек до себе си, който ще те обича. В днешно време такива случаи и примери колкото искаш. Живота е непредвидим.
И за всеки влак си има пътници,колкото и банално да звучи това-така е!
Колко жени, че и млади момичета има с деца, които сами си ги гледат и знаеш ли как се справят.
Има мъже и мъже. Има толкова добри мъже, има и боклуци. За истински влюбения и добър мъж "качествен" както са се изразили по-долу детето няма да го спре.
Толкова жени не са случили на мъже, разделили са се, родили са млади и т.н. и какво?сега да се откажат от това да се влюбят отново и да живеят пълноценно ли?!
Нещата ще се наредят.Тия неща с провинцията и "големия град" разделения и прочие няма даже да ги комнетрам, защото винаги са ме дразнели. Абсолютно всичко си е до човека и до това каква нагласа има. Simple Smile

# 61
Имаше едни типове в американската блогосфера, дето пропагандираха как истинският мъж се жени само за млада и красива, по възможност дори девствена, с дълга коса...и баш тарторът им по едно време се оказа, че е взел крава с теле, възпълничка и с не особено хубав вид.

Така че за пред хората се говори едно, ама нещата се случват иначе.

Не ми казвай, че става въпрос за Return of the knights?

# 62
Катерина,не се тревожи аз съм със дете,и преди да срещна човека с когото съм в момента имах връзки само със ергени не,че бяха кой знае колко,но човека ако те обича,няма да гледа дали имаш дете или нямаш.Аз съм на 22 мъжът с когото съм сега е колкото мен само 11 месеца ни е разликата набори сме  Laughing.Живот и здраве Декември ще имаме и нов член в семейството.А ако знаеш колко странно се запознахме и двамата не мислехме,че ще излезе нещо по-сериозно от една авантюра.

# 63
Имаше едни типове в американската блогосфера, дето пропагандираха как истинският мъж се жени само за млада и красива, по възможност дори девствена, с дълга коса...и баш тарторът им по едно време се оказа, че е взел крава с теле, възпълничка и с не особено хубав вид.

Return of King е блогът. Не, един друг блог, ама пак от тоя кръг. Иначе Roosh V още е ерген, ако някоя го иска. 35-годишен брадясал с ирански гени, мяза на див българин. Иначе е умник, накрая някоя ще го върже:)

Но все пак е хубаво ако си с дете, да е възпитано и приятно дете. Това допълнително доказва, че си добра майка. Не е хубаво детето да е ужасен дзвер. Въпреки че моят беше малко див, ама пак го изгледахме през най-дивите периоди.

# 64

Return of King е блогът. Не, един друг блог, ама пак от тоя кръг. Иначе Roosh V още е ерген, ако някоя го иска. 35-годишен брадясал с ирански гени, мяза на див българин. Иначе е умник, накрая някоя ще го върже:)

Но все пак е хубаво ако си с дете, да е възпитано и приятно дете. Това допълнително доказва, че си добра майка. Не е хубаво детето да е ужасен дзвер. Въпреки че моят беше малко див, ама пак го изгледахме през най-дивите периоди.

JoyЯсно. Ох, моят не беше див, ама за сметка на това сестра му компенсира с дивотии.

# 65
  • София - Рим и обратно
Моята голямата беше точно дете-мечта. Възпитана, тиха, кротка, усмихната и хубавка. Точно "за пред хората" Flutter. За сметка на това, малката (общото ни дете) ни пийва сосеца отвсякъде  Sunglasses. Но там съм спокойна, негова кръв си е, де се оправя .

# 66
Ха, и при нас така. Големият - дете по книга, добър, разбран, възпитан, .... малката ни взима акъла. И не мога да си обесня как така от кофти биологичен материал излизат такива деца, а от по-добрите вторите -  #Crazy
 Joy Joy Joy

# 67
  • София
И аз нерядко си задавам въпроса - коя ли ще вземе мъж, който вече има дете - ангажимент, ако някой ден се стигне дотам. И за себе си съм стигнал до извода че едва ли ще се котирам за повече от няколко преспивания с някоя, и ще си остарея сам, което надали ще е твърде зле.
И, да, най-вероятно няма да си падна да отглеждам чуждо дете, чистосърдечно съм го признал пред себе си, ще го призная и на друга (ако се наложи), луд съм по моето и живота си давам, а и здравето, но толкова.

# 68
Ха, и при нас така. Големият - дете по книга, добър, разбран, възпитан, .... малката ни взима акъла. И не мога да си обесня как така от кофти биологичен материал излизат такива деца, а от по-добрите вторите -  #Crazy
 Joy Joy Joy
+1 И аз мисля,че второто ни дете ще е по-лошо,но аз си го обяснявам,че съм много строга с баткото не позволявам да прави грешки и много често съм толкова груба,че самата аз се определям като Адолф Хитлер,държа много на сина си и ме е страх може би и за това.Сега не знам със другото дете как ще е още има време,но ще пиша живот и здраве. Hug

# 69
Нормално е - с първото все си по -притеснен и от неподготвеност, страхът е повече.  Гледаш си го по книга, съвети и  се опитваш да си стриктна...При второто, вече отсяваш  фелдфебелското и го даваш по-свободно - съответно и то го дава така. Бабата на големия ми син още пази фермана, който бях написала за  първото му дългото  пребиваване от три дена при тях - всичко подредено  от това в колко часа какво се прави, до това,  като издаде някакъв звук какво значи и съответно как се процедира  Laughing  За малкия  едва ли бих написала  каквото и да било /не че има при кого да иде/, просто ще ми е по-важно и достатъчно да му обръщат внимание...а това няма нужда да се пише. 

# 70
И аз нерядко си задавам въпроса - коя ли ще вземе мъж, който вече има дете - ангажимент, ако някой ден се стигне дотам. И за себе си съм стигнал до извода че едва ли ще се котирам за повече от няколко преспивания с някоя, и ще си остарея сам, което надали ще е твърде зле.
И, да, най-вероятно няма да си падна да отглеждам чуждо дете, чистосърдечно съм го признал пред себе си, ще го призная и на друга (ако се наложи), луд съм по моето и живота си давам, а и здравето, но толкова.

Защо само няколко? Може да се котираш за много, откъде знаеш?

# 71
  • София

да, де:)) няколко или много - все тая, с някоя надали бих остарял  Joy

# 72
Роналд, щом така  се виждаш...значи вече си остарял  Rolling Eyes

# 73

да, де:)) няколко или много - все тая, с някоя надали бих остарял  Joy

JoyЕеее, сега за какво ти е да остаряваш с някоя? Аз същото си го мисля ако се разделя с мъжът ми. Само секс и нищо друго ще следва. Сама ще си стоя.

# 74
  • София
Роналд, щом така  се виждаш...значи вече си остарял  Rolling Eyes
Абе, така бе, не съм на 21, я:))  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт