♡ Любов под наем ~ ♡ ~ Ягодов аромат ♡

• 116 301
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • в очите на дъщеря си
Как се казва корейската версия?

# 406
  • Яко в Матрицата...
Нежност Hug, така е - вечерта на излъчване на 3-тата серия е бил на върха в рейтингите Peace Останалата част е резюме на серията.

Аз също се хващам, че гледам АШК-а преди всичко заради Нериман и Корай, любовната гонитба между Дефне и Йомер е на второ място Joy Но пък са много сладки и химията е очевадна Heart Eyes

# 407
Как се казва корейската версия?

"Full house"/ "Пълна къща" - има го във vbox7 с бълг.суб.

Рени Hug  Много благодаря за превода!   bouquet Дано и за в бъдеще продължи Семейството да е лидер! Praynig

Колкото до Любовта - спор няма за химията между Йомер и Дефне Peace  А като се и поупомнят - цена няма да имат Laughing

Утре рожденик ще е Салих Бадемджи. Много Лъвчета в този сериал Laughing

# 408
  • в очите на дъщеря си
Нежност ,  Hug Hug Hug

# 409
Ооо Тинче,  Hug

# 410
# 411
Здравейте! Приемате ли още една запалена фенка по летните комедийно-романтични сериалчета? Flutter

"Виждам" познати другарчета, което изключително много ме радва! Hug

От трите сериали на мен най - много ми харесват Ягодките поне засега. Историята на Аслъ и Бурак ме грабна още от първата серия. Може би в момента точно от такова нещо ненатоварващо и разпускащо имах нужда да изгледам. Дано сериала си задържи рейтинговите позиции и още дълго време да си го гледаме. За първи път гледам Демет и я харесах. Има нещо детинско  в излъчването й , мимиките, жестовете... Усуф е голям хубавец! Много чаровна и лукава усмивка има! Heart Eyes Да не би да са и двойка в реала? Whistling Или ми се ще?! Mr. Green За пореден път имам възможността да се насладя на играта на Мине Тугай- жена, която за мен излъчва класа и женственост във всяка една роля. Това е трети сериал, в който я гледам. Първо я видях във "Времето лети", после в "Medcezir" и сега тук.

В личната ми класация на второ място нареждам - Семейното положение. Ей, тая Айшегюл ми е много сладка.  Берк според мен добре си играе ролята. Едже не ми харесва, изкуствена ми е. Peace

На трето място слагам "Любов под наем". Нещо ми липсва в този сериал, че да ме задържи като постоянен зрител. А и си признавам, не ми харесва Елчин. Stop

Гледайки виждам, че се налага сюжетната линия момичето да е вироглаво, командващо и инатливо.  Laughing

# 412
Охо и Зори се появи  Hug събрахме се  Party

# 413

Играят ли красиви мъже Blush намирисвам и пристигам. hahaha

# 414

Играят ли красиви мъже Blush намирисвам и пристигам. hahaha
Ами Чачун  Mr. Green

# 415

Моето сърце е голямо и винаги има място за още един. Mr. Green Ама съм си Улусоист на първо място.  Whistling
Скрит текст:
Особено сега като няма сополи около него. Mr. Green

# 416

Моето сърце е голямо и винаги има място за още един. Mr. Green Ама съм си Улусоист на първо място.  Whistling
Скрит текст:
Мани той Кирето ги взе сополти  Mr. Green

# 417
  • в очите на дъщеря си
Зори,  Hug Hug Hug мн ми е драго!

# 418

Моето сърце е голямо и винаги има място за още един. Mr. Green Ама съм си Улусоист на първо място.  Whistling
Скрит текст:
Мани той Кирето ги взе сополти  Mr. Green

Споко няма страшно, до новия й проект било то сериал, реклама, филм  и ще повлече сополите на друго рамо. Peace

И на менннн! Hug Hug Hug

Ей, тия сериали правят чудеса - събират много готини хора на едно място. Hug

# 419
Здравейте,
Надявам се да ме приемете в темата , много интересни сериали .Любимия ми е Любов под наем. Тази вечер ще ги гледаме  Simple Smile !

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 15:37 от b_m

Общи условия

Активация на акаунт