♡ Любов под наем ~ ♡ ~ Ягодов аромат ♡

• 116 359
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Л.❉, и еп.4 ще ти хареса Wink

Не съм гледала досега никой от актьорите в други проекти, но си признавам, че Берк Октай и  Серен Шириндже ги харесах като двойка, и много ще се радвам да пренесат екранната си любов в реала Praynig Blush

Лава, това е от медения им месец снимка. Джан я учеше да кара колело, Айшегюл падна и се разплака, а той я прилъга със сладолед, та да млъкне Laughing  Много са ми сладки Heart Eyes
Да ,от тогава е. Heart Eyes Много хубаво се е усмихнал Джан затова я сложих снимката.

# 602
Лека нощ, момичета!  smile3524  
Беше ми приятно!  Hug

Песента от "Семейно положение: Сложно е" - мисля, че заглавието се превежда нещо като "Сърцето ми гори" Peace

Не ми тръгва клипчето.  Peace  Ще изчакам да го качат във vbox7.

# 603

Ванче   bouquet

неЖност ,при мен клипа върви идеално.  Песента на сериала е много готина. bouquet лека.

Лека нощ ви казвам и аз.

# 604
Добро утро!

Хубав ден! Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 16 авг 2015, 08:41 от лава

# 605
Здравейте!

Любов под наем 9 еп рус суб в бокса

http://vbox7.com/play:b6afbdc94a

# 606
  • София
Снощи един след друг изгледах и "Любов под наем", и "Семейното положение". И толкова много ми хареса епизодите - после си легнах с тъпа усмивка на лице. Embarassed hahaha hahaha hahaha

# 607
Здравейте, момичета  Hug  

Много съм доволна от снощния епизод на Семейството  Laughing   Като изключим онази pis Elif и всичко си е супер Laughing  Изгледах и трейлъра ( този път ми зареди клипчето и тръгна  Whistling ) - чудесен е фрагманът Laughing  Джан се моли за помощ на Айшегюл, забранява й да се среща с Мурат, неосъзнавайки се, че го прави от ревност Mr. Green  А Мурат в разговора си с Айшегюл й каза: "За първи път в живота си се вълнувам, когато съм до жена... Позволи ми да те обичам" ( или нещо такова, ама и руският език ми куца, така че може и да греша в превода си  Blush )

"Влюбена съм в теб..."

И другите снимки ще ги сложа в спойлер, че постът ми ще стане чаршаф Laughing

Скрит текст:

"Остави мъжа ми на мира!"

Целувката Heart Eyes

И погледът на Айшегюл, който показва колко е влюбена  Heart Eyes

Джан пее песента на Айшегюл Laughing

# 608
Ако вярвам на Гугъл преводача, то в тази статия се казва, че снощи лидер в класацията по рейтинг е "Семейно положение: Сложно е"  Party

И нещо от еп.7

# 609
Рожденичката Елчин. Интересна торта са й подготвили Laughing  Ако може и превод на статията Blush   bouquet

# 610
Разказ в картинки Mr. Green

Скрит текст:

Вай бе, такъв рейтинг....Джан, Джааааан....

Ида, ида Айшегюл.....

Джан, много съм  болна ... хлопала ми дъската....Като лекар кажи ми, от това ще погрознея ли или ще поумнея още...

Стига бе Елиф, ааааааааааааааааааа, досада....
.

Последна редакция: нд, 16 авг 2015, 17:06 от Slawena

# 611
Славенка Hug

Много готин разказ  hahaha  Продължавай в същия дух, но не само за Семейството, ами и за Ягодките и Любовта  bowuu

Цитат

Вай бе, чок гьозел  Crazy

# 612
В момента повтарят еп по show tv

Нежност Wink

Ягодите не го гледам, нещо не ме грабна, а и отпуската свърши....  нЕма да имЪ време Sick

Гюзел я Crazy

В момента Айшето купува картина на любимия съпруг по съвет на свеки

# 613
Тоя Джан вечно гладен, при пълен хладилник все няма какво да хапне #Crazy

# 614
Не яде какво да е - инак ще развали фигурата и отиде му актьорската кариера  Mr. Green  Пък и Айшегюл се грижи да няма приготвено ядене, че ще напълнее Джанджим  Laughing

А за Медиха -  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт